Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 13 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 255

Thread: BioShock 2

1. #81 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    Bioshock 2 PS3 has 5GB HDD installation

Bioshock 2 is set to release on February 9th in North America on the Xbox 360, PS3, and PC. If you're planning to purchase the PS3 version of the game, you'll be required to install a mandatory 5GB of game data to play the title. This doesn't differ at all from the first Bioshock, which also required a 5011MB installation for the PS3. The Xbox 360 version will have the optional HDD installation feature, but how much of a difference it will make on the game performance won't be known until it's properly tested.

2. #82 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Vezi ca a mai fost postat de erik.

3. #83 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    am impresia ca jocul acesta nu e asa HYPED precum altele, gen mass effect 2, desi dupa mine se ridica cel putin la acelasi nivel.
    si pe net cautand am gasit surprinzator de putine articole recente despre el desi se lanseaza saptamana viitoare.
    lasa-ti dante's inferno, heavy rain, aliens vs predator sau altele, oricum bioshock le va da clasa

4. #84 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    am impresia ca jocul acesta nu e asa HYPED precum altele, gen mass effect 2
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    si pe net cautand am gasit surprinzator de putine articole recente despre el desi se lanseaza saptamana viitoare.
    Exact așa a fost și cu primul - aceeași strategie

Bioshock 2 will deliver!

...cu primul e o adevărată poveste (trebuia să apară pe XBOX...apoi l-au am�nat...etc) - dar asta-i altă m�ncare de pește.

5. #85 SP
    Member MSlv's Avatar
    am reusit si eu sa fac rost de primul zilele astea, dupa ce am rupt demo-ul de pe PSN (si mi-a placut la nebunie, desi jocurile astea mai scarry, horror, nu prea sunt pe gustul meu)! Abia astept sa il termin si sa continui apoi cu al doilea. Anul asta o sa fie ideal pt gaming.

6. #86 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by MSlv View Post
    am reusit si eu sa fac rost de primul zilele astea, dupa ce am rupt demo-ul de pe PSN (si mi-a placut la nebunie, desi jocurile astea mai scarry, horror, nu prea sunt pe gustul meu)! Abia astept sa il termin si sa continui apoi cu al doilea. Anul asta o sa fie ideal pt gaming.
    Bioshock scary si horror?

7. #87 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Bioshock scary si horror?
    Hai mai Rasko, trebuie sa recunosti ca Bioshock ofera o atmosfera destul de tulburatoare. Este un joc in categoria proprie

8. #88 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    Hai mai Rasko, trebuie sa recunosti ca Bioshock ofera o atmosfera destul de tulburatoare. Este un joc in categoria proprie

Perfect de acord, dar nu este deloc scary. Bioshock e un gen aparte, o capodopera, dar nu e infricosator deloc. Sa fim seriosi.

9. #89 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Perfect de acord, dar nu este deloc scary. Bioshock e un gen aparte, o capodopera, dar nu e infricosator deloc. Sa fim seriosi.
    Sincer, pe mine m-a speriat
    , si aceasta e doar una din scenele care m-au infiorat. Bine eu sunt genul de gamer care poate juca dead space cu lumina stinsa doar 5 minute indiferent ca e noapte sau zi defapt cel mai bine spus e ca nu are un nume genul lui Bioshock. Just like Portal it's in its own league

10. #90 SP
    Member playgame's Avatar
    Sint mai multe faze dar asta la min 2.36 mi s-a parut una dintre cele mai scary.

11. #91 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    bioshock launch trailer

12. #92 SP
    Member Painkiller's Avatar
    stiti cumva daca s-a epuizat stocul la rapture edition la zavvi? nu vrea sa imi confirme comanda.

13. #93 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    bioshock 2 weapon showcase . Imi place modul in care au fost prezentate armele . Un pic de muzica , un pic de umor , un pic de demo . Ce mai ? Perfect
    IGN Video: BioShock 2 PlayStation 3 Video - Weapons Showcase Video
    si asta ii un ghid legat de armele din bioshock 2
    IGN Video: BioShock 2 PlayStation 3 Series - IGN_Strategize: The Many Weapons of Bioshock 2

14. #94 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Quote Originally Posted by Painkiller View Post
    stiti cumva daca s-a epuizat stocul la rapture edition la zavvi? nu vrea sa imi confirme comanda.
    scrie mare acolo Availability: In stock | Usually dispatched within 24 hours

nu se proceseaza pe loc

15. #95 SP
    imi zice ca nu pot sa platesc cu cardul, desi am cumparat un film dupa si pe ala l-a luat. nu inteleg care sa fie problema, dar mai incerc.

16. #96 SP
    Senior Member Krusht's Avatar

17. #97 SP
    pe zavvi e rapture edition (artbook de 100 de pagini) tot la 30. e pe stoc, a mers pana la urma, nu aveam bani pe card, de acolo problema.

18. #98 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Acum e 32 pe zavvi, dar oricum, per total, sunt preturi foarte bune in UK pentru Bioshock 2. Cel mai probabil o sa-si spulbere competitorul direct, Dante's Inferno, la vanzari. Si nu numai datorita pretului.

19. #99 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    //offtopic:

Erm...se poate muta acest topic la Console Club? - se cam apropie data de lansare și no...

Sau lăsăm fiecare platformă cu topicul ei?

20. #100 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    competitorul direct Dante's Inferno? in ce univers? sunt genuri total diferite...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 13 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast