Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 22 of 452 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 72 122 ... LastLast
Results 421 to 440 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #421 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    collector - am facut un mini inventar si mai avem cateva bucati, da-mi numele lui pe PM si il contactam din nou.

Fable 2 in stoc 249,9 lei, consola Elite cu 2 jocuri bundle, Lego Indiana Jones si Kung Fu Panda in stoc, pret 1249,9 lei. In curand si pe site. Moto GP 08 de asemenea in stoc.

Mai intreba cineva de bundle complet (tobe,chitara,etc.) Guitar Hero 4 - raspunsul este da, aducem imensitatea, detalii in curand. Desigur, va veni si doar jocul si bundle-ul chitara+joc.

2. #422 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    ....

Mai intreba cineva de bundle complet (tobe,chitara,etc.) Guitar Hero 4 - raspunsul este da, aducem imensitatea, detalii in curand. Desigur, va veni si doar jocul si bundle-ul chitara+joc.

se pot aduce si controlerele separat? chitara si tobe in mod special. si cardul este valabil la noile aparitii?

ms

3. #423 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Salut,

Tobele nu vin separat, sunt f. scumpe in comparatia cu pachetul complet. Nici chitara nu este oferita separat de joc, dar poate fi cumparata chitara + jocul. Cardul de membru probabil nu va aduce pentru reduceri la aceste produse pentru ca marja este foarte mica pentru a putea mentine pretul cat mai jos si transportul gratuit (foarte scump si acesta pentru noi avand in vedere dimensiunile pachetelor).

4. #424 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Fable 2 aveti si Limited ??

5. #425 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Fable 2 Limited a fost trimis mai tarziu de producator, va veni, dar nu am o data exacta deocamdata.

6. #426 SP
    Junior Member caiusr's Avatar
    Am comandat si eu la voi una bucata Dead Space pentru PS3 si mi-ati trimis doua bucati pentru Xbox. Spune-mi cum rezolvam rapid problema pt. ca banuiesc ca nu voi fi singurul iritat de incident.

7. #427 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Te rog da-mi numele tau pe PM ca sa verific. Multumesc.

Fable 2 Limited a fost trimis mai tarziu de producator, va veni, dar nu am o data exacta deocamdata.
    Revin pe aceasta tema - se estimeaza 4-5.11, cantitate foarte redusa. Produsul e pe site pentru precomenzi.

8. #428 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Tot nada despre LBP ?

9. #429 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    S-a amanat din cauza cantecului. Vom primi PSP 3000 de la distribuitor oficial si voi mai intreba despre LBP, va veni, dar nu pot spune cand deocamdata pt. ca nu depinde de mine.

10. #430 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Vre-o veste despre al meu Dead Space ? Ca iar n-am primit nici telefon... nimic... desi il vad pe stoc

11. #431 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Monky - s-a dat comanda in sistem, sper sa iti ajunga maine.

Avem acum si PSP 3000, vine bundle cu FIFA 09 PSP la 799,9 lei.

12. #432 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    PSP-urile 3000 care au celebra problema cu ecranul se schimba?

13. #433 SP
    Member mihaif27's Avatar
    Mi-a ajuns si fifa-ul acela care venea cu Xbox-ul cumparat de la voi.
    Mersi RvsS!

14. #434 SP
    Member felixxx's Avatar
    se mai aude ceva cu farcry2 sau renuntam?

15. #435 SP
    Member collector's Avatar
    collector - am facut un mini inventar si mai avem cateva bucati, da-mi numele lui pe PM si il contactam din nou.
    Ti l-am dat pe pm de ieri , nu vreau sa fiu insistent , dar nu a fost contactat ... daca poti in cursul zilei de azi ti-as fi recunoscator

16. #436 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Felicitari pentru GoW 2 la 250-260 ron Collectors Edition. Chiar il livrati pe 5 Noiembrie? Data de lansare nu este 7 ?

17. #437 SP
    Junior Member caiusr's Avatar
    Sa-mi spui si mie daca ai trimis Dead Space PS3?

18. #438 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Taw - garantia este la Flamingo, nu pot sa iti raspund eu.
    Felixx - mai intreb la Ubisoft Romania azi.
    Bobby - ba da, e 7 lansarea, voi corecta pe site.
    mihaif27 - perfect.
    caiusr - maine sper sa il ai.

Later Edit: Felixx - s-ar putea ca maine sa putem trimite Far Cry 2. Nu e sigur, dar e o posibilitate.

19. #439 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Pai ar trebui sa stii si conditiile de garantie dupa parerea mea, deoarece eu de la voi cumpar acest produs, nu de la Flamingo.
    Inainte sa cumpar vreau sa stiu daca produsul se schimba, asa cum m-am informat si inainte de xbox 360, pentru care am primit raspunsuri foarte pertinente si clare.

20. #440 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Taw - am citit fugitiv despre problema cu ecranul. Da-mi te rog un PM cu ce te intereseaza exact si voi vorbi la service si iti voi raspunde.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 452 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 72 122 ... LastLast