Momentan sunt de design!Au fost citite mai demult romanele de "liceu"!
My funhouse.Subwoofer-ul l-am pus sub pat si tremura tot la un joc sau la un film .
Mama ce de jocuri originale, pacat ca alea adevarate au carcasa verde si printurile taiate corect.
Draguta aranjare Eren , simplist . Dar nu te dor ochii de al stat asa aproape de TV , eu stau la 3 metri !
Posibil sa fie monitor, dar chiar si daca e TV, nu conteaza distanta ca doar e LCD, nu CRT.
Anyway, banuiesc ca aranjarea e de efect, pt poza, pt ca volanul ala la modul cum tragi de el (ca am si eu fix acelasi model) nu cred ca scandurica aia ar rezista, mai ales ca nu e fixa.
Nu cred ca exista monitor cu marginea atat de groasa. S-o crezi tu ca daca este LCD nu conteaza la ce distanta stai de el. Toti producatorii de TV-uri recomanda in functie de dimensiunile TV-ului o distanta medie de vizualizare. In mare parte totul se invarte la 2M distanta ochilor fata de display. Stai tu cu ochii intr-un 32" la juma de metru departare, si mai vorbim intr-un an (juma de an) ...
Era de asteptat ca o sa apara si un gigel care se mandreste cu blank-urie lui. Ca asa e in tenis.
Nu e prea aratos dar este incredibil de confortabil.Stau lungit cu tastura in brate si cu mana pe mouse sau cu gamepadul in mana.Mai am si PS3 conectat la TV din sufragerie dar are peste 2 luni de cand nu a mai fost aprins.
Un nou look.
Piesa de rezistenta este Logitech Harmony 785 fara care as fi inebunit cu atatea telecomenzi.
foarte frumos andrei, spune-mi si mie de unde ai tabloul acela cu killzone si CG? e foarte frumos si as vrea si eu unul . (cel din spatele monitorului)
Bookmarks