Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 147 of 164 FirstFirst ... 47 97 137 145 146 147 148 149 157 ... LastLast
Results 2,921 to 2,940 of 3278

Thread: Battlefield 3

1. #2921 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Armored kill feedback:
    Plusuri:
    + harti mari, deschise, cu posibilitati strategice multe
    + aparitia ”orgilor lui Stalin” in joc
    + hartile se misca mult mai bine, nu mai e acel lag la interfata, efecte noi (ninsoare, praf mai mult, explozii mai multe)
    + vehicule noi
    + noul mod de joc cu tancuri. E interesant si antrenant, nu poti sa stai pe loc prea mult ca esti victima sigura
    + assignments-uri noi
    + servere multe si posibilitatea de a alege rotatia hartilor de catre admini

Puncte slabe:
    -anumite bug-uri. A intrat unul cu un ATV in spatele la un tank destroyer si a ramas bloca acolo, nu stiam de ce nu ma mai pot misca
    -Gunship-ul e mult prea puternic daca e in mainile cuiva priceput (nu in ale mele ca nu prea nimeresc nimic pe ecran ) Am prins cateva meciuri cu FlorinMW si Witchalock care au fost distruse de inamici cu gunship-ul.
    - cam atat.

Poate mai completeaza colegii daca am uitat ceva.

Per total DLC-ul a adus o umbra de prospetime in clasa vehiculelor si ma bucur ca am luat Premium, nu regret nimic.

2. #2922 SP
    Junior Member demerco's Avatar
    cat timp v-a luat sa downladati si sa instalati ultimul patch? mie imi estimeaza ca ar dura aprox. 500 de minute

.... nu cred ca este de vina patch-ul, orice incerc sa descarc de pe Store (US sau UK) dureaza exagerat de mult....stie cineva ceva despre o problema cu PSN sau problema e doar la mine?

3. #2923 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    La mine a stat mai bine de două ore.

�n ultima vreme am descărcat foarte greu de pe PSN, nu știu ce au stricat la el.

4. #2924 SP
    Junior Member demerco's Avatar
    deci sa ma calmez si sa il las sa isi faca treaba.... totusi.... 500 de minute...

pentru un game trailer de 84 MB dura aprox 30 de minute...e ceva ciudat

5. #2925 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Am jucat aseara cu Rasko. Superb.
    Attached Images Attached Images bullets.gif

6. #2926 SP
    Teraflops Graft's Avatar

7. #2927 SP
    Member cipvas's Avatar
    Sa inteleg ca AC-130 "vomita" flares de capul lui?...fara nici o interventie din partea guner-ilor???

8. #2928 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Cei care aveți premium, cum ați descărcat Armored Kill, vă apare �n PSN? Vreun bun samaritean binevoitor să facă share? Mă interesează doar AK, nimic altceva.

9. #2929 SP
    Member s0whaT's Avatar

10. #2930 SP
    Member Xristina's Avatar

"He had a chopper, how is that fair?"

I NEED AMMO!!!

11. #2931 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Ce parere aveti despre gunship ul de pe Rush ?

Parerea mea : E OP si parasutarea trebuie scoasa

12. #2932 SP
    Member cipvas's Avatar
    Quote Originally Posted by s0whaT View Post
    Ce parere aveti despre gunship ul de pe Rush ?

Parerea mea : E OP si parasutarea trebuie scoasa
    Mda, meciurile in rush se termina extraordinar de rapid...

13. #2933 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar

Battlefield 3

O sa ii mareasca timpul de spawn de la 60 la 90 secunde

Sent from my iPad2

14. #2934 SP
    Junior Member Doctor_P's Avatar
    Salut tuturor ! Doresc sa imi achizitionez un PS3 pentru a intra cat mai repede pe battlefield 3, Vreau sa intreb cam cat ar costa DLC-ul de la armored kill pe PSN.Si "cade" des reteaua PSN ? am inteles ca in comparatie cu XBL e destul de slaba si instabila.

15. #2935 SP
    Member Dante's Avatar
    Pai in afara de atunci cand a fost atacata eu nu tin minte sa-mi fi picat deloc in afara de timpul de mentenanta periodic care e normal.
    $14.99 pentru AK

16. #2936 SP
    Member Sadismek's Avatar
    Quote Originally Posted by Doctor_P View Post
    Salut tuturor ! Doresc sa imi achizitionez un PS3 pentru a intra cat mai repede pe battlefield 3, Vreau sa intreb cam cat ar costa DLC-ul de la armored kill pe PSN.Si "cade" des reteaua PSN ? am inteles ca in comparatie cu XBL e destul de slaba si instabila.
    Nu știu c�t e DLC-ul pe PSN, dar serviciul e gratis, deci nu mă pl�ng.

17. #2937 SP
    Member lucian43's Avatar
    Daca am cont pe UK (zona 2) si cumpar un card valoric de 50 Euro din Franta pentru a-mi achizitiona Battlefield 3 Premium, sunt nevoit sa fac un cont pentru FR (pe aceeasi consola) deoarece pentru UK cere card in Lire Sterline. Alimentez contul facut pe Franta cu cei 50 euro si cumpar Premium din PS Store.
    INTREBARE: Pot sa folosesc Premium pe contul de UK dupa ce l-am descarcat pe contul de FR? (tin neaparat sa pastrez contul de UK deoarace am rank bunicel si am deblocat cam tot ce se poate)
    Sau daca ma poate ajuta cineva prin serviciul Sharing, pot plati prin banca.

18. #2938 SP
    Junior Member Doctor_P's Avatar
    Eu inca am emotii in privinta controllerului de PS3. Cu cel de xbox cu care m.am jucat prin mall,eram foarte multumit de ergonomia lui si mai ales de triggere.Dar decat sa ma complic cu plata online a unui serviciu pe care ar trebuii sa il primiesc gratuit..
    Oricum am auzit ca analoagele sunt mai "looser" usor de utilizat,mai fluide la PS3.
    Voi ce pareri aveti ? Si headset pentru PS3 de unde as putea sa achizitionez unul in genul celui de la xbox ?

19. #2939 SP
    Member lucian43's Avatar
    eu cred ca ai gresit thread-ul

20. #2940 SP
    Member anes's Avatar
    The Beauty of Armored Kill

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 147 of 164 FirstFirst ... 47 97 137 145 146 147 148 149 157 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks