nu cred ca e gluma.
N-am mai jucat de geva timp, dar azi cand am intrat sa joc nu am avut nici o problema legata de matchmaking, cum spuneti voi.
Hm nu, nu mi-a zis nimic de niciun update. Dar eu sunt pe PSN, poate e numai pe XBL problema asta.
De la ultimul update nici mie nu imi gaseste jocuri (360).
Ca sa apuc sa intru in joc merg la recent players si de acolo dau join game.
S-a rezolvat, dar ocazional mai pica serverele si pur si simplu refuza sa gaseasca ceva. Aseara, la doua-trei jocuri, se pierdea legatura cu serverul chiar in timpul meciului.
daca cumpar elite pt 1 an hartile o sa fie valabile pt toate account-urile de pe consola sau doar pentru cel de unde cumpar elite-ul de pe psn ?!
dupa parerea mea toate videourile uploadate in care se prezinta perfomante de nivel cat mai inalt sunt irelevante pt ca intr-un meci faci 50-10 sa zicem, al doilea meci , acelasi lobby , 2-3 newcomers , laaagggg....abia mai faci frag. kinda stupid game ! se poate deduce ca atunci cand te descurci foarte bine sa nu fie chiar skill ul tau de vina ci mai degraba faptul ca celorlalti li s-a taiat o felie mai mare de lag compensation si sunt degeaba pe harta .
Bookmarks