Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 233 of 492 FirstFirst ... 133 183 223 231 232 233 234 235 243 283 333 ... LastLast
Results 4,641 to 4,660 of 9837

Thread: Decizii

1. #4641 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    ambele ambele is foarte ieftine acum pe steam mai ales portal

2. #4642 SP
    Junior Member TheArsonist's Avatar
    As merge pe Left 4 Dead 2 deoarece iti ofera mai mult entertainment decat Portal. Insa daca ai bani, ar merita sa le iei pe amandoua. Mai ales daca ai de gand sa joci si Portal 2

3. #4643 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Daca ai vreun prieten cu care sa joci Portal 2, o sa ai un BRAINGASM!
    Co-op-ul e demential

4. #4644 SP
    Junior Member alexmantiger's Avatar
    Quote Originally Posted by icebird View Post
    Daca ai vreun prieten cu care sa joci Portal 2, o sa ai un BRAINGASM!
    Co-op-ul e demential
    icebird, it's called a portgasm

5. #4645 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by alexmantiger View Post
    icebird, it's called a portgasm
    Ehh, cum ii place cititorului, am imprumutat termenul de la cuvantul EARGASM care e des folosit pe forumuri

6. #4646 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Left 4 Dead 2 deoarece iti ofera cu mult mai multe ore de gameplay decat Portal.

7. #4647 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by Razvan View Post
    Left 4 Dead 2 sau Portal 1?
    Portal 1...durata de joc poate fi prelungita considerabila cu ajutorul nenumaratelor moduri create(Portal Prelude,Portal The Flash Version Map Pack..etc)..sa nu mai vorbim de moduriile Advanced..

8. #4648 SP
    Member OxygeN's Avatar
    Left 4 Dead 2

9. #4649 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Left 4 Dead 1,2 :zombieright_:zombieright_:zombieright_

10. #4650 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Left 4 Dead 2

11. #4651 SP
    Member mof990's Avatar
    hot pursuit sau forza motorport 3?

12. #4652 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Hot Pursuit.

13. #4653 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by mof990 View Post
    hot pursuit sau forza motorport 3?
    Depinde ce vrei : Daca vrei "adrenalina" si arcade atunci clar NFS HP. Daca vrei un joc mai tactic si un pic de "simulator" atunci FM3. Ambele jocuri sunt super, FM3 devine cam plictisitor dupa mai multe curse, dar are un avantaj urias : e singurul joc la care eu personal nu m-am enervat nici macar odata, e super bine gandit, e chiar relaxant.

14. #4654 SP
    Member mof990's Avatar
    Cred ca o sa le cumpar pe amandoua , dar nu in acelasi timp , cumpar mai intai fm3 si peste vreo luna HP.Am auzit ca ambele sunt foarte bune.

15. #4655 SP
    Member Outblast's Avatar
    Quote Originally Posted by mof990 View Post
    Cred ca o sa le cumpar pe amandoua , dar nu in acelasi timp , cumpar mai intai fm3 si peste vreo luna HP.Am auzit ca ambele sunt foarte bune.

O idee buna. Ar fi pacat sa nu le joci pe amandoua.

16. #4656 SP
    Member Dasani's Avatar
    Daca vrei un simulator foarte bun si cu o cariera foarta complexa si lunga atunci i-a Forza 3.Daca vrei arcade racing atunci cumpara hot pursuit.Eu sincer as lua Forza 3,e superb.

17. #4657 SP
    Member quentin_04's Avatar
    Intrebarea mea nu e ce sa cumpar X sau Y, ci merita sa cumpar controllerul asta pentru PS3? L-as lua pentru ca seamana foarte mult cu controlleru de la Xbox si ma intreb daca shooterele se joaca mai bine cu tipul asta de controller.
    Destructoid - brainderailment's Community Blog

18. #4658 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Din punctul meu de vedere ar merita, detin un Xbox 360 si controllerul e bestial cand vine vorba de FPS/TPS- uri, am jucat si pe PS3/PS2 shootere si controllerul e dezamagitor pana te obisnuiesti cu el si nu e la fel de comod. So go for it

19. #4659 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by quentin_04 View Post
    Intrebarea mea nu e ce sa cumpar X sau Y, ci merita sa cumpar controllerul asta pentru PS3? L-as lua pentru ca seamana foarte mult cu controlleru de la Xbox si ma intreb daca shooterele se joaca mai bine cu tipul asta de controller.
    Destructoid - brainderailment's Community Blog
    Eu nu cred ca merita. PS3-ul si-ar pierde din personalitate. Personal prefer controllerul de la Xbox dar nu as lua nimic pentru PS3 in afara de Dualshock 3. In plus de asta, jocurile de fighting sau racing sunt varza pe Xbox, fiind net superior Dualshock 3.

20. #4660 SP
    Member mof990's Avatar
    Nu chiar, jocurile de racing se joaca mai bine pe xbox , pe PS3 acele triggere sunt mai mult butoane , sincer , eu nu pot sa mentin viteza constanta ca pe xbox , ori apas la maxim pe triggere ori nu apas deloc , asta intamplandu-se din vina formei , stick-urile sunt si ele foarte alunecoase tot din cauza formei , deci merita.Aceea e intruchiparea unui controller perfect , dupa mine.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.