Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 13 FirstFirst ... 3 11 12 13
Results 241 to 255 of 255

Thread: BioShock 2

1. #241 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...măăăăăăăăăă! - nu �n octombrie trebuia să apară Minerva's Den?!

Acuma e pe marketplace (clar că-l cumpăr) dar e de 3 zile

No ce surpriză...șocantă. Wooooooo!

Time to finish this!

Minerva's Den - File Size: 1 GB - 800

Xbox LIVE Marketplace | BioShock 2

2. #242 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Man, foloseste /forum/calendar/ sa nu mai uiti date

3. #243 SP
    Senior Member Nash's Avatar

4. #244 SP
    Acum c-am terminat cu Dead Rising 2 pot trece liniștit la Minerva's Den

---------- Post added 15-10-2010 at 12:48 PM ----------

Ah! Iar limită de dolar (600$) - grrrrr

---------- Post added 15-10-2010 at 06:04 PM ----------

...Minerva's Den, nota ZC! (multe mistere se așează - și altele se nasc ). Un adevărat fan a seriei nu trebuie să-l rateze. Și da, continuă povestea jocului, nu-i DLC MP.

C�teva poze cu retro ads
    Imediat urmează un video guide și ultimile minute din joc (jucate de mine), pentru cei care n-au jocul și sunt curioși cum stă treaba cu adevărat.

Gata.

5. #245 SP
    După cum am promis
    • Ultimile minute din joc (SPOILERS)

• Vacuum Bots Location Guide (Minerva's Den DLC)
    http://www.consolegames.ro/forum/451667-post1.html
    Attached Images Attached Images minervasden.jpg

6. #246 SP
    Am dat de el din greșală - m-am uitat peste el și e bun.
    Merită studiat �n caz că aveți probleme.

7. #247 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Nu are atat de multa relevanta cu Bioshok 2 in particular (abia acum incep) dar voi posta aici.
    Jocurile adunau praf de mult timp pe raft la mine, totusi, un nene obsesiv (Ronan) m-a determinat sa vad care e treaba cu Bioshocu asta.
    Am jucat prima parte si mi-a placut mult Trecem acum la a doua. Am evitat jocurile initial pentru ca detest clovnii, ma sperie. Iar jocul mi se pare un pic horror in culori foarte vii si plin de umor, deci clovni! Temerile mele s-au dovedit a fi adevarate dar am fost atras de universul macabru care prezinta grotescul uman amestecat cu un pic de umor intr-un fel comparabil cu A.E.Poe. Spre final, prima parte a fost .. WOW. Am jucat pe Easy, si am pierdut multe elemente de RPG, nu regret asta totusi, cred ca ar fi incetinit din poveste si nu m-as fi descurcat cu un fealing de survival horror + clowns! Am avut ocazia totusi sa joc cu armele mele favorite (Shutgun + Famethrower), ceva ce nu prea functioneaza pe Harduri sau Nightmaruri.
    Am jucat un pic din Bioshock 2 acum si mi-a placut, audiologs ftw! Ce frumos ar fi sa se porteze Doom 3 si Quake 4 pe PS3 cand apare Rage
    Ty Ronan

8. #248 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Doamne ce slab e multiplayer-ul...joci runde intregi si pierzi absolut tot inclusiv reward pt. trialurile facute pt. ca nu exista host migration din cate inteleg...

9. #249 SP
    Quote Originally Posted by muggs View Post
    Doamne ce slab e multiplayer-ul...joci runde intregi si pierzi absolut tot inclusiv reward pt. trialurile facute pt. ca nu exista host migration din cate inteleg...
    Din păcate nu există host migration, odată ce ți-a apărut iconița aia (cu acel cablu tăiat) e gata!

...cam prost moment ți-ai găsit să joci MP

*p.s.

Vezi c-am scris c�teva loadouts, �n acest topic, ce compensează LAG-ul (că din păcate mai este și din ăla c�teodată...).

10. #250 SP
    Thanks dar sincer nu stiu daca are rost sa mai joc..vroiam sa fac macar lvl 10, conceptul imi place iar "Catpure the Sister" e f. tare...dar lag-ul si deconectarea totala strica tot farmecul :/ Macar daca se salva xp-ul tot era ceva...dar sa joci mai multe runde de capture succesive si sa pierzi tot...suxx

11. #251 SP
    Și ce-i mai aiurea e că tu (ca jucător) nu știi cine e host-ul. Nu e boldat sau scris cu o altă culoare sau �nsemnat cu o steluță, etc., măcar să știi cui să-i dai bad reputation după deconectare (măcar at�t).

Asta nu-mi place mie...că suntem �n 2010, imediat 2011, și lumea (aici mă refer la developeri, testeri și cine mai pune umărul) �ncă nu și-a dat seama că online gaming (�ntr-o oarecare măsură) �nseamnă abuz. Abuz de...orice (da efectiv orice).

Habar n-am ce sistem trebuie implementat, nu-s expert, dar măcar un auto kick (pentru cel cu lag mare), măcar un server...măcar un stats...măcar un host migration...măcar un disconnect log/history...măcar o penalizare...orice...

...nu poți să lași așa totul la liber și să te aștepți la rezultate pozitive.

Heh, mai intră unul cu LAG-switch și s-a terminat.

*p.s.

E pe sistemul, mai sunt 3 minute din meci? Ce fac? Păi simplu, mă uit LA SCOR și dacă sunt primul stau iar dacă sunt ultimul dau quit. Ce mă interesează de ceilalți. Mie să-mi iasă treaba.

12. #252 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    cand am jucat MP-ul la Biosock 2 am avut norocul sa gasesc destule lobby cu multi oameni si nu am avut probleme de genu asta decat rar.

13. #253 SP
    Sunt si acum oameni destui nu-i prob...doar ca 1/3 partide ma trezesc inapoi in lobby cu toate punctele pierdute..cred ca e asa cum zice Ronan, se enerveaza aia ca joaca prost si dau quit...papa match.

14. #254 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    De-abia astept sa imi vina si mie maine Collecter's Edition si Bioshock 1. Cam tarziu, stiu, dar daca nu as fi vazut Bioshock Infinite nu le jucam niciodata :]]

15. #255 SP
    MOR!

...așa-s de supărat că nu mai merge Rapture Radio

NU TREBUIA OPRIT!
    Pentru cei care nu știau de el...
    Attached Images Attached Images rapture_radio.png

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 13 FirstFirst ... 3 11 12 13