Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 13 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 LastLast
Results 201 to 220 of 255

Thread: BioShock 2

1. #201 SP
    Senior Member tray's Avatar

2. #202 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Bioshock 2 DLC Gets Dated on VGChartz.com
    2K Games Announces First Downloadable Content for BioShock� 2 Available March 11 Worldwide

3. #203 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    am si eu o intrebare pentru dragii de voi. Imagine de following scenario: vad un bouncer(big daddy) totul bun si frumos pana cand trag un heavy rivet in el. Afterwards ma ataca si eu ii dau un shock. Here's teh question: In ce zona sa trag in el a.i. sa fie cat mai eficient atacul? Am tras in cap si nu i-a scazut asa mult din viata. Si daca mai puteti da niste sfaturi legate de imbunatatirea armelor(la care merita) si legate de combat in general...

4. #204 SP
    is the man! trickz's Avatar

5. #205 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    am si eu o intrebare pentru dragii de voi. Imagine de following scenario: vad un bouncer(big daddy) totul bun si frumos pana cand trag un heavy rivet in el. Afterwards ma ataca si eu ii dau un shock. Here's teh question: In ce zona sa trag in el a.i. sa fie cat mai eficient atacul? Am tras in cap si nu i-a scazut asa mult din viata. Si daca mai puteti da niste sfaturi legate de imbunatatirea armelor(la care merita) si legate de combat in general...
    se vede ca nu ti-a prea placut prima parte a jocului

vezi ca pe o pagina anterioara scrie RonanN1 o metoda buna de abordat fiecare Daddy.

6. #206 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...Doamne, că nu se mai se mai termină ziua...să vină DLC-ul!

---------- Post added 11-03-2010 at 12:56 PM ----------

Gata - E pe marketplace de c�teva minute! Woooo!

Xbox LIVE Marketplace | BioShock 2

400

Opportunity Awaits! Expand your BioShock 2 multiplayer experience with a rank increase to 50 with Rank Rewards including a 3rd set of weapons upgrades. Plus, enjoy 20 new Trials, 2 new playable characters and 5 new Masks. Yes! We�d thought you�d like the sound of that! There are no refunds for this item. For more information, see Xbox LIVE Account Management with NXE Xbox 360 | Xbox Support.

7. #207 SP
    Pentru cei care n-au terminat povestea MP-ului...am uploadat un clip cu...ce se �nt�mplă după ce ajungi la Lv. 40 (defapt e Prologue+Epilogue).

- atunci Lv. 40 era maxim...sunt curios ce se �nt�mplă la Lv. 50 (se ajunge gam greu lol - c-au mărit EVE-ul necesar pentru level up la 6.000+).

*p.s.

DLC-ul nu conține noi achievement-uri. Asta e cam aiurea deoarece...ultimul achievement (MP) este:
    Choose the Impossible
    Achieved Rank 40.
    ...iar acum level cap-ul maxim e 50. Eu oricum joc p�nă fac maxim 50 dar...asta a fost o mișcare cam proastă (ca să nu zic nesimțită) din partea celor de la 2K. Dacă tot mărești cap-ul atunci fă să merite cumva efortul...

Of Doamne

8. #208 SP
    Member Painkiller's Avatar
    m-am plictisit la level 30. doar choose the impossible il mai am sa fac platinum, dar au venit alte jocuri si e cam greu sa mai joc bioshock 2 acum. poate prin aprilie il fac si eu, dupa ce mai trece nebunia asta.

9. #209 SP
    New DLC a RIPOFF - Xbox360Achievements.org

...acolo c�teva păreri lol

Didn't you say that getting Rank 40 was a bitch and u didn't want a rank 50 achievement?
    ahahaha

10. #210 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Pentru cei care n-au terminat povestea MP-ului...am uploadat un clip cu...ce se �nt�mplă după ce ajungi la Lv. 40 (defapt e Prologue+Epilogue).

- atunci Lv. 40 era maxim...sunt curios ce se �nt�mplă la Lv. 50 (se ajunge gam greu lol - c-au mărit EVE-ul necesar pentru level up la 6.000+).

YouTube- Bioshock 2 [MP] Epilogue + Prologue

*p.s.

DLC-ul nu conține noi achievement-uri. Asta e cam aiurea deoarece...ultimul achievement (MP) este:

...iar acum level cap-ul maxim e 50. Eu oricum joc p�nă fac maxim 50 dar...asta a fost o mișcare cam proastă (ca să nu zic nesimțită) din partea celor de la 2K. Dacă tot mărești cap-ul atunci fă să merite cumva efortul...

Of Doamne
    Ma cam baga in ceata acel epilog. WTF Ryan il voia mort dar in acelasi timp se si folosea de el... de ce vrei sa omori pe cineva de care te folosesti, inainte sa te folosesti de el.

Doesn't make sense.

11. #211 SP
    ...mind games!

Ideea e că tu te-ai oferit voluntar la toată treaba asta, plus că mai sunt o serie de audio diaries (exclusive MP cu povestea fiecărui...voluntar - sunt 10 voluntari �n total) care explică tot, plus 20 de mesaje (momentan) din recording machine deblocate pe parcurs...

---------- Post added 12-03-2010 at 10:23 AM ----------

...dacă n-ar da jocul freeze din 15 �n 15 minute ar fi minunat!

---------- Post added 13-03-2010 at 01:10 AM ----------

Lv. 45 (p�nă luni 50 și gataaaaaaa!) - nu-mi mai simt m�inile lol (degetele mai exact) - numai plasmide și viespi văd

12. #212 SP
    I just got to Lv. 50 - tananana =^_^=- 2 days of nonstop playing

13. #213 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Care se baga?Eu am drujba,mai am nevoie de lemn si de talent artistic lol.

Ce poate face un individ ciudat cu o drujba?

14. #214 SP

15. #215 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Cum pot sa aflu daca am dlc-ul activat sau nu? Am castigat un DLC code pe destructoid dar e ptr US si eu am versiunea UK, am cum sa vad daca e activata sau nu( mentionez ca n-am mai intrat in mp deloc pana acuma)?

16. #216 SP
    Quote Originally Posted by Solozaur View Post
    Cum pot sa aflu daca am dlc-ul activat sau nu? Am castigat un DLC code pe destructoid dar e ptr US si eu am versiunea UK, am cum sa vad daca e activata sau nu( mentionez ca n-am mai intrat in mp deloc pana acuma)?
    Nu știu exact cum stă treaba cu DLC-urile pe PS3 dar ca să vezi dacă e activat știu (e chiar extrem de simplu):
    • Intrii �n MP, mergi �n apartment, mergi la gene bank și alegi loadout 1,2,3 (care vrei). Dai pe Pistol și mergi la atașament. Dacă ai ammo capacity deblocat �nseamnă că-ți vede DLC-ul.
    alternativă
    • Intrii �n MP, mergi �n apartment, mergi la wardrobe și dai pe mask. Dacă ai deblocată una din astea (crab, starfish, seahorse) �nseamnă că-ți vede DLC-ul.
    At�t.

17. #217 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Multumesc Ronan ptr info, dar din pacate nu am alea. La masks imi apar doar 3 iar la arme nu am nici un atasament deblocat.

18. #218 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by Solozaur View Post
    Sub nicio formă nu va merge DLC-ul zona 1 cu joc zona 2.

19. #219 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Mai joaca careva jocul asta pe PS3 (multiplayer) ?

20. #220 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Eu inca nu am bagat jocul in consola. O sa ma apuc de multi mai incolo.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 13 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 LastLast