Sunt norocos.![]()
![]()
Salutare! Cine doreste un cod de review Pro Evolution Soccer 2019 pentru PS4, sa-mi dea un PM. Dar, trebuie neaparat un review bine scris...
Primul venit, primul servit!
---------- Post added 04-09-2018 at 10:23 ----------
And the code goes to Darthstone! Enjoy the game!
Mulțumesc frumos. Voi incerca sa-l fac cat mai bine și în maxim 10 zile îl voi posta. Probabil mai repede, in weekend.
Salutare colegii! Am un canal de Gaming si as vrea sa sa fac niste teste, review-uri, prezentari...etc! Gasesc un pic de suport la voi?
Ce fel de ajutor? Daca aduci un cod de review, eu il scriu si il poti citi pe canalul tau.![]()
Deschizi un thread nou pe aria 'reviews'.
Revin si eu cu o "oferta"! Cine doreste un cod de review Life is Strange 2 pentru PS4, sa-mi dea un PM. Dar, trebuie neaparat un review bine scris...
Primul venit, primul servit!
---------- Post added 29-09-2018 at 13:41 ----------
Codul merge la raduadelin. Have fun!
Salut,
Am 2 coduri de Fallout 76 BETA pentru PS4, 1st come, 1st served. Vă rog să scrieți aici după ce le folosiți:
397B-92N7-NNC6
HKJT-AXNB-TM9A
Salutare. Avem un cod de review pentru Battlefield V Deluxe Edition, PS4. Nu am nici eu timp si nici Dant3, asa ca suntem in cautarea cuiva care sa ia codul si sa faca repede (2-3 zile) un review frumos. Astept PM daca sunt doritori.
---------- Post added 17-11-2018 at 18:28 ----------
Codurile au mers la raduadelin (el a fost primul).
Multumesc tuturor pentru intentie! Poate data viitoare primim totusi mai multe.
Spor la joc!
E cineva interesat pentru copie de review la Ghost Recon: Breakpoint (cod uplay)? As avea urmatoarele cerinte pentru reviewer: sa mai fi scris cel putin un review, sa joace un timp suficient jocul, obviously, sa detalieze si PVP-ul (in mai mult de 3 cuvinte) si, cand mai apare content nou (gen ala cu Terminator) sa mai scrie si atunci cateva fraze, avand in vedere ca vine cu tot cu Year 1 Pass. Ca timing nu conteaza prea mult, sa fie in limitele bunului simt adica sa nu se lanseze PS5 pana atunci, deci no pressure
Daca sunt mai multi doritori o sa aleg eu unul dupa ce fel de review-uri a mai scris (sau random, daca diferentele sunt mici). Dati cu thanks ca sa "partikip"![]()
Daca e pe PC sau XO te ajut eu - Partikip . Am lucrat pentru UBISOFT in trecut - stiu ce inseamna un review de joc dpdv gametester .interesat pentru copie de review la Ghost Recon: Breakpoint
Salut, thanks. Nu e obligatoriu sa il primesc dar daca e sa fie, voi face ceva bun. Asta daca v-a placut review-ul meu la PES 2019.
Bookmarks