Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 13 of 13 FirstFirst ... 3 11 12 13
Results 241 to 255 of 255

Thread: BioShock 2

1. #241 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...măăăăăăăăăă! - nu �n octombrie trebuia să apară Minerva's Den?!

Acuma e pe marketplace (clar că-l cumpăr) dar e de 3 zile

No ce surpriză...șocantă. Wooooooo!

Time to finish this!

Minerva's Den - File Size: 1 GB - 800

Xbox LIVE Marketplace | BioShock 2

2. #242 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Man, foloseste /forum/calendar/ sa nu mai uiti date

3. #243 SP
    Senior Member Nash's Avatar

4. #244 SP
    Acum c-am terminat cu Dead Rising 2 pot trece liniștit la Minerva's Den

---------- Post added 15-10-2010 at 12:48 PM ----------

Ah! Iar limită de dolar (600$) - grrrrr

---------- Post added 15-10-2010 at 06:04 PM ----------

...Minerva's Den, nota ZC! (multe mistere se așează - și altele se nasc ). Un adevărat fan a seriei nu trebuie să-l rateze. Și da, continuă povestea jocului, nu-i DLC MP.

C�teva poze cu retro ads
    Imediat urmează un video guide și ultimile minute din joc (jucate de mine), pentru cei care n-au jocul și sunt curioși cum stă treaba cu adevărat.

Gata.

5. #245 SP
    După cum am promis
    • Ultimile minute din joc (SPOILERS)

• Vacuum Bots Location Guide (Minerva's Den DLC)
    http://www.consolegames.ro/forum/451667-post1.html
    Attached Images Attached Images minervasden.jpg

6. #246 SP
    Am dat de el din greșală - m-am uitat peste el și e bun.
    Merită studiat �n caz că aveți probleme.

7. #247 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Nu are atat de multa relevanta cu Bioshok 2 in particular (abia acum incep) dar voi posta aici.
    Jocurile adunau praf de mult timp pe raft la mine, totusi, un nene obsesiv (Ronan) m-a determinat sa vad care e treaba cu Bioshocu asta.
    Am jucat prima parte si mi-a placut mult Trecem acum la a doua. Am evitat jocurile initial pentru ca detest clovnii, ma sperie. Iar jocul mi se pare un pic horror in culori foarte vii si plin de umor, deci clovni! Temerile mele s-au dovedit a fi adevarate dar am fost atras de universul macabru care prezinta grotescul uman amestecat cu un pic de umor intr-un fel comparabil cu A.E.Poe. Spre final, prima parte a fost .. WOW. Am jucat pe Easy, si am pierdut multe elemente de RPG, nu regret asta totusi, cred ca ar fi incetinit din poveste si nu m-as fi descurcat cu un fealing de survival horror + clowns! Am avut ocazia totusi sa joc cu armele mele favorite (Shutgun + Famethrower), ceva ce nu prea functioneaza pe Harduri sau Nightmaruri.
    Am jucat un pic din Bioshock 2 acum si mi-a placut, audiologs ftw! Ce frumos ar fi sa se porteze Doom 3 si Quake 4 pe PS3 cand apare Rage
    Ty Ronan

8. #248 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Doamne ce slab e multiplayer-ul...joci runde intregi si pierzi absolut tot inclusiv reward pt. trialurile facute pt. ca nu exista host migration din cate inteleg...

9. #249 SP
    Quote Originally Posted by muggs View Post
    Doamne ce slab e multiplayer-ul...joci runde intregi si pierzi absolut tot inclusiv reward pt. trialurile facute pt. ca nu exista host migration din cate inteleg...
    Din păcate nu există host migration, odată ce ți-a apărut iconița aia (cu acel cablu tăiat) e gata!

...cam prost moment ți-ai găsit să joci MP

*p.s.

Vezi c-am scris c�teva loadouts, �n acest topic, ce compensează LAG-ul (că din păcate mai este și din ăla c�teodată...).

10. #250 SP
    Thanks dar sincer nu stiu daca are rost sa mai joc..vroiam sa fac macar lvl 10, conceptul imi place iar "Catpure the Sister" e f. tare...dar lag-ul si deconectarea totala strica tot farmecul :/ Macar daca se salva xp-ul tot era ceva...dar sa joci mai multe runde de capture succesive si sa pierzi tot...suxx

11. #251 SP
    Și ce-i mai aiurea e că tu (ca jucător) nu știi cine e host-ul. Nu e boldat sau scris cu o altă culoare sau �nsemnat cu o steluță, etc., măcar să știi cui să-i dai bad reputation după deconectare (măcar at�t).

Asta nu-mi place mie...că suntem �n 2010, imediat 2011, și lumea (aici mă refer la developeri, testeri și cine mai pune umărul) �ncă nu și-a dat seama că online gaming (�ntr-o oarecare măsură) �nseamnă abuz. Abuz de...orice (da efectiv orice).

Habar n-am ce sistem trebuie implementat, nu-s expert, dar măcar un auto kick (pentru cel cu lag mare), măcar un server...măcar un stats...măcar un host migration...măcar un disconnect log/history...măcar o penalizare...orice...

...nu poți să lași așa totul la liber și să te aștepți la rezultate pozitive.

Heh, mai intră unul cu LAG-switch și s-a terminat.

*p.s.

E pe sistemul, mai sunt 3 minute din meci? Ce fac? Păi simplu, mă uit LA SCOR și dacă sunt primul stau iar dacă sunt ultimul dau quit. Ce mă interesează de ceilalți. Mie să-mi iasă treaba.

12. #252 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    cand am jucat MP-ul la Biosock 2 am avut norocul sa gasesc destule lobby cu multi oameni si nu am avut probleme de genu asta decat rar.

13. #253 SP
    Sunt si acum oameni destui nu-i prob...doar ca 1/3 partide ma trezesc inapoi in lobby cu toate punctele pierdute..cred ca e asa cum zice Ronan, se enerveaza aia ca joaca prost si dau quit...papa match.

14. #254 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    De-abia astept sa imi vina si mie maine Collecter's Edition si Bioshock 1. Cam tarziu, stiu, dar daca nu as fi vazut Bioshock Infinite nu le jucam niciodata :]]

15. #255 SP
    MOR!

...așa-s de supărat că nu mai merge Rapture Radio

NU TREBUIA OPRIT!
    Pentru cei care nu știau de el...
    Attached Images Attached Images rapture_radio.png

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 13 FirstFirst ... 3 11 12 13