ps3 linistit![]()
hmdeaaseara cand am vrut sa fac comanda de PoP nam mai putut ca sau epuizat
( imi arata sould out ) si acu as vrea sa ma orientez spre Bayonetta .. ce parere aveti despre acest joc se merita luat sau sa mai astept POP ca prespun ca mai aduc pe stoc.....sau ce joc imi recomandati tot asa gen devil may cry 4 , ninja sigma2 ,... jocuri de genu asta ... in afara de gow ca lam jucat
X Men Origins Wolverine (totally under rated)
Bayonetta (f bun joc)
Dante's Inferno (dragut nu extraordinar)
Castlevania
Cam astea ar fi din gender-ul asta care mi s-au parut ok si foarte ok
De ceva vreme vreau sa-mi iau un joc fitness pt. ps3, deci My Fitness Coach Club sau EA Active 2? mentionez ca My Fitness Coach Club are support move iar EA Active 2 nu are.
Salut!
Vreau sa ma joc ceva care are un MP bun si solid. In conditiile acestea ma gandeam daca se mai merita achizitionarea a acestor 2 jocuri : Homefront si BBC2 , ambele pt. PS3.
Cheers !
BBC2 e mai bun, dar cred ca ar trebui sa te reorientezi catre un joc mai nou, avand in vedere faptul ca BC2 a fost lansat acum un an, iar la toamna apare BF3. Recomandarea mea e KZ3. Ai putea incerca si Crysis 2.
As vrea sa imi spuna cineva daca ar merita sa cumpar Midnight Club:Los Angeles.As vrea si un argument.
In seara asta faceam comanda pe amazon si as vrea cateva raspunsuri rapide la intrebarea asta: Lego Rock Band sau DJ Hero 2?
mafia 2 director's cut sau fallout new vegas?(daca a mai jucat cineva fallout new vegas,cum se comporta pe ps3?)
Bookmarks