N-am jucat PoP, dar acum joc Just Cause 2 si mi se pare foarte bun. Are cateva lipsuri ( povestea - totusi poate se schimba ceva pe parcurs, voice acting), dar este foarte distractiv si ofera multe posibilitati.
N-am jucat PoP, dar acum joc Just Cause 2 si mi se pare foarte bun. Are cateva lipsuri ( povestea - totusi poate se schimba ceva pe parcurs, voice acting), dar este foarte distractiv si ofera multe posibilitati.
+1 pentru Just Cause 2
De cand a aparut am zis ca il cumpar dar din pacate nu l-am achizitionat nici in ziua de azi. Las' ca am revansez eu!
Deocamdata nu pierzi nimic (din pacate) daca nu joci PoP: TFS...
Ce sa-mi iau:
Fallout 3 simplu + DLCuri de pe PSN sau Fallout 3 Game of the Year Edition - PS3 ??
Ies mai ieftin cu GOTY, dar am auzit ca are ceva probleme. De asemenea as dori sa stiu daca la GOTY DLC-urile sunt pe disc si le poti instala cand vrei sau sunt sub forma de voucher (DLC redeem codes)?
Have fun,
L.
Si pe mine ma bate gandul sa-mi cumpar Fallout GOTY, dar nu am auzit ca ar avea probleme. Este adevarat?
Daca l-a cumparat cineva si are probleme sa ne spuna si noua.
DLC-urile sunt pe disc.
Si addon-urile cumparate de pe store sunt cu probleme la fel ca versiunea goty, deci iti recomand versiunea goty din motive financiare.
DamnEu am jocul in colectie de destul de multa vreme /cumparat, desigilat, inmagazinat/ si chiar intentionam sa-l joc in apropiere de lansarea lui New Vegas.. sper sa mai scoata ceva patch-uri pana atunci daca ziceti ca sunt probleme. Ma refer la versiunea de PS3.
Am eu GOTY pt ps3 si DA , are probleme.Iti da freeze la consola .. cam des 1-2 ori pe zi ca sa zic asa.DLC urile din momentul il care ai bagat cd ul le instaleaza automat.
Cand avansezi in joc , e un perk care iti dezvaluie toate locatiile.Sa nu il iei pentru ca nu o sa mai ai 1-2 freeze pe zi , o sa ai 1-2 freeze la 30 min.CU cat avansezi in joc , se aduna mai multe date , cu atat se blocheaza mai rpd.Oricum am reusit sa il termin 100% fara probleme cu freezuri cu tot.
Just Cause 2, 100%. Note pentru Kane and Lynch 2: Destructoid 1/10, Eurogamer 4/10, GiantBomb 4/10, Joystiq 5/10, TechDigest 6/10
mda, am vazut si eu review-ul de pe giantbomb a lui grasu ala si chiar ma enerveaza, nu poti spune ca primul Kane & Lynch era un joc urat, fat bastard !!
Nu e neaparat o intrebare pentru a ma indruma in a cumpara un produs ci e mai mult ca sa vad care ar fi mai popular printre consolisti si sper ca nu exista un thread mai potrivit pentru asa ceva:
Call of Duty Black Ops sau Medal of Honor? Va rog sa specificati si platforma(poate si un mic "de ce").
Eu as merge pe Black Ops, o sa fie plin multiplayer-ul de lume.. si din multiplayer teaser aparut pe Live, chiar arata bine. Despre Medal of Honor am citit un articol nu tocmai magulitor in Level (desi, era un fel de versiune beta - avea destule bug-uri). Oricum pana nu le vedem pe amandoua in actiune nu vom sti care e mai bun.
Tot pe Black Ops merg si eu, jocurile CoD in general au avut un mod story bun ( chiar daca foarte scurt in ultimii ani), iar multiplayer-ul a fost excelent. Vanzarile vor fi probabil foarte mari, deci vor fi oameni in MP pentru o perioada lunga. MoH este in productie de ceva timp, iar eu sper la o campanie ceva mai lunga comparativ cu FPSurile din ziua de azi. Beta-ul a stricat putin din impresie, CoD pare mai cinematic si mai dezvoltat in MP. Ambele merita cumparate, dar eu as lua CoD prima data.
By FishyBon3 in forum Offtopic
By G-XtremE in forum Console Club
Bookmarks