Am si eu o intrebare.Vreau sa iau un dlc pentru Cod MW3, dar imi da eroarea :"This item isn't available from your current location. " .
Este din cauza ca am contu' pe South Africa sau trebuie sa folosesc un anume VPN ?
Am si eu o intrebare.Vreau sa iau un dlc pentru Cod MW3, dar imi da eroarea :"This item isn't available from your current location. " .
Este din cauza ca am contu' pe South Africa sau trebuie sa folosesc un anume VPN ?
Sunt multi jucatori care au AK47 sau alte arme care le deblochezi la un level mare, dar ei au lvl mic. Cum e posibil?
Cand accesezi un nou prestige primesti cate un "Prestige token" cu care iti poti cumpara diferite chestii.
In cazul tau,jucatorul respectiv folosise "Unlock Gear " .
- Extra Custom Class
- Double XP – 2 hours in-game time
- Double weapon XP – 2 hours in-game time
- Regular Package – exclusive Titles and Emblems
- Unlock Gear – take a Weapon, Perk, Equipment or any stock item in Create-a-class with you to next Prestige. Also stays unlocked for future Prestiges
- Hardened Package – exclusive Titles and Emblems
- Veteran Package - exclusive Titles and Emblems (unlocked at max Prestige)
- Reset all Stats – unlocked at max Prestige
Sunt aproape de lvl 80 si am de gand sa accesez prestige mode, sa il folosesc pe Extra Custom Class sau pe Unlock Gear ?
Nu. Pentru a avea 6 clase trebuie folosesti token-ul pe Extra Custom Class. Unlock gear doar iti deblocheaza o arma/un perk.
THE COD COMMUNITY IS 90% OF 12 YEAR OLDS AND SOCIAL DEGENERATE ADULTS THAT ARE AFRAID OF CONFRONTATION))
Vad ca multi jucatori au auto aim cum e in single player, cum e posibil? Adica eu daca pun tinta cand sunt aproape de un inamic, nu imi muta tinta pe el. lol
DLC-urile pt MW3 si Blops vor costa cu 50% mai putin pana la 9 iulie. Luna asta toti jucatorii de MW3 primesc harta Terminal din MW2 gratuit.
Call of Duty DLC Goes 50% Off, ‘Terminal’ Heading To ‘Modern Warfare 3′ – MTV.com (blog) | callofdutypx.com
Puteti adauga in lista ID AlexCiprian, joc mai tot timpul, daca aveti si cele 2 pachete de harti cu atat mai bine...![]()
Dacă e cineva care mai joaca va aștept la un Spec ops sau la misiuni!
PM me!!
Nici nu stii cat ma bucur ca microfoanele nu sunt folosite atat de mult pe PS3.
Il joc si eu de cateva zile (thanks Caponescu) tot nu m-am obisnuit cu Aim Assistul pe console, hopefully...soon. De fiecare data cand ma enervez in MW3 ma duc si joc o runda sau doua de BC2 pe PC si dupa ma simt mai bine.![]()
Am incercat sa te adaug aseara, dar zice ca userul nu e inregistrat. Eu ma joc pe contul de UK.
In other news a bit better, am incercat aseara cateva FFA KD negativ dar mai bine fata de acum 2 zile, desi nu prea suport seria asta de shooter o accept pentru ceea ce e, stress-less shooting.
Bookmarks