�n ultima perioadă avem parte numai de confirmări. Dacă ieri vorbeam �n mod oficial de Gothic 4, azi vorbim de mult-aşteptatul sequel pentru mult-premiatul BioShock.
E clar că un joc cu at�tea premii la activ şi cu at�tea copii v�ndute �n toată lumea nu avea cum să răm�nă ne-exploatat, mai ales că niciodată cei de la Take-Two sau Kevin Levine �nsuşi n-au negat niciodată posibilitatea unei continuări.
Ei bine, �n cadrul ultimului raport financiar al Take Two, dat publicităţii ieri, compania americană asupracaruia planeaza nori de dezvoltare s-a g�ndit că n-ar fi rău să-şi mai crească valoarea de piaţă, aşa că a confirmat bucuroarsă nevoie-mare BioShock 2.
Nu se ştie �ncă dacă va fi tot dual-platform, adică Xbox 360 şi PC, dar jocul e aşteptat �n 2009, cam �n aceeaşi perioadă �n care a "plonjat" şi BioShock 1, respectiv intervalul August-Octombrie. Echipa care se ocupă de el este una nouă, şi va fi localizată la noul studio 2K Marin, din Novato, California. Pentru cei care �ncă nu ştiu, compania Irrational Games, fondată şi condusă p�nă anul trecut de eminenţa cenuşie Kevin Levine, a devenit �ntre timp (după ce a fost preluată de Take Two) 2K Boston şi 2K Australia, cele două filiale fiind de altfel responsabile pentru varianta de PC, respectiv Xbox 360 a BioShock-ului.
2K Marin e al treilea studio �n această ordine, şi deşi are oameni noi, mai există printe ei c�ţiva care au lucrat la jocul anului 2007, iar Kevin Levine va coordona �n continuare sequel-ul, alături de un proiect nou şi misterios.
Sursa:BioShock 2 confirmat (de parcă mai era nevoie...)
Eu il astept cu nerabdare si am incredere ca va fi la fel de reusit ca primul

nu te mai baga unde nu ti fierbe oala eu nu am comentat la posturile tale niciodata

. dar iti recomand sa faci rost de primul, mai ales ca acuma il gasesti sh, pentru ca e un joc care nu trebuie ratat de niciun gamer. nu o sa regreti, crede-ma!
,deabea astept sa apara

Bookmarks