e chiar misto tare multiplayer, pacat ca se deconecteaza cand iese host-ul si e lag daca e host-ul slab. alte probleme nu am intalnit.
e chiar misto tare multiplayer, pacat ca se deconecteaza cand iese host-ul si e lag daca e host-ul slab. alte probleme nu am intalnit.
...ah! Mi-am adus aminte. Am o nemulțumire legată de MP (poate se rezolvă printr-un DLC): achievement-urile sunt cam...standard (n-au personalitate ca să zic așa...).
Achieved Rank 10.
Achieved Rank 20.
Achieved Rank 30.
Achieved Rank 40.
...etc.
După mine...mai bine făceau un set de achievement-uri axat pe trials. Era mult mai interesant și mai challenging...
...așa orice papă lapte de gamer le poate lua pe cele standard. Păi asta nu-i cool deloc (e chiar o insultă). Am �nțeles că jocurile din ziua de azi sunt dumb down++ (adică super ușoare) dar totuși...măcar MP-ul să fie challenging...
Eu totuși sper la un DLC...cu ceva achievement-uri pe partea de MP mai serioase.
*p.s.
Am zis serioase (challenging...) nu ridicole (ca cele din UT3 -- Get 200 kills in multiplayer on 50 different days).
OK am o foarte mare nemultumire si va rog sa ma lamuriti daca aveti vreo informatie in plus: am terminat primul playthrough nerbadator sa il incep pe cel de-al 2-lea cu toate upgradeurile castigate - ei bine nu gasesc nicaieri aceasta optiune!! Nu exista asa ceva? In Bioshock 1 aveam .....
am ajuns azi la level 20. deja de la nivelul asta nu mai ai treaba. insect swarm+nail gun rulz!
M-a dezamagit complet acest joc.
Noroc ca nu m-am aventurat sa fac acea comanda si l-am vazut la un prieten.
In comparatie cu primul este foarte slab.
Cine mai joaca MP pe PS add me, din lista mea am vazut ca doar Rasko si mister_juice joaca.
Cea mai idioata chestie, imi tot da eroare cand sunt in multiplayer, nu in joc, ci in meniu si daca imi da eroare imediat dupa un meci, pierd tot adam-ul si trials-urile completate. Cred ca am pierdut peste 2000 de ADAM asa. Si la voi se intampla, sau e de la mine, daca tot asa face, nici n-are rost sa mai joc.
BioShock 2 special edition posters have hidden messages
Those of us who have played BioShock 2 likely don't see anything out of the ordinary in the above image. Almost all of Rapture's propoganda has been smeared by Sophia Lamb and her followers in-game, so it only makes sense that 2K would do as much with the game's real world promotional items. And according to this thread on the 2K Games site, a black light is all you need to unlock this "hidden" feature in those neat posters you got with your Special Edition.
Bookmarks