Salut,
Era vorba de X360. E bine ca e pe stoc dar e pacat ca pe site nu e actualizat. Oare sa fie din cauza pretului faptul ca nu ati actualizat inca? E un salt imens de la 839 ron la 960... dar traim in Romania ....
Salut,
Era vorba de X360. E bine ca e pe stoc dar e pacat ca pe site nu e actualizat. Oare sa fie din cauza pretului faptul ca nu ati actualizat inca? E un salt imens de la 839 ron la 960... dar traim in Romania ....
Salut, preturile si jocurile se vor actualiza in scurt timp, a durat mai mult din cauza acestui inventar.
Pretul initial a fost o estimare, dar, din pacate, transportul este foarte scump din cauza marimii imense a cutiei si a cresterii galopante a EUR. Ca idee, daca te intereseaza produsul ar fi bine sa il comanzi repede, sunt foarte putine in stoc.
Salut, asteptam vesti cu privire la xbox-ul arcade cu chip Jasper. Trebuie sa fie o greseala la pretul dat de tine![]()
Ok, e de inteles faza cu euro atunci, ce nu e insa de inteles (si stiu ca va exista o scuza si pt asta) este faptul ca eu am dat precomanda de aproape peste o luna si acum aud ca trebuie sa ma grabesc, ca sunt putine. Am primit email de confirmare si tot asteptam sa fiu contactat in momentul cand produsul ajungea in stoc.
Nu stiu pentru ce mai exista functionalitatea aceasta pe site, si anume faza cu precomenzile. Mai jos emailul
Sa nu mai zic ca la numarul ala nu-mi raspunde nimeni. Intre timp comandasem si pt varul meu Guitar Hero III simplu, doar cu chitara. Desi aparea pe stoc, nimic, nici comanda venita, nici sa ma sune cineva, nimic.Stimate client,
La data 22 dec 2008 ora 10:34:38 ati achizitionat de la WWW.GAMESHOP.RO urmatoarele produse: 1 buc. X Guitar Hero World Tour Super Band Bundle (conţine jocul, o chitară, un set de tobe şi un microfon) (Simbol: ) : RON 839.90 Platforma Xbox 360 (precomanda) -----------------------------
RON (TVA inclus): 839.90 RON
Transport: 0.00 RON
TOTAL: 839.90 RON ( 8,398,984 ROL )
-----------------------------
Adresa de livrare: Popescu Alin, ............
IP-ul dumneavoastra: 1xx.xxx.xxx.xxx
Va multumim ca ati cumparat de la noi!
=========================================
Pentru sugestii sau probleme legate de site sau comanda va rugam sa ne contactati
la telefon 0374004944 sau prin email la [email protected]
Pacat ca nu se poate face si la noi comert civilizat. Va doresc sa va reveniti cat mai repede, pt ca exista o piata buna si in Romania
Alin.
alithenake - nu am stiut ca ai dat deja comanda, este inregistrata si vei fi contactat atunci, a fost rezervata unitatea pentru tine cand s-a inregistrat comanda. Daca imi poti da PM cu numele comenzii pentru varul tau voi verifica disponibilitatea produsului.
quik_123 - consola Pro cu Gears of War 2 nu mai este in stoc. Exista consola Pro simpla - adica varianta care vine in pachet cu 2 jocuri - Lego Indiana Jones si Kung Fu Panda.
MCVlad - la ce noutati te referi ? E f. probabil ca este Jasper. Din pacate Sanjuro are dreptate, cresterea EUR a adus modificarea pretului.
quik_123 - din cate stiu eu nu se mai produse in acest bundle, a fost oferta limitata la lansarea jocului. Avem jocul si consola separat.
Tocmai ce am facut comanda la un Elite la 15mil. Persoana cu care am vorbit a zis ca tot ce s-a vandut in Ianuarie a fost cu Jasper si ca 99% sanse sa primesc tot un Jasper. Nu prea mai aveau nimic pe stoc (ma refer la XBOX360) dar astazi(nu tin minte exact) au primit marfa. Urmeaza sa se actualizeze site-ul in cursul zilei de astazi/zilele urmatoare.
Nu am intrebat de transport, dar banuiesc ca este gratis, nu ?
PS: consola o sa vina cu 2 jocuri, kung fu panda si inca unul pe care nu il mai tin minte
PS2: a fost super de treaba tipul cu care am vorbit.
Salut.
Sali3ri - cred ca ai vb cu mine, de obicei nu sunt eu la telefon dar a fost o situatie speciala astazi. Nu exista cost de transport. Despre Jasper - cum am vb la telefon, nu putem garanta, dar mi s-a spus ca toate consolele noi folosesc 150 W in loc de 175 W, deci ar trebui sa fie Jasper. Oricum, garantia este de 3 ani.
Salut. Jasper a fost implementat pe toate tipurile de XBOX dar s-a impamintenit ideea ca este doar pe arcade deoarce in Romania marea majoritate care se vand sunt Arcade si asta a dus la epuizarea stocului si aducerea de noi console care au venit cu Jasper. Celelalte modele Pro/Elite nu se prea vand ( mai ales Elite ) si de-asta in magazine sunt din generatia veche. Asta e parerea mea, nu zic ca am dreptate. In ceea ce priveste gameshop ei nu mai aveau pe stoc decat Arcade deci au facut o comanda pentru Elite deci exista sanse mari (dar nu 100%) sa fie Jasper.
Salut. Mersi pentru informatii si pentru amabilitatea de care ai dat dovada la telefon. Nu e un capat de tara daca nu e Jasper, vorba ta, 3 ani garantie. Doua intrebari daca se poate, ce jocuri vin cu consola ca nu mai tin minte si daca pierd garantia daca le vand? Mersi.
Kung Fu Panda si Lego Indiana Jones.Pentru garantie trebuie ca pachetul sa fie complet, deci si jocurile trebuie prezentate la garantie.
man no offence dar numai in Romania (dar nu legal )se poate cere asa ceva. garantia conform legii este PE PRODUS si nu pe ambalaje si soft aferent in cazul acesta cele 2 jocuri. si crede-ma ca am avut caz de reclamatie pe acest motiv in magazin. nu se poate sa imi ceri pachet complet la garantie daca s-a defectat consola. ti se aduce doar consola si se inlocuieste.
cheers
ps: si eu am PS3 luat de la voi bundle GT5 prologue (si nu cred ca iti amintesti dar eu sunt cel care a cerut retroactiv cele 3 jocuri promo only) dar am garantia la flamingo din pacate. ce zici imi cer si GT5 daca voi avea probleme? m-as mira. duci consola si aia e
![]()
Producatorul ne cere pachetul complet la garantie, nu avem noi nevoie de ele. Se cumpara un produs - Consola X bundle si se cere produsul complet inapoi la garantie. Nu pot sa iti raspund referitor la intrebarea despre Flamingo.
ok dar esti de acord ca acest aspect ca producatorul o cere este neinteresant pt legile noastre si aici va asumati voi acest risc. pt ca asta e legea consumatorului in Romania. poti face un test sa suni la OPC si sa intreb ce se intampla in cazul acesta. (eu am facut-o si crede-ma ca acelasi rasp l-am primit. garantia este pe produs in sine)
cheers
LE: extras din Legea si Consumatorul
GRIJA FAŢĂ DE CLIENT ŞI NIVELUL SERVICIILOR�n final, consumatorul devine rege. Agenţii economici care nu au grijă de proprii clienţi, precum şi firmele de modă veche care credeau că sarcina lor este numai fabricarea unui produs la un preţ c�t mai mic, nu vor supravieţui �n secolul XXI.
�n acest sens le oferim c�teva sfaturi:
i rest my case
- dacă nu vă protejaţi consumatorii, atunci o vor face concurenţii dumeavoastră;
- este mai ieftin să păstraţi un client dec�t să atrageţi unul nou;
- manevrarea cu pricepere a pl�ngerii consumatorilor va determina creşterea loialităţii acestora;
- toată lumea ar fi dorit să aibe un prieten �n lumea afacerilor; �ncercaţi să fiţi dumneavoastră acest prieten;
- nimeni nu cumpără un produs de care nu are nevoie;
- fără clienţi nu există afaceri.
ps: nimic personal cu tine Razvan pt ca esti un om de nota 20
BoDoPSX - nicio suparare, de aceea suntem aici sa discutam si sa rezolvam probleme. Noi avem nevoie de pachetul complet la garantie.
Bookmarks