5 filmulete cu gameplay-ul meu uploadate pe youtube din theater mode via Call of Duty Elite
Puneti si voi daca aveti inregistrari asemanatoare![]()
Foarte tare jocul si "bestia" aia de mai susChinui de cateva zile un Black Ops pana fac rost de un MW3
![]()
-We're taking the lead!
-"Of course we are taking the lead son!! I'm beasting!!"
![]()
Ma amuza cum incearca el mereu sa joace cu alta arma in afara de PP90 si sfarseste intotdeauna printr-o criza de nervi si blestemand arma
In afara de asta mie chiar imi place atitudinea de anti-camper si cum joaca, daca da nas in nas cu adversaru de obicei il dovedeste
intrebare: Pot folosi Elite(sa particip la clan battle-uri si sa-mi editez custom clan tag etc) cumparat de pe cont US pe cel de UK ?
dlc-urile stiu ca merg![]()
Este prima oara cand aud termenul de codat in legatura cu jocurile pe console... si eu as vrea o lamurire exista coduri pentru xbox, dar pentru PS ?
Scumbag game. Pun tinta pe unul, trag, se vede focul, se aude glontul, dar nu iese nimic. Daca ma uit la killcam cum m-a dilit nici macar nu imi arata ca am tras desi stiu 100% sigur ca i-am dat-o inaintea lui. Mi s-a intamplat asta de vreo 100 de ori pana acum... Bullcrap.
Bookmarks