Daca tot spuneti ca se vede rau GTA, incercati din optiunile televizorului sa scadeti de la sharpness pana pe la 60-70% si o sa vedeti ca nu se mai vede asa pixelat.
Eu nu stiu cum iti apare tie Martie,eu il am la pre-order si am intrat si pe site fara a ma loga si are data de aparitie decembrie 2008... Un motiv in plus sa nu dai crezare acestor date.Insa,din punctul meu de vedere ar putea fi si martie,cel mai plauzibil mi s pare luna iunie spre toamna...
Oricum,cel mai bine o sa ne putem da cu parerea de pe 14 incolo,daca dau gameplay putem vb si de martie![]()
Errr..scuze. Alana Wake are ca data de lansare pe ShopTo martie si m-am incurcat. Desi zice 26/12 pentru Mafia II e practic imposibil, desi ar fi un vis.
citat din trailer" one of those freaks who don't eat meat"! - tonalitatea vocii e bestiala, Pesci style.![]()
Doamne, il astept de multi aniimi pierdusem sperantele ca va mai iesi inca un Mafia
sper doar sa nu mai le faca iar voci pitigaiate mafiotilor cand te impusti cu ei
![]()
Gametrailers.com - Mafia 2 - Spike VGA Teaser
preview la traileru de duminica asta
Am vazut trailerul,e bestial,fara discutie cel mai fain de la aceste VGA,deabea astept sa apara.
Super trailerul,cu siguranta cel mai bun trailer de la VGA.Sa speram ca-l fac cel putin la fel de bun ca primul,ca sa merite asteptarea pana la sfarsitul lui 2009
Da ai dreptate dar jocul asta nu are cum sa nu iasa bun.Cui nui place mafie,voce ca in reclama pepsi si masini antice.
Te asigur eu ca se vede mai bine decat pe 360, uitate la comparisonu facut de ign, mai multe fpsuri ca 360-u , aa-u mai bun fara pop-ins si loaduri inexistente singuru plus ce are 360-u ii ca lucreaza pe o rezolutie mai mare la gta dar tot se vede mai bine pe ps3.
In legatura cu mafia va arata exact ca in screen-shoturi doar ca sunt facute dintr'o anumita camera cu un lighting bun dar este in-game.
Pe mine ma cam dezamagit vga-u doar trailere speram la niste real-time gameplay. Sper sa apara in vara mafia2 sunt prea multe jocuri ce apar in primavara si poate nu se vinde bine sau ne forteaza buzunaru noua gamerilor
![]()
Trailer nou.Data aproximativa de lansare...
News: New Mafia II trailer - ComputerAndVideoGames.com
Bookmarks