Xbox 360 iar daca ai un PC mai vechi poti sa cumperi piese pentru un PC decent cred ca 1200 ron ar fi destul
Daca te intereseaza destul de mult si calitatea grafica a jocurilor... alege PCul. Oricum marea majoritate a jocurilor de Xbox 360 sunt lansate si pe aceasta platforma, iar pentru jocuri ce apar doar pe console ai PS3ul.
daca ai spatiu .. cumpara un desktop. Calitatea grafica nu se compara. Plus ca nu o sa il folosesti doar la jucat. Daca ai Ps3, nu cred ca se mai justifica xbox.
Mergi pe un PC gaming maxim 2500 ron pe sandybridge + un hd6000 / nvidia 5xx / nvidia 4xx daca totusi ai un ps3
Baiul aici e ca o sa dai 1000 ron doar pe o placa video si in 3 4 luni vei putea s o vinzi cu 700 - 800 ron
Da, merita, dar daca ai de gand sa joci si multiplayer iti zic de pe acum ca nu o sa ai cu cine![]()
ms mult man pt raspuns..nu prea ma intereseaza in multi!multiplayer mai bag cate un shooter dar asta mai rar in rest just soccer games(fifa,pes)!o zi buna..
Test Drive unlimited 2
Gta 4 Complete Edition
Need for speed Shift Unleashed 2
Assassins Creed Brotherhood Da Vinci Edition
Ce sa aleg ? Argumentati
Shift 2 - e "hate it or love it jocul" , numai daca ai chef de simulare "crancena"
TDU2 - pareri impartite, are destule probleme
ACB - gameplay super, poveste foarte buna si MP interesant. Daca le-ai jucat pe cele precedente nu trebuie ratat! Si chiar daca nu le-ai jucat ...
GTA Complete - mi se pare cel mai "consistent" ca si continut.
z3n Mersi de parere dar .. Sincer nu mi place niciunul
simulator , NU , Buguri , NU , Am ceva cu gta 4 dar nustiu dece , deci NU , Ac B - me non liky it
Vroiam sa profit de oferta GS dar pas .. apar destul de multe jocuri interesante pana la vara
Raspunsul sta exact deasupra cuvintelor tale "daca nu-ti place niciunul de ce ai mai si o litera din cuv "postat"
Acum am observat si eu ca sunt jocurile de la GS. Toate cu preturi bune. Eu ti-as sugera sa nu iei nimic daca nu vrei neaparat. Sa iei doar cand vrei ceva. Nu trebuie sa iei doar ca e oferta![]()
Intentia a fost urmata de o lipsa de actiune ce a dus la actualizarea intentiei / nevoii
Postul cu ce sa aleg era strict orientativ
Inteles darkpaul13 ?
Red Dead Redemption si AC: B
P.S.Le gasesti la preturi foarte bune pe zavvi sau theHut..
Assassin's Creed: Brotherhood PS3 | Zavvi.com
Red Dead Redemption PS3 | Zavvi.com
Bookmarks