ambele :)) ambele is foarte ieftine acum pe steam :) mai ales portal
Printable View
ambele :)) ambele is foarte ieftine acum pe steam :) mai ales portal
As merge pe Left 4 Dead 2 deoarece iti ofera mai mult entertainment decat Portal. Insa daca ai bani, ar merita sa le iei pe amandoua. Mai ales daca ai de gand sa joci si Portal 2
Daca ai vreun prieten cu care sa joci Portal 2, o sa ai un BRAINGASM! :evil:
Co-op-ul e demential :p
Left 4 Dead 2 deoarece iti ofera cu mult mai multe ore de gameplay decat Portal. :)
Left 4 Dead 2
Left 4 Dead 1,2 :zombieleft::zombieleft::zombieleft::zombieright_: zombieright_:zombieright_
Left 4 Dead 2
hot pursuit sau forza motorport 3?
Hot Pursuit.
Depinde ce vrei : Daca vrei "adrenalina" si arcade atunci clar NFS HP. Daca vrei un joc mai tactic si un pic de "simulator" atunci FM3. Ambele jocuri sunt super, FM3 devine cam plictisitor dupa mai multe curse, dar are un avantaj urias : e singurul joc la care eu personal nu m-am enervat nici macar odata, e super bine gandit, e chiar relaxant.
Cred ca o sa le cumpar pe amandoua , dar nu in acelasi timp , cumpar mai intai fm3 si peste vreo luna HP.Am auzit ca ambele sunt foarte bune.
Daca vrei un simulator foarte bun si cu o cariera foarta complexa si lunga atunci i-a Forza 3.Daca vrei arcade racing atunci cumpara hot pursuit.Eu sincer as lua Forza 3,e superb.
Intrebarea mea nu e ce sa cumpar X sau Y, ci merita sa cumpar controllerul asta pentru PS3? L-as lua pentru ca seamana foarte mult cu controlleru de la Xbox si ma intreb daca shooterele se joaca mai bine cu tipul asta de controller.
Destructoid - brainderailment's Community Blog
Din punctul meu de vedere ar merita, detin un Xbox 360 si controllerul e bestial cand vine vorba de FPS/TPS- uri, am jucat si pe PS3/PS2 shootere si controllerul e dezamagitor pana te obisnuiesti cu el si nu e la fel de comod. So go for it :)
Nu chiar, jocurile de racing se joaca mai bine pe xbox , pe PS3 acele triggere sunt mai mult butoane , sincer , eu nu pot sa mentin viteza constanta ca pe xbox , ori apas la maxim pe triggere ori nu apas deloc , asta intamplandu-se din vina formei , stick-urile sunt si ele foarte alunecoase tot din cauza formei , deci merita.Aceea e intruchiparea unui controller perfect , dupa mine.