Bioshock 2 DLC Gets Dated on VGChartz.com
2K Games Announces First Downloadable Content for BioShock� 2 Available March 11 Worldwide
am si eu o intrebare pentru dragii de voi. Imagine de following scenario: vad un bouncer(big daddy) totul bun si frumos pana cand trag un heavy rivet in el. Afterwards ma ataca si eu ii dau un shock. Here's teh question: In ce zona sa trag in el a.i. sa fie cat mai eficient atacul? Am tras in cap si nu i-a scazut asa mult din viata. Si daca mai puteti da niste sfaturi legate de imbunatatirea armelor(la care merita) si legate de combat in general...
Incearca sfaturile de aici
Bouncer - The BioShock Wiki - BioShock, BioShock 2, BioShock 3, news, guides, and more
...Doamne, că nu se mai se mai termină ziua...să vină DLC-ul!
---------- Post added 11-03-2010 at 12:56 PM ----------
Gata - E pe marketplace de c�teva minute! Woooo!
Xbox LIVE Marketplace | BioShock 2
400
Opportunity Awaits! Expand your BioShock 2 multiplayer experience with a rank increase to 50 with Rank Rewards including a 3rd set of weapons upgrades. Plus, enjoy 20 new Trials, 2 new playable characters and 5 new Masks. Yes! We�d thought you�d like the sound of that! There are no refunds for this item. For more information, see Xbox LIVE Account Management with NXE Xbox 360 | Xbox Support.
Pentru cei care n-au terminat povestea MP-ului...am uploadat un clip cu...ce se �nt�mplă după ce ajungi la Lv. 40 (defapt e Prologue+Epilogue).
- atunci Lv. 40 era maxim...sunt curios ce se �nt�mplă la Lv. 50 (se ajunge gam greu lol - c-au mărit EVE-ul necesar pentru level up la 6.000+).
*p.s.
DLC-ul nu conține noi achievement-uri. Asta e cam aiurea deoarece...ultimul achievement (MP) este:
...iar acum level cap-ul maxim e 50. Eu oricum joc p�nă fac maxim 50 dar...asta a fost o mișcare cam proastă (ca să nu zic nesimțită) din partea celor de la 2K. Dacă tot mărești cap-ul atunci fă să merite cumva efortul...Choose the Impossible
Achieved Rank 40.
Of Doamne
m-am plictisit la level 30. doar choose the impossible il mai am sa fac platinum, dar au venit alte jocuri si e cam greu sa mai joc bioshock 2 acum. poate prin aprilie il fac si eu, dupa ce mai trece nebunia asta.
New DLC a RIPOFF - Xbox360Achievements.org
...acolo c�teva păreri lol
ahahahaDidn't you say that getting Rank 40 was a bitch and u didn't want a rank 50 achievement?
...mind games!
Ideea e că tu te-ai oferit voluntar la toată treaba asta, plus că mai sunt o serie de audio diaries (exclusive MP cu povestea fiecărui...voluntar - sunt 10 voluntari �n total) care explică tot, plus 20 de mesaje (momentan) din recording machine deblocate pe parcurs...
---------- Post added 12-03-2010 at 10:23 AM ----------
...dacă n-ar da jocul freeze din 15 �n 15 minute ar fi minunat!
---------- Post added 13-03-2010 at 01:10 AM ----------
Lv. 45 (p�nă luni 50 și gataaaaaaa!) - nu-mi mai simt m�inile lol (degetele mai exact) - numai plasmide și viespi văd
Care se baga?Eu am drujba,mai am nevoie de lemn si de talent artistic lol.
Ce poate face un individ ciudat cu o drujba?
Cum pot sa aflu daca am dlc-ul activat sau nu? Am castigat un DLC code pe destructoid dar e ptr US si eu am versiunea UK, am cum sa vad daca e activata sau nu( mentionez ca n-am mai intrat in mp deloc pana acuma)?
Nu știu exact cum stă treaba cu DLC-urile pe PS3 dar ca să vezi dacă e activat știu (e chiar extrem de simplu):
alternativă
- Intrii �n MP, mergi �n apartment, mergi la gene bank și alegi loadout 1,2,3 (care vrei). Dai pe Pistol și mergi la atașament. Dacă ai ammo capacity deblocat �nseamnă că-ți vede DLC-ul.
At�t.
- Intrii �n MP, mergi �n apartment, mergi la wardrobe și dai pe mask. Dacă ai deblocată una din astea (crab, starfish, seahorse) �nseamnă că-ți vede DLC-ul.
Multumesc Ronan ptr info, dar din pacate nu am alea. La masks imi apar doar 3 iar la arme nu am nici un atasament deblocat.
Bookmarks