Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 32 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast
Results 221 to 240 of 625

Thread: Mass Effect 3

1. #221 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    I cant import my character (@PC) !!! Dau click si nu se intampla nimic... dafuq!?
    Hmm, la mine a mers fara probleme. Mai incearca, cine stie (eventual cu restart la consola).
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Dont shoot...il am si eu deja comandat pe PS3,dar isi cam bat joc de consola asta in opinia mea.Cum altii pot si altii nu, is beyond my comprehension.
    E unul din motivele pt. care jocurile care nu sunt exclusivitati le iau pt. Xbox 360...

P.S. Pana acum jocul e de nota 10 (hai 9.5, sa nu exagerez)

2. #222 SP
    Senior Member Mask's Avatar

Take Earth Back - FemShep version.

3. #223 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Hmm, la mine a mers fara probleme. Mai incearca, cine stie (eventual cu restart la consola).
    Care consola ca vorbeam de PC . In fine, ma gandesc ca poate mai au si altii problema asta cu PC-ul: pt import character trebuie sa aveti salvarea pusa in folderul de la ME2! Eu cum nu il aveam instalat, credeam ca trebuia s-o pun in folderul apartinand lui ME3, dar tot ce trebuie sa faceti e un folder nou cu numele Mass Effect 2 si un folder Save in el si puneti salvarea acolo .

4. #224 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Dont shoot...il am si eu deja comandat pe PS3,dar isi cam bat joc de consola asta in opinia mea.Cum altii pot si altii nu, is beyond my comprehension.

Ce @#$$#@%$#$%#$%$#@$#@?!?! Parca retraiesc episodul Skyrim din nou... Cum este posibil asa ceva? Bine ca nu m-am grabit sa-l iau la lansare... Jeezus!!

5. #225 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    de aia in unele parti varianta de xbox e mai scumpa?

wtf?

6. #226 SP
    Member Imperatore's Avatar
    bine ai facut ! eu la multe jocuri am luat o plasa de asta si cand stai sa te gandesti cat costa un joc si cum esti tratat ca si client, cumparator de jocuri de catre developeri ramai cu un gust amar. nu posed alta consola decat ps3 si nici Pc nu am deci ciao ciao Me3 deocamdata.

P.s : e de prisos sa ne mai uitam la filmulete pe youtube noi cei cu ps3 ca sa ne dam seama de cum ruleaza Me3, s-a vazut clar din demo.

7. #227 SP
    Member faxiu's Avatar
    Mie daca imi place o carte, o citesc si daca are colturile indoite sau pagini murdare. Atat timp cat povestea ma fura, pot trece cu vederea micile incoveniente.

8. #228 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    defineste "mici incoveniente"...

una e sa-ti lipseasca iarba prin curti la mafia 2 si alta e sa te uiti la poze si sa zici ca e joc.

9. #229 SP
    Crede-ma ca nu sunt mici inconveniente. Nu stiu daca ai jucat Skyrim, dar dupa un anumit numar de ore a devenit un cosmar extrem de greu de suportat. Oricat ai incerca sa treci peste, nu poti juca un joc in asemenea hal. Framedrops pe care le vad in acel video postat de Kobayashi ajung pana la 0 in cateva situatii. E un dezastru atomic, nu un mic inconvenient. Daca se confirma problemele la o scara mai larga, la un numar de x% useri, senzatia de greata pe care o am e aproape indescriptibila. Rage, Skyrim, Mass Effect 3...Ce dracu mai urmeaza?

10. #230 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Eu l-am luat ca mi-a placut co-opul sa-l joc cu prietenii,altfel nu cred ca-l mai cumparam vreodata,il piratam si pa la revedere ca si-o cam merita.Oricum sper sa scoata un patch ceva pt freez-urile astea,sau sper sa fi avut ceva probleme omul din video cu consola de i-a mers asa rau,sau sper sa fie numai acolo in Citadel problema respectiva si in rest sa mearga fluid,in fine sper multe chestii ca orice client care le cumpara jocul,ramane de vazut ce si cum va fi intr-un final.

11. #231 SP
    Speri multe chestii degeaba crede-ma. Sunt aproape ferm convins ca problemele postate de tipul ala vor fi la scara larga, desi mi-ar place sa cred ca ma insel.

12. #232 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Dupa cateva patch-uri se va rezolva totul. Sa nu uitam totusi ca au fost probleme si invers. Imi aduc aminte de Dragon Age care era o frumusete pe PS3 si te facea sa innebunesti pe X360. In timp se rezolva toate si sunt convins ca jocul merita jucat pe orice consola.

13. #233 SP
    Da, asa au zis si cu Skyrim. Si e inca un dezastru dupa cate luni de la lansare? 4-5?

14. #234 SP
    Member faxiu's Avatar
    Unul din micile inconveniente este PC-ul care nu duce decat solitaire. si skype. Altul este XBOXul meu. Lipsa. Deci da, trec cu vederea frame drops cu care sunt obisnuit (v-am spus de PC-ul meu care ruleaza skype si solitaire?) si nu ma gandesc sa incerc versiunea xbox (sa va povestesc cum n-am eu xbox?). Si nu, nu ma enervez sa dau in cosmar... Este un joc, scopul lui, pe care eu il inteleg deplin, este sa ma destind. Nu, nu ma enervez. In cel mai rau caz mi se face sila temporar. In acel moment intru in MP si fac un co-op cu prietenii. Scop atins instant.

15. #235 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar

16. #236 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Crede-ma ca nu sunt mici inconveniente. Nu stiu daca ai jucat Skyrim, dar dupa un anumit numar de ore a devenit un cosmar extrem de greu de suportat. Oricat ai incerca sa treci peste, nu poti juca un joc in asemenea hal. Framedrops pe care le vad in acel video postat de Kobayashi ajung pana la 0 in cateva situatii. E un dezastru atomic, nu un mic inconvenient. Daca se confirma problemele la o scara mai larga, la un numar de x% useri, senzatia de greata pe care o am e aproape indescriptibila. Rage, Skyrim, Mass Effect 3...Ce dracu mai urmeaza?
    Twisted Metal sta numai in 60 FPS

Acu serios, sper sa nu regret ca am optat pentru varianta de PS3. Am laptop de gaming, deci chiar puteam sa fac o economie cu varianta de PC.

17. #237 SP
    "this is clearly a disappointment - not just from a visual perspective, but also in terms of gameplay as the frame-rate dips impact controller response during shoot-outs to a certain extent."

Mda...

18. #238 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Intre timp, Mass Effect 3 N7 Collector's Edition XboX 360 back in stock la Shopto.net. Pentru cine n-a apucat, dati-i bataie.

19. #239 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Si versiunea de PS3 este inapoi in stoc de asemenea: Mass Effect 3 N7 Collectors Edition - Sony PlayStation 3 (PS3) - ShopTo.Net

20. #240 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    *snip*

Nu as alege varianta de PS3 daca as avea si 360/PC.

EDIT: oops, a mai postat cineva link-ul. my bad.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 32 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast