pacat ca pe email nu apare tag spoiler.
...a mai avut cineva parte de blocaje (de pe forum) �nafară de mine și Dj Mo?
Eu am prins unul singur: (sper să nu mai prind că arunc ceva pe geam)
EXTREM de enervantă faza...chiar dezamăgitoare. A trebuit să fac...cel puțin o oră de backtrack forțat
Am cotrobăit peste tot...etc. (you know the stuff) și dintr-o dată buf!
...pun pariu c-am uitat să fac ceva după ce-am reluat toată treaba de la (Auto Save)
Acum salvez din 10 �n 10 minute- cine știe
(sau no...după ce fac ceva important...ce merită salvat manual).
*p.s.
Văd că fazele astea cu freeze sunt din ce �n ce mai dese la jocurile astea mai noi (ca să zic așa)...și partea proastă e că nu doar la mine
*p.s. 2
Despre versiunea pe X360 e vorba.
Eu cand am intalnit un bug cand am ...
[SPOILER=nu trage cu coada ochiului] omorat prima big sister pentru ca s-a blocat, din cauza inertiei unei lovituri, intr'o vita chamber si n-am putut sa fac harvest ... a trebuit sa ma sinucid intr'un foc pentru a ma "respawna" in vita chamber sa pot sa fac harvest [/SPOILER]
Oricum felul in care te misti in joc pare un pic mai stangaci ... cu atat mai interesant, avand in vedere ca joci intr'un big daddy care este stangaci (greoi) - spre deosebire de big sister care e in contrast total.
Pe mine ma scoate din sarite faptul ca din cauza unor obligatii nu prea am cum sa ajung acasa decat dimineata tarziu si mahmur. Am lasat jocul cu un ghimpe'n coaste cand a trebuit sa plec la servici
Aceeasi superba atmosfera din Bioshock 1 cu cateva twisturi interesante. Imi place foarte mult faza de protejare a unei Little Sister, cu toate planificarile pe care le implica, setarea de traps, s.a.m.d.
E un joc foarte bun dar plecand de la BS1 nu prea avea oricum ce sa aduca mai bun, de aceea si notele ceva mai slabe decat la primul joc.
Dovada clara ca nu notele stabilesc calitatea unui joc pentru ca, bazandu-ne pe metacritic 88 = 96
Imi place punctarea negativa de la GameTrailers (e stresant ca trebuie sa apesi pe A pentru a face actiuni elementare precum colectarea loot-ului, lucru care era normal in 2007 dar nu se mai ridica la standardele vremii). What? A ajuns sa fie element negativ atat de important incat sa fie mentionat in review faptul ca trebuie sa apesi un buton, facand o actiune atat de insesizabila (mai ales cand te prinde atmosfera). Unii redactori se plictisesc rau... si se poarta de parca pana acum am trait in padure si ni s-a pus in mana Bioshock 2.
felicitari. pe mine ma plictiseste ingrozitor. nu cred ca o sa-l termin prea curand. prefer sa "pierd timpu" in ME2 decat sa termina asta.
mi se pare foarte aiurea in multe chestii.
de ex, esti un Big Daddy si te bati cu alti BD la fel ca tine, dar p-aia ii omori foarte greu, iar ei pe tine, super usor, ca si cum ai fi om, ca in primu. si nu numai BD-ii, dar orice splicer daca nu esti atent. nu zic sa fiu nemuritor, da...come on. sa fiu macar 3 sferturi cat un BD normal.
+ ca nu-mi place ca se misca prea repede pt un BD, iar povestea mi se pare cam "de umplutura".
Ce-mi place, este ca atmosfera a ramas neschimbata, da...atat.
Si io credeam ca sunt singurul putin dezamagit de jocSetting-ul e frumos, little sisters sunt kinda cute, muzica de epoca e top notch, dar intr-adevar ma simt ciudat sa joc in calitate de BD.. de generatie trecuta. Mi se pare un personaj greoi, cu arme grosolane si mai degraba imprecise. Daca nu aveam si plasmidele cred ca ma faceau muci slicerii /tintasi redutabili cei cu arme de foc/ la tot pasu. Pe de alta parte recunosc ca imi place la nebunie sa-i omor pe baieti cu drill-ul
Oricum, se vede ca e un joc muncit, cu putine bug-uri si glitch-uri, dar comparatia inevitabila cu predecesorul il cam dezavantajeaza. Daca tot l-am luat la lansare o sa-l termin totusi si dupa aceea o sa incerc multiplayeru. Poate ca de acolo o sa vina marea revelatie.
How to play BioShock 2 at 60FPS on your 360/PS3 - GamerZines
Rapture may look pretty, but that beauty comes at the expense of locking the framerate to 30FPS.
Or does it...? Did you know that there's a simple method to double BioShock 2's frame rate to 60FPS tucked away in the options menu?
All you need to do is pause the game and head into the options menu. Inside you'll find an option to 'Unlock Framerate', which is set to Off by default. Switch it to on, and the framerate will double, but at the cost of a fair bit of screen tearing.
Bookmarks