Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 15 of 164 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 65 115 ... LastLast
Results 281 to 300 of 3278

Thread: Battlefield 3

1. #281 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Daca esti din Bucuresti mergem la o sala si jucam pentru ca eu nu am pc bun. Si joci tu singur impotriva mea.

2. #282 SP
    Banned Kellerman's Avatar
    Eu sunt din Targu Mures, nu vin in Bucuresti sa dau lectii. Jucam pe un server, du-te la o sala si vorbim pe steam sau ceva.

pai da man, doar Blizzard si Valve fac jocuri. titluri precum: Uncharted, Gears of War, God of War, Gran Turismo , Forza Motorsport, Metal Gear Solid, Killzone, Halo, Heavy Rain, Final Fantasy si lista poate continua cum sunt? nasoale nu? pai ce jocuri sunt exclusiv PC in afara de starcraft? si Valve fac jocuri pentru console in caz ca nu stiai. oricum iti zic de pe acum bye-bye
    Starcraft, Diablo, Warcraft, WORLD OF WARCRAFT (care in momentul de fata are mai multi playeri decat tot xbox live + psn network la un loc), Need for Speed (Shift ca si simulator), Gothic, Counter-Strike, etc. Astea sunt jocuri care au facut istorie in pc gaming, datorita astora ati aparut voi, si acum nu aveti pic de respect.

3. #283 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Quote Originally Posted by Kellerman View Post
    Eu sunt din Targu Mures, nu vin in Bucuresti sa dau lectii. Jucam pe un server, du-te la o sala si vorbim pe steam sau ceva.
    Kellerman - BFBC2 Stats

Ma indoiesc ca tu ai putea sa dai lectii de orice altceva in afara de prostie la BC2 cu stats-urile alea. Mergi si joaca in continuare si mai vorbim peste 2-3 ani.

World of Warcraft al tau are 11 milioane de jucatori, Numai pe PSN sunt 70 de milioane de conturi din care 40 sunt folosite in mod curent. Te-am rugat inainte sa spui ceva sa-ti scoti capul din fund si sa iti dai 2 palme.

4. #284 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Pustiu, te rugam noi frumos, ia ti toata smardoiala si pleaca. Lasa ne.
    Te cred ca esti un zeu la BC2 si ca rupi tot, dar dupa cum zicea si Mavone, aici e vorba despre BF3, si nu despre omnipotenta ta.

Pupici dulci.

5. #285 SP
    Quote Originally Posted by Nefraim View Post
    Kellerman - BFBC2 Stats

Ma indoiesc ca tu ai putea sa dai lectii de orice altceva in afara de prostie la BC2 cu stats-urile alea. Mergi si joaca in continuare si mai vorbim peste 2-3 ani.

Tu realizezi ca orice low skilled player de bfbc2 iti bate la orice ora asa zisii "high end" players de pe console ? ia, accepti provocarea ? adauga la steam: undeathscourge si discutam pentru alte detalii.

6. #286 SP
    Member LeGenD's Avatar
    omul asta isi bate p***...inca nu v-ati prins?

KELLERMAN HAI CA JOC EU CU TINE cu tastatura si mouse orice joc vrei....dau exagerat de bine cu ele:X....de exemplu un caunter-straik 1.6 pe aim_map sa vad cat de bine dai))...vrei steam id?...nu ti-l dau ca poate esti ceva fan de-al meu din vremurile vechi)))

7. #287 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Tu realizezi ca orice low skilled player de bfbc2 iti bate la orice ora asa zisii "high end" players de pe console ? ia, accepti provocarea ? adauga la steam: undeathscourge si discutam pentru alte detalii.
    Imi pare rau, din cate vad esti si tare in gura si incompetent, nu are rost sa imi pierd timpul aiurea cu tine. Rog un moderator sa stearga posturile offtopic.

8. #288 SP
    Eu vorbeam serios cu acel meci. Dar vad ca sunteti smardoi numai pe forumul asta. Capul nu il scoateti pe alte forumuri sau in jocuri cand e vorba de "bataie".

V-am facut o invitatie cat se poate de serioasa, dar vad ca va e frica sa o acceptati.

9. #289 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Starcraft, Diablo, Warcraft, WORLD OF WARCRAFT (care in momentul de fata are mai multi playeri decat tot xbox live + psn network la un loc), Need for Speed (Shift ca si simulator), Gothic, Counter-Strike, etc. Astea sunt jocuri care au facut istorie in pc gaming, datorita astora ati aparut voi, si acum nu aveti pic de respect.
    Need for Speed (Shift ca si simulator), Gothic, Counter-Strike sunt si pe console pai hai sa nu intram in categoria MMORPGs si a jocurilor de strategie unde este clar ca locul lor e pe PC, nimeni nu a zis nimic, dar nici sa nu exageram, PSN are 50 de milioane de utilizatori, iar Xbox are 53 de milioane din care sa zicem 25-30 au Gold, iar WOW are aproape 12 milioane de abonati. cine a zis ca nu are respect pentru jocurile de PC toti la viata noastra am jucat sau inca ne jucam pe PC, dar din moment ce tu vii pe un forum dedicat comunitatii de gameri pentru console din Ro si ne faci in toate felurile, cum ai vrea sa fii primit? cu milk and cookies? problema e ca unii Pc-gameri chiar sunt frustrati putin, nu inteleg de ce? probabil din cauza investitiilor masive pe care le fac in fiecare an in PC. jocul are mai multe elemente pe langa grafica, gameplay, storyline, multiplayer, sunet, efecte etc. si surprinzator pentru multi dintre noi, grafica nu reprezinta un element decisiv intr-un joc, ci gameplayul si povestea.

BTW explica-mi si mie intr-un mod civilizat, daca poti, de ce Crysis 2 s-a vandut in peste 1.5 milioane de exemplare pe console si 0.25 de milioane pe PC? nu era considerat chintesenta jocurilor pe PC?

10. #290 SP
    Uite, iti explic civilizat (desi civilizat am vorbit inca de cand m-am inregistrat).

Crysis 2 este facut pentru pustii corditi penibil (a nu se considera limbaj trivial sau needucat). Faptul ca a fost developat pentru console isi spune cuvantul. Faptul ca e directx9 only isi spune cuvantul. Vad ca au refuzat sa lanseze directx11 unde s-ar fi vazut diferenta dintre PC si consola, ei bine... asta e.

Dovada e ca Crysis 1 arata mult mai bine decat Crysis 2. Asta e urmarea consolizarii engine-ului.

Daca tot imi povestesti despre cum ar trebui sa arate un joc pe consola, vad ca nu ai dat exemplu dar pun pariu ca ai prin cap maretul God of War. Pai, cum ar putea un joc cu camera fixa cum e god of war sa se bata cu ceva de pe pc ? ia spune.

p.s: vad ca ai avatar cu house. la serial te uiti tot pe xbox/ps3 ?

11. #291 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Kellerman, pana la urma care-i rostul posturilor tale? Incerci sa ne convingi ca PC-ul e mai bun pentru gaming decat consolele?
    Iti dai seama ca noi toti consolistii inainte sa ne jucam pe "cutiutele noastre cu tehnologie veche de 100 de ani", am fost gameri pe PC? E un motiv pentru care noi toti am lasat PC-ul sa se prafuiasca pe raft in favoarea consolelor.

Mie imi pare rau de caruta de bani pe care am dat-o pe PC acum 2 ani, inainte sa-mi iau consola. E de ajuns sa spun ca pot rula pe cel putin high toate jocurile care au aparut si care vor mai aparea cel putin un an de-acum incolo, incluzand BC3-ul si orice vrei tu.. Dar PC-ul n-a mai vazut niciun joc de cand am Xbox-ul, pentru ca pur si simplu nu se compara feeling-ul.

Asa ca ia-ti mouse-ul si tastatura si du-te si joaca cu alti profesionisti.. Lasa-ne pe noi astia mai amatori sa ne bucuram de feeling-ul unei console. Daca esti asa fanboy PC, migreaza pe celalalt CG.ro.

Cat despre exclusivitatile enumerate de tine, Starcraft, WoW, etc. ma intereseaza atat de mult incat mai bine ma uit la iarba cum creste. Si sper ca realizezi ca marea majoritate din userii de aici pot rula lejer jocurile astea pe configuratiile lor..

12. #292 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    man iarasi te ataci eu ma opresc aici, pentru ca degeaba as continua discutia. nu o sa ajungem niciodata la un consens. mi-ai demonstrat prin aceasta afirmatie "p.s: vad ca ai avatar cu house. la serial te uiti tot pe xbox ?". am inteles ca din punctul tau de vedere consolele sunt "waste of money" si ca libraria de jocuri e penibila, iar PC este platforma ideala pentru jocuri si doar gamerii de pe PC sunt adevarati hard-core. have a nice life si te-as ruga sa ne oprim cu off-topicul.

13. #293 SP
    Nu pot avea nice life cand din cauza cutiistilor, E3-ul de anul asta a inceput MIZERABIL si ORIBIL cu kinect, care, culmea e sponsorizat de VOI (indirect sau direct).

14. #294 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Oh, de ce n-ai spus asa de la inceput? Nu stiam ca din cauza noastra nu te mai entertain-uiesc pe tine expozitiile de jocuri.
    Promitem sa ne inchidem forumul si sa aruncam toate consolele la gunoi. Happy?

Si cu asta am terminat, nu vreau sa mai contribui la offtopic.

15. #295 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Eu ma joc si pe consola si pe un pc vechi de vreo 3 ani dar configurat cum trebuie care face fata si astazi la noile aparitii..alea PUTINE.E drept cxa consolele sunt cam invechite din punct de vedere hardware dar totusi continua sa apara jocuri superbe din cand in cand pentru ele, si cum a spus si andrew in unele cazuri grafica pur si simplu nu e cea mai importanta(dar e mai mult decat ok, daca nu ai pretentii exagerate desigur).Parerea mea e sa lasati cearta vreo ~2 ani asa, poate mai mult, mai putin nu cred pana apare urmatoarea generatie de console sa vedem atunci ce hardware vor oferii(cu siguranta vor fi cu adevarat puternice si asta inseamna ca developerii vor avea brusc cu mult mai multe resurse pentru a face jocuri grozave din toate punctele de vedere..ca ma uit la NGP asta si nu-mi vine sa cred cum arata de exemplu uncharted..totusi ngp e o consola performanta nu e indoiala dar pe mine unu ma intereseaza cele "mari" si chiar sunt curios atunci cei de la naughty dog ca tot am dat exemplu uncharted ce vor mai in stare sa faca dat fiind unchartedu de pe hardware-ul asta limitat asa cum e al ps3 care totusi arata superb...

Sper ca se intelege ceva din ce am scris si scuze pt. redactarea haotica dar vine Mos Ene isi face simtita prezenta .

16. #296 SP
    Member SepticEye's Avatar
    Quote Originally Posted by Nefraim View Post
    ce trist esti Keller

17. #297 SP
    ID-ul e Kellermanv nu Kellerman.

Kellermanv - Battlefield: Bad Company 2 Stats Verse

Dar da, tot sub 1 am ratia, putin imi pasa.

18. #298 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Ce trist a ajuns threadul asta....

Acum inapoi la subiect, uitati niste chestii tehnice interesante
    SPU-Based Deferred Shading in BATTLEFIELD 3 for Playstation 3

19. #299 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Nu am urmarit conversatia de la inceput, dar cineva m-a trimis pe ultimele pagini si m-am crucit cand am vazut ce prostii zic unii. Va place mai mult BFBC2 pe console doar pentru ca e de 24 de playeri si nu 32 ? adica, voi vorbiti serios ? sper ca e o gluma, ca daca nu, e vai si amar.
    Aici omul are dreptate, hartile f mari din BC2 sunt mai potrivite pt un nr mai mare de jucatori. Asta e unul din motivele pt care BC2 pe console era exagerat de lent.

Dragii mosului, nu o sa aveti harti mai mici pt. 24 players, o sa le aveti aceleasi.
    Cel mai probabil, te inseli. Console BF3 multiplayer maps will be smaller - Battlefield 3

20. #300 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Vai ce de certuri pe aici.

Kellerman vad ca e ditamai troll-ul, nu inteleg cum de a nu a luat ban mai repede. Sau de ce s-a ambalat lumea asa de tare la commenturile lui. Mai bine ii dadeati ignore.

In acelasi timp insa, e clar ca varianta de PC va fi cea superioara. Grafica superioara, numar mai mare de jucatori etc. Sincer sa fiu, ma batea gandul sa-mi iau un PC tocmai pt jocul asta, plus inca cateva (Diablo 3 cand o sa apara, The Witcher 2, poate Guild Wars 2). Insa am facut deja precomanda la varianta de PS3, si le-as juca pe amandoua daca ma decid sa iau si PC.

In alta ordine de idei, citeam la un moment dat (inainte sa fie anuntat BF3) ca seria Bad Company e un experiment al celor de la DICE, sa vada daca pot penetra si piata consolelor. De aia i-au dat si dat si alta denumire, pentru a distanta un pic seria Battlefield de seria Bad Company, in caz ca nu ies prea bine lucrurile. Cum insa a fost un succes pe PS3 si Xbox, iata ca vom avea parte de BF3 si pe console.

---------- Post added 14-06-2011 at 02:18 PM ----------

Inca o chestie....
    Ma uit acum pe bfbcs si vad asta

Global PC Statistics

Players at bfbcs:2 885 516
    Players online:11 564
    Servers:6 274

Global XBOX360 Statistics

Players at bfbcs:3 286 230
    Players online:9 083
    Servers:4 732

Global PS3 Statistics

Players at bfbcs:2 577 693
    Players online:10 607
    Servers:3 996

Sunt convins ca DICE se va asigura ca si cei cu console vor avea parte de o experienta cat mai buna cu BF3, chiar daca PC e leading platform.
    Nu cred ca isi permit sa nemultumeasca atatia jucatori de console.

Cu toate astea, de-abia astept sa vad niste footage de pe PS3. Pentru mine BC2 e aproape perfect, gameplay de nota 11.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 164 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 65 115 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks