Upgrade de la un monitor de 17" din 2004 la philips de 21,5" full HD + cateva jocuri noi( cele de ps1 , ac brotherhood si RDR ).
De pe ebay l-am luat, putin sub 50 de lei am dat pe el, vad ca tot cam atat e si acum
Am rasfoit un pic acest thread, deoarece eram in cautare de inspiratie sa imi imbunatatesc "centrul de comanda" , si am sa revin cu cateva poze gen before&after . ^_^
Spre rusinea mea eram atat de entuziasmat de proiectul meu dea modifica a acest birou(initial pt pc, blatul pe role era mai sus pt mouse si tastatura) incat am uitat sa fac o poza inainte de a fi modificat...
Cei patru stalpi au fost montati de taicamiu la inceputul verii cand am cumparat tv'ul.
Iar suportul de dvd-uri este hand made(by je) dintr-un radio vechi "imprumutat" de la bunica(mai necesita niste mici finisari)
As fi pus sistemul audio pe xbox(sa dea bine) insa se aude prea bine muzica pe el .
Daca ii zic la nevasta sa scoata cosmeticele ca sa pun eu un racitor acolo cred ca voi avea o schimbare brusca de viata....
Sent from my MB525 using Tapatalk 2
excelent cable-management
P.S.Am observat chestia asta la majoritatea celor care posteaza fotografii pe forum...Fratiilor..daca va iese o poza prost..nu mai bine faceti alta ?tot puneti mesajul "scuzati claritatea"...nu e mai usor sa faceti o poza mai buna ?
Cum ar fi sa nu exagerezi din orice rahat? Tot are un teanc de jocuri originale de PS3.
Nu ma deranjeaza intrebarea pe care i-ai pus-o,ci modul in care ai facut-o,cu tenta aia de Sherlock Holmes "miroase a X360 modat?" Du-te,ba,vezi-ti de treaba.
Hai sa sarim repede cu gura pe oricine,ca de...mai creste cumva si numaru' ala de posturi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
By rodarkone in forum Console Club
By DonAdryan in forum Auto & Moto
By Cristy in forum Offtopic
By Dudel in forum Software
By kaoru in forum Console Club
Bookmarks