Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast
Results 61 to 80 of 112

Thread: Dificultatea "easy" in jocuri

  1. #61 SP
    Senior Member divayo's Avatar
    Daca nu ar exista,level easy la jocuri multa lume sar lasa de ocupatia asta,ar urma falimentu pentru altii,s.a.m.d
    Binenteles astai parerea mea,care cred eu ca-n proportie de peste 50%am dreptate!!!

  2. #62 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Pai asta asa e.Nimeni nu este bun la toate genurile de jocuri.Asta este ca si cum ai compara un fan Fifa cu unul Guitar Hero.Dificultatea easy o folosesc atunci cand vreau sa ma relaxez.

  3. #63 SP
    Member darkr3surrecter's Avatar
    eu am terminat killzone 2 la easy foarte simplu,dar am terminat si killzone 1 pe ps2 la toate dificultatile sunt obisnuit cu el
    Stiu ca tre sa tragi foarte mult in ei pana mor,dar asta e.

  4. #64 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by darkr3surrecter View Post
    eu am terminat killzone 2 la easy foarte simplu,dar am terminat si killzone 1 pe ps2 la toate dificultatile sunt obisnuit cu el
    Stiu ca tre sa tragi foarte mult in ei pana mor,dar asta e.
    Minunat. Dar e logic ca dupa ce ai terminat killzone sa ti se para foarte simplu KZ2 pe easy, eu ma refeream la jucatori mai slabi (ca mine). Ca pt aia e gandita dificultatea easy, nu ?

    In alta ordin de idei : in zilele astea m-am jucat destul de mult Forza Motorsport 3. Nu discut aici despre grafica (care e excelenta) sau muzica (bestiala) sau alte aspecte. Vreau sa zic doar ca dificultatea pe easy e PERFECTA. Perfecta am zis. Am terminat absolut toate cursele pe locul 1. Si am jucat destul de multe. Si inca o chestie : nu m-am enervat deloc in jocul asta. Niciodata, nici macar o sutime de secunda. Banuiesc ca la asta a contribuit enorm si faptul ca poti da inapoi cursa oricand si oricat ai tu chef.

    Repet : din punctul de vedere al dificultatii pe easy jocul asta e perfect. Bravo Turn 10. In sfarsit un joc unde ma pot relaxa, unde pot admira in voie peisajul, unde pot sa ma busesc si sa nu ma enervez deloc. Nu-s atent un pic la cursa si ma uit prea mult la cladirile din jur - intru in parapet. No problem, rewind un pic si nu s-a intamplat nimic rau

    Poate n-ar strica sa vedem chestia asta si in alte jocuri : exemplu Resistance - la inceput a fost destul de usor, acum mi se pare din ce in ce mai greu (stiu ca unii vor zice - e normal sa fie asa). Dar pe langa ca devine destul de greu ai chekpoint-uri indepartate - incep un nivel, joc vreo 15 minute si mor chiar inainte de chekpoint-ul urmator. Ia totul de la capat. Si tot asa. Cam retardat e gandita treaba asta. Daca tot nu-s in stare sa faca un save normal in joc, sa poti salva unde ai tu chef, macar sa puna chekpoint-urile mai apropiate, nu sa joci de 15 ori o harta.

  5. #65 SP
    Junior Member n3r0's Avatar
    Foarte interesanta parerea ta RaverX, desi sunt gameri care nu ar fi de acord cu tine. Demon's Souls de exemplu, unii zic : "Daca nu era greu nu-l cumparam". Mi se pare o prostie, multi dintre noi nu au timp si nervi sa investeasca in anumite jocuri si cu siguranta nu strica o alegere in dificultate. Cum ai zis si tu, pentru mine gamingul este o metoda de relaxare, mai merge cate un easy mode din cand in cand.

  6. #66 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Asta este motivul pentru care am dat Demon's Souls... Jocul, in sine, este frumos, insa dificultatea mare si sistemul se save combinate cu lipsa de timp il fac frustrant. Cel putin pentru mine; pur si simplu nu imi permit sa investesc atat de mult timp intr-un joc.

  7. #67 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by n3r0 View Post
    Foarte interesanta parerea ta RaverX, desi sunt gameri care nu ar fi de acord cu tine. Demon's Souls de exemplu, unii zic : "Daca nu era greu nu-l cumparam".
    N-are de-a face easy cu gamerii aia. Se pot juca fara probleme pe very hard (sau cum s-o numi dificultatea in jocul respectiv). Si (din partea mea) sa faca "very hard" si imposibil de terminat, sa moara de placere gamerii hardcore, sa trebuiasca sa dea reload la fiecare 3 secunde si sa exclame "ah, ce fain e jocul asta, e greu, dar ce fain e sa mori la 3 secunde, excelent !!!!"

  8. #68 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    RaverX, �ncearcă jocul Duty Calls. E perfect pentru tine

  9. #69 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Well si eu ma joc pe easy cam orice. Motivul fiind foarte simplu: nu vreau sa-mi bat capul sau sa ma enervez jucandu-ma.
    Daca vreau sa ma stresez, ma joc online.

  10. #70 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    RaverX, �ncearcă jocul Duty Calls. E perfect pentru tine
    Very funny.

    Domnu, daca nu e cu suparare, unii nu joaca 12 ore pe zi. Unii joaca mai rar si joaca sa se destinda, nu joaca "pro". Fac greseli, nu observa lag la un controller fara fir, nu au reactii perfecte, etc, etc.

    Si tocmai de aia exista dificultatea EASY. Cred ca asta zice tot, nu ?

    BTW, m-am "blocat" si la gears of war (1) - vine un monstru mare si cica il pot omor doar cu arma aia care trage din satelit. Ok, I can do that... Deci ... vine monstru, sparge peretele si se repede la mine. Eu sunt noob, dar totusi reusesc sa ma feresc. Degeaba. Monstrul il omoara pe unul din echipa mea si ... game over.

    Eu ce sa fac totusi ? Ca nu pot sa-l trag de maneca pe coechipier, de-abia ma feresc eu.

    Va reamintesc - pe easy.

  11. #71 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Chill, it was a joke

  12. #72 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Gluma, gluma. Dar cand mor ca fraieru de vreo 4-5 ori consecutiv intr-un joc te asigur ca nu-mi arde de glume. Repet : de ce e asa GREU sa faci dificultatea easy USOARA ?

    Ai si normal, ai si hard, ai si insane (sau alte denumiri). Fa pe insane ca sa fie IMPOSIBIL de jucat. Sa mori "by default". Ai pornit jocu' - ai murit. Foarte bine. Dar mama ei de treaba - pe easy trebuie sa vina si bunica mea si sa termine jocul.

  13. #73 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Lasa video games deoparte prietene. Se pare ca nu sunt pentru tine.


    Ronan - don't even go there....

  14. #74 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    RaverX - DNKROZ este solutia si devii

  15. #75 SP
    Junior Member catallynn26's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Lasa video games deoparte prietene. Se pare ca nu sunt pentru tine.


    Ronan - don't even go there....
    Fara suparare, dar omul vrea sa se joace pe consola ca sa se distreze, nu ca sa faca o carierea din jocurile video asa cum o face RonanN1. Jocurile video sunt ptr unii o relaxare iar ptr unii o provocare. Se pare ca cei care intra in categoria lui RaverX ii inteleg pe cei care joaca ptr provocare, dar jucatorii hardcore nu-i inteleg pe cei care vor sa se relaxeze jucand jocuri video . Eu sunt de perfect acord cu RaverX.

  16. #76 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Parerea mea e ca atunci cand nu poti trece nici pe easy la mai multe jocuri, something's wrong with you, not the game.

  17. #77 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Si eu am mai jucat unele jocuri pe easy asa cand aveam chef de relaxare dar faza era ca la un moment dat relaxarea devenea plictisealalol la cat de usoare erau unele jocuri.Cred ca la unii le trebuie totusi un alt mod in plus de easy si anume God Mode

  18. #78 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Parerea mea e ca atunci cand nu poti trece nici pe easy la mai multe jocuri, something's wrong with you, not the game.
    Sunt destule jocuri care pun jucatorul intr-o situatie din care pot scapa doar daca au noroc, daca se uita la un walkthrough pe net etc. Situatii care nu tin de skill, ci de diferite scapari pe partea de planificare si programare a unor portiuni din joc. Mai adaugi la asta si unele buguri stupide si reteta e perfecta.

    Un exemplu ar fi o intrecere pe acoperisuri, fix la inceput de Assassin's Creed 2. Am pierdut prima oara ca a trebuit sa plec de la consola, iar dupa aia, de fiecare data cand dadeam sa reincep portiunea aia, omul cu care ma intreceam incepea deja cu un avans mare de tot in fata mea si pierdeam de fiecare data.

    Sau o misiunea relativ buguita din Bad Company 2, cand ploua cu mortare si trebuie sa tot fugi dintr-un loc in altul. Daca e sa asculti indicatiile pe care ti le da comandantul, mori de fiecare data si dai la reloaduri de te saturi.


    Legat de faza cu Berserkerul din GoW1, din ce mai tin minte (au trecut multi ani de cand am jucat jocul respectiv), stiu ca tre sa tii Berserkerul dupa tine, daca fugi prea departe si te scapa din vizor, se ia dupa colegi si ai game over.

    ---------- Post added 09-02-2011 at 07:45 PM ----------

    Revenind la discutia despre dificultatea in jocuri, pe de o parte inteleg supararea unora care se considera cu vechime in gaming, garda veche, cei care s-au apucat de gaming de pe vremea NES, cei care au reusit sa termine Battletoads Pentru ei, cand cineva deschide o discutie despre dificultatea mare a unor jocuri, e ca si cum nu mai sunt respectate bazele gamingului. Video gamingul, la origini, era mult mult mai dificil decat e astazi. Am prins si eu zilele in care nu existau checkpointuri, ci maxim level passwords, am jucat si eu Contra cu 3 vieti (no Konami code) eetc.

    No, in acelasi timp, gamingul e vazut de multi fix drept o metoda de relaxare, ceva care nu trebuie luat prea in serios, ceva de facut dupa ce ai stat toata ziua si ai lucrat, de exemplu. Dupa 8-9 ore de stat la birou, sunt unii care nu mai au energie sa faca vreo cateva misiuni in Demon's Souls. Nu prea vad cum are nimeni dreptul sa ii excluda pe acestia din urma din randul gamerilor, doar pentru ca "nu stiu ei cum era pe vremuri cu dificultatea", sau "daca nu joci pe dificultate mare, nu traiesti cu adevarat jocul/nu esti gamer adevarat".

    ---------- Post added 09-02-2011 at 07:49 PM ----------

    De exemplu, bag acuma Mass Effect 2 pe Insanity, e greu, dar nu asta ma deranjeaza. Am ales Insanity si mi se pare normal ca inamicii sa fie mult mai rai, sa ma poata omori mult mai usor. Dar cand pierd o misiune doar pentru ca AI-ul colegilor e de doi lei—deci vina developerilor, nu a mea—parca ma cam iau nervii.

  19. #79 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Joaca Batman Arkham Asylum la easy (daca nu l-ai jucat deja). Jocul e foarte usor (pe easy, desigur), am fost bucuros ca l-am terminat usor si nu am rupt controller-ul. lol

  20. #80 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    Legat de faza cu Berserkerul din GoW1, din ce mai tin minte (au trecut multi ani de cand am jucat jocul respectiv), stiu ca tre sa tii Berserkerul dupa tine, daca fugi prea departe si te scapa din vizor, se ia dupa colegi si ai game over.
    Mersi de hint. Deci e de toata jena si jocul asta la capitolu dificultate. Joc pe cel mai mic nivel de dificultate si trebuie sa am grija sa ma feresc, dar sa nu ma feresc PREA mult ? Hai ca e tare asta. Nu mai zic ca ala ti-a bagat o bucata si bye bye. Foarte USOR jocul, ce sa zic.

    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Si eu am mai jucat unele jocuri pe easy asa cand aveam chef de relaxare dar faza era ca la un moment dat relaxarea devenea plictisealalol la cat de usoare erau unele jocuri.Cred ca la unii le trebuie totusi un alt mod in plus de easy si anume God Mode
    Da, unele jocuri sunt usoare pe easy. Hell, unele-s usoare chiar si pe HARD. Eu vorbesc de anumite jocuri, care nu mi se pare deloc usoare pe easy. Iar cu plictiseala e simplu, ti se pare prea usor, bagi pe hard. Dar cand e greu si pe easy ce faci ?

    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Parerea mea e ca atunci cand nu poti trece nici pe easy la mai multe jocuri, something's wrong with you, not the game.
    Cu siguranta. Deci nu e deloc problema ca iti termin Quake pe nightmare cap coada fara sa mor odata. Sau ca spulber doua calculatoare aliate pe insane la Warcraft 3. Dar cu toatea astea e problema mea ca mor inainte de sfarsitul jocului Killzone2 pe easy de nspe mii de ori. Ai o logica impecabila, ma inchin in fata ta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 18-06-2011, 16:44

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts