Far Cry 3 Weapons Trailer
WTF!?!? Review cu 2 saptamani inainte de lansare? WTF
Far Cry 3 Review | GameTrailers
Far Cry 3: Feature video 2: Tactics, weapons and skills
Far Cry 3 - Now Playing - Gamespot (ATENTIE: contine spoilers!)
Far Cry 3: Island Map Editor
---------- Post added 27-11-2012 at 07:23 PM ----------
Far Cry 3: The Coop trailer
vinerea asta ii da drumu la noi parca nu? in us e abia pe 4 , cred ca e prima daca cand vad un joc sa apara mai devreme in eu decat in us .
nu ar fi mai rapid daca l-ai lua din altex direct vineri ? sau e mai ieftin acolo unde zici tu
Mah, sincer si fara sa exagerez, cred ca avem in fata jocul anuluiasta doar daca nu are bug-uri ca Assassins Creed III
7 ore jucate pe el si nu am dat de nici un bug, un lucru tot ma deranjeaza, dupa ce vanezi un animal trebuie sa ti croshair-ul pe animal in anumite parti altfel nu esti promtat sa-l jupoi dar asta nu cred ca poate fi numi un bug.
Jocul e fain si cu multe peisaje faine dar povestea nu excela in mod deosebit dar daca cauti un shooter bun, mult mai bun decat farcry 2 asta e jocul pt tine/voi.
Recomand sa se faca multe misiuni secundare pe langa story line fiidnca castigi XP poits cu care iti upgradezi skill-urile care te ajuta mult si fac misiunile principale mai atractive, deasemeni vanatu animalelor si crafting-ul de pouch-uri care te ajuta sa cari cu tine un inventoriu mai vast de armamanet si alte lucruri f utile.
Nu ma intrebati de unde am jocul deja.
Ubisoft i love you.
L.E. Varianta ps3, uitasem sa mentionez
esti multumit de cum ruleaza? cei de pe la review-uri zic ca n-ar sta bine la capitotul asta.
Ce editie va luati ca eu n-am urmarit? Mi-au zis ungurii de la gamestop sa iau ceva insane lost expedition nu stiu cum... E buna aia?
Eu, bunaoara, am lust Insane Edition. Are in plus o statueta tip bobble head Vaas, dar motivul principal pentru mine cel putin a fost acela ca are cele 4 misiuni bonus + ceva printuri. Daca vrei doar continut digital, poti lua Lost Expeditions Edition, insa diferenta de pret intre cele doua ar trebui sa fie derizorie.
Bookmarks