Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 70 of 76 FirstFirst ... 20 60 68 69 70 71 72 ... LastLast
Results 1,381 to 1,400 of 1512

Thread: Action Figures

1. #1381 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Ati cumparat vreodata figurine de pe Aliexpress? Au preturi bune dar nu stiu cat de incredere sunt vanzatorii de acolo.
    Imi fac griji ca produsul care-l primesc sa nu semene cu cel din pozele puse de ei.

Asta de exemplu arata foarte bine: Free shipping Japanese anime Dragon Ball Z 1pcs 18cm/7 inch Son Goku PVC action figure for kid toy Christmas gift-in Action & Toy Figures from Toys & Hobbies on Aliexpress.com | Alibaba Group .

Si astea sunt iarasi dragute: Retail Free shipping 3pcs/set Super Mario Bros Luigi Mario Action Figures Toys Doll-in Action & Toy Figures from Toys & Hobbies on Aliexpress.com | Alibaba Group .

2. #1382 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Aliexpress copiaza foarte mult stilul eBay. Daca un produs nu e OK, il reclami... Personal nu am cumparat, dar am amici care cumpara tone de pe aliexpress... A fost o perioada in care au fost extrem de suparati (nu mai veneau produsele la posta de cartier, ci la vama), insa acum s-a trecut la un alt sistem (produsele sub 10 euro vin la posta de cartier, ce este intre 10 euro si 150 euro platesti TVA, iar ce depaseste 150 euro platesti si vama si tva). Am inteles ca poti sa vorbesti cu chinezul sa-ti scrie cat vrei pe colet - atentie insa, se opresc la vama coletele "suspecte" care desi sunt al naibii de mari, scrie 1-5$ pe ele

In rest, am avut vremuri in care am cumparat si eu figurine din China. Unele au fost super ok, altele plasticaraie ieftine si prost vopsite. E un risc pe care din pacate ti-l asumi atunci cand platesti de n ori mai putin decat pe original.

---------- Post added 22-12-2014 at 13:46 ----------

Quote Originally Posted by Twiztid View Post
    Thread-ul asta a fost principalul motiv pt care mi-am facut cont pe consolegames. L-am citit si rascitit de multe ori si incet incet m-a prins si pe mine "microbul" colectionatului de figurine. In speranta ca nu veti da uitarii acest thread si ca veti mai posta poze cu figurinele/statuele din colectiile voastre...postez si eu aici cateva poze "proaspete" cu una din statuetele mele preferate: Statueta 1/6 scale Yamato "The Ritual" dupa un art-concept Luis Royo editie limitata. Enjoy!
    Cat a costat si de unde ai achizitionat-o? Daca nu e secret... desigur. Arata foarte bine

3. #1383 SP
    Member Twiztid's Avatar
    Am cumparat-o de pe ebay USA acum cativa ani. A costat aproximativ 150 $ cu totul pana in Romania. Era epuizata si atunci pe site-ul Yamato USA. Mai exista cateva versiuni in format 1/4 scale dar vad ca se vand intre 300-600 euro in Europa. Oricum eu sunt multumit si cu 1/6 scale

4. #1384 SP
    Member Legolas13's Avatar
    Scuze ca am fsot absent in ultimul timp. Pe astea le-am luat in august-septembrie.

Arkham Collectors Editions, Superman & Batman 1/6 ArtFX+ Kotobukiya.

O astept pe Wonder Woman in ianuarie
    Attached Images Attached Images 2014-10-28-19.24.16.jpg 2014-10-31-02.14.02.jpg 2014-12-07-16.08.17.jpg

5. #1385 SP
    Member Twiztid's Avatar
    Salut Legolas13. Imi poti spune cat te-a costat superman for tomorrow artfx si de unde l-ai comandat? Mersi.

6. #1386 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Next Project: MSN-04 Sazabi Ver.Ka (Master Grade)
    Attached Images Attached Images 2015-01-11-00.20.22.jpg 2015-01-11-00.20.53.jpg

7. #1387 SP
    Salut Legolas13. Imi poti spune cat te-a costat superman for tomorrow artfx si de unde l-ai comandat? Mersi.
    Salut ! Eu l-am luat impreuna cu Batman de pe eBay si cu tot cu transport amandoi m-au adus la vreo 13 mil. 1300 RON.

Dar am descoperit ca il au si MangaShop.ro si il aduc cu vreo 485 RON deci iesi mult mai ieftin asa.

Succes !

PS: accepta si preorders oamenii. Am preorder la ei pt un Batmobile, Wonder Woman ArtFX siSupes si Bats premium formats. Sunt foarte de treaba oamenii !

8. #1388 SP
    Member Twiztid's Avatar
    Din pacate nu se mai poate comanda pe site-ul lor superman/batman artfx. Acolo am si eu precomanda pt wonder woman 1/6 scale artfx si sper sa ajunga luna asta.

9. #1389 SP
    Din pacate nu se mai poate comanda pe site-ul lor superman/batman artfx. Acolo am si eu precomanda pt wonder woman 1/6 scale artfx si sper sa ajunga luna asta.
    Imi pare rau sa aud aata. Atunci, singura varianta care mai ramane este eBay...

10. #1390 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Artfx-uri găsiți pe toate site-urile de hobby japoneze, sunt produse de Kotobukiya. Iar transportul și taxele nu sunt foarte mari.

11. #1391 SP
    Problema e ca site-urile japoneze au si fake-uri. Si am vazut fake-uri dupa Kotobukiya sau chiar si cel de mai sus, facut la scara 1/10 desi nu a fsot facut decat 1/6 oficial.

12. #1392 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    De fapt artfx sunt produse la scala 1/6, 1/7, 1/8 si 1/10 in functie de serie si an de productie...

13. #1393 SP
    Superman For TOmorrow este din seria ArtFX+ si a fost facut NUMAI la scara 1/6.

1/10 e fake.

Are we done measuring ***** here ?

14. #1394 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Daca insisti...

Kotobukiya a scos 4 figurine Superman din gama artfx:
    • 2006 - scala 1/6;
    • 2012 - scala 1/10;
    • 2013 - 2 * scala 1/6.

De asemenea, toate artfx DC Comics din seria New52 sunt la scala 1/10.

15. #1395 SP
    Superman For Tomorrow nu are treaba cu New 52. Statuia aceea nu mai este in productie din 2007.

Chinezii falsifica statuia 1/10 din New52 lansata in 2012 din seria Justice League, dar o falsifica la aceeasi scara.

Cea din 2013 este Superman For Tomorrow si, oficial, face parte din seria ArtFX+. Tot aceasta este falsificata de chinezi, dar la scara 1/10.

Degeaba imi spui de statuile New52 ca sunt la scara 1/10, cand noi vbm de scara 1/6 si faptul ca daca gasesti aceeasi statuie (lansata NUMAI in 1/6) la scara 1/10 este fake. Nu ma intereseaza New52, alea au fsot lansate NUMAI la scara 1/10 si criteriul de originalitate se stabileste dupa alti factori, NU marime.

For Tomorrow, in schimb, a fost lansata numai la scara 1/6 si daca imi arati aceeasi statuie la scara 1/10, atunci e fake.

Mai vrei sa ma inveti ceva ? Ca pana acum ai postat degeaba si, ori nu ma fac eu inteles, ori vb cu peretii.

16. #1396 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Chinezii falsifica orice, asta nu e noutate, eu am vorbit tot timpul de japonezi si de seria artfx in general, ei fiind cei care le produc. Nu incerc sa te invat nimic, mai ales daca nu putem vorbi pe un ton civilizat si respectuos. O seara buna si o colectie cat mai mare!

17. #1397 SP
    Da, man. Am inteles ce spui si apreciez input-ul tau, eu daor am facut o paranteza spunand ca pe site-urile japoneze exista si riscul achizitionarii unui fals, deci cumapratorul sa se intereseze ce cumpara.

La fel si tie.

18. #1398 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am asa un feeling ca in curand ne vom cumpara mai toti maniacii imprimante 3D si ne vom tipari singuri figurinele preferate (va fi mai greu cu pictatul, dar ne descurcam noi). Aveti mai jos un exemplu din Dying Light (puteti descarca modelul aici):

19. #1399 SP
    Monky, eu deja am cateva sculpturi care asteapta sa fie aduse la viata !

Dar preturile imprimantelor 3D inca lasa de dorit...

20. #1400 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Discutabil. Vezi ca au in Auchan la 4000 ron.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 70 of 76 FirstFirst ... 20 60 68 69 70 71 72 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks