e 9.85 acum, si te ajut cu link:
Found 11 results for "kane lynch" | Zavvi.com
e 9.85 acum, si te ajut cu link:
Found 11 results for "kane lynch" | Zavvi.com
Fallout New Vegas PS3 | Zavvi.com + Dead Rising 2 PS3 | Zavvi.com = 25 de lire /~120 de lei/. No-brainer pentru cine nu le are deja![]()
The Fight PS3 | ALTEX The Fight: Lights Out 89 RON
Prince of Persia - The Forgotten Sands Collector's Edition - 14 lire.
PS3 - PRINCE OF PERSIA THE FORGOTTEN SANDS COLL EDI NE on eBay (end time 09-Jun-11 12:34:42 BST)
"Postage: �0.99 - Standard Int'l Postage"
exact 0.99 si pentru Romania.
am luat o bucata.![]()
Pe Zavvi e 9.85 editia standard, cu transportul inclus. Sursa
Pentru cine este interesat, chair daca nu sunt super oferte, in Diverta gasiti multe jocuri de X360 si PS3 la 99 ron (mi-a ramas in cap doar FF13 de PS3)
si la media galaxy au ceva jocuri de ps 3 la 49 de lei, mi-am luat azi 2 (mirror`s edge si uncharted 2-among thiefs)
Killzone 3 PS3 | Zavvi.com �17.85
poate sami spune si mie cineva cum iei jocurile de pe siteul asta ?(prin ce vine,cu ce se plateste ,in cat timp vine ?) ,multumesc
Daca la zavvi te referi, faci comanda, platesti cu cardul si transportul este gratuit. Iti vine coletul acasa. Cam in 4 zile mi-a venit mie de cand il trimit ei. Daca jocul este pe stoc, il trimit in ziua aia sau a doua zi. Trebuie sa te uiti sa vezi daca scrie in stoc, se livreaza imediat sau mai sunt unele "Usually dispatched in a month"
Ehhh, nu chiar 4 zile,depinde de unde il trimit...daca il trimit din Guernsey, face 4 zile, daca il trimit din alta parte(Olanda, Cehia, Franta) face 2 saptamani
Bookmarks