Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 4 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 130

Thread: Resident Evil : Operation Raccoon City

1. #61 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Daca mai lucreaza la animati nu ma supar... cele curente cam lasa de dorit, cum am mai spus...

2. #62 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar

3. #63 SP
    Sunt singurul caruia i se pare ca arata mai rau ca in RE 3 (ma refer in principal la CG) Carlos si Jill ?

4. #64 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by Strike105X View Post
    Sunt singurul caruia i se pare ca arata mai rau ca in RE 3 (ma refer in principal la CG) Carlos si Jill ?
    Nop, Carlos arata chiar oribil...

5. #65 SP
    Member darkr3surrecter's Avatar
    Si Valentine parca e copil, arata rau.
    Imi place cum au realizat moroii,dar ma oftica faptul ca te impusti cu altii. Era frumos sa fie doar zombies, A LOT OF THEM!!!!! Only you and those bastards.

6. #66 SP
    Singurul mod prin care o sa ma intereseze jocul cred ca este doar daca are cat de cat un SP bun si pot juca cu Claire.

7. #67 SP
    Quote Originally Posted by Strike105X View Post
    Singurul mod prin care o sa ma intereseze jocul cred ca este doar daca are cat de cat un SP bun si pot juca cu Claire.
    Si mie mi-e dor de Claire, sper sa aibe SP bun ca il cumpar si eu.

8. #68 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Valvaaaaaaaaa!

9. #69 SP
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Valvaaaaaaaaa!
    Eu tot nu am reusit sa termin RE2 cum trebuie. LeonA Claire B si invers. M-am incurcat in ele, dar am RE2 pe ps3 si il termin eu.
    Iar despre RE ORC, mi se pare intersant gameplay-ul din clipul de mai sus, Claire o sa fie prima cu care joc.
    Ada Waaaaaaait!

10. #70 SP
    Eu si Ronan l-am jucat ca obsedati si impreuna si separat (desi eu eram mai mult pe partea de RE2 si el era mai mult pe RE3, dar in cazul ambelor jocuri ambi am pierdut multe ore in ele ).

11. #71 SP
    Eu sunt obsedat de Resident evil 1, primul meu RE pe ps one . Il jucam ca obsedatul si nu aveam memory card, o luam de la inceput cand muream.

12. #72 SP
    Banned NikoBellic's Avatar
    http://www.youtube.com/watch?v=CvB9cYSyKJI&feature=related

---------- Post added 03-01-2012 at 05:06 PM ----------

13. #73 SP
    Member Dasani's Avatar
    Naspa rau.Pffff... ce s-a ales de seria asta.Pacat.

14. #74 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Dasani View Post
    Naspa rau.Pffff... ce s-a ales de seria asta.Pacat.
    la aia ma uitam si eu. Din cate se pare RE Operation Racoon City va fi nimic altceva decat un Left 4 dead clone (mai mult sau mai putin bine-nteles). Nu am jucat prea multe Resident Evil-uri, dar tot pot observa diferenta intre ce jocuri s-au facut si ce se vor face in continuare... incet incet Capcom o sa distruga seria.

15. #75 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Ma bucura faptul ca pot umbla si trage in acelasi timp, e o combinatie intre Army of Two si Left 4 Dead... Pacat, preferam unul cum a fost primul din serie....

16. #76 SP
    Member mof990's Avatar
    Bleah , o incercare esuata de a copia left 4 dead.EPIC FAIL la 1:26 , zombie se spawneaza chiar in fata playerului.Sistemul de shooting pare cam aiurea , cel putin mie nu imi prea place cum se simte ,parca ar trage cu pistolul cu bile.Asteptam sa iasa si vedem ce e de capul lui.

17. #77 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Oricum asta NU e RE6, e doar un spinoff pt fanii co-op si sunt de parere ca merita incercat cand ajunge in raionul reduceri.

18. #78 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Zdrutz View Post
    Oricum asta NU e RE6, e doar un spinoff pt fanii co-op si sunt de parere ca merita incercat cand ajunge in raionul reduceri.
    crezi ca RE 6 o sa fie ceva mai bun? RE 5 mi s-a parut ca fiind unul dintre cele mai slabe din serie...

19. #79 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Ce-i asta? Lost Planet?

20. #80 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by NothicHD View Post
    Ce-i asta? Lost Planet?
    Atata-ti trebuie sa te legi de Lost Planet! (mai ales de 2 ) -

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast