Ce intrebare e asta ? :-q ...e cel mai bun
Ai o varietate mare de activitati de realizat...te tine in suspans la fiecare misiune.. parti foarte, amuzante..actiune intensa.. destul de lung daca stii sa l joci.. e de![]()
Ce intrebare e asta ? :-q ...e cel mai bun
Ai o varietate mare de activitati de realizat...te tine in suspans la fiecare misiune.. parti foarte, amuzante..actiune intensa.. destul de lung daca stii sa l joci.. e de![]()
Am comandat deja LA Noire de la altex. Probabil ca urmeaza Far Cry 3 ca vad ca e bataie mare intre ele![]()
Un sfat de la mine legat de LA Noire.. nu-ti forma cine stie ce parere in functie de cum il lauda unii sau legat de conceptul unui astfel de joc, vei fi foarte dezamagit. Nu ma intelege gresit, jocul nu e rau deloc. Eu am avut prea multe asteptari pt un detective-game venit dinspre Rockstar (care, de altfel, n-au fost implicati in dezvoltarea lui) si LA Noire a aterizat departe de ce imi imaginam. So, take it as it is.![]()
Oricum il jucam mai devreme sau mai tarziu, dar nu-mi permiteam sa le iau pe toate 4 de-odata mai ales ca nu le jucam intr-o saptamana. Aveam nevoie doar de o ordine ca imi era cam greu sa ma decid. Eu sincer nu am asteptari foarte mari asa ca nu am cum sa fiu dezamagit. In cazul in care chiar e bun si imi place, o sa imi fie depasite asteptarile si o sa fie un succes![]()
Daca te ajuta cu ceva ordinea pt urmatoarele, as zice Far Cry 3 > Uncharted 3 > Borderlands. Enjoy LA Noire.![]()
Si sfatul meu ar fi tot : Farcry 3 > Uncharted 3 > Borderlands . Sincer nu prea ai cum sa gresesti cu aceste jocuri . Have fun !
L.A. Noire >>>>>> Far Cry 3 = Uncharted 3 > Borderlands. Deci da, ai ales bine.
Acum, treaba grea: sa-mi iau GTA V la lansare sau sa pun banii aia si sa iau PS4 la lansare?
Dacă îți iei PS4 ce joci? As merge pe GTA, în 2-3 luni cât te tine ocupat reușești tu sa strângi restul sumei pe PS4
Depinde cati bani ai strans pana in prezent pt ps4 si cat de mult iti doresti sa achizitionezi unul inca din prima zi.
Daca crezi ca Gta-ul este un joc pentru care merita sa mai amani achizitia consolei cumpara Gta5.
Pfuu.. uite ca am ajuns sa postez si aici.. mai degraba sa cer sfaturi..
Nu ma decid.. care i mai bun ? Sa ma tina in priza cand joc..si sa contina atacuri spectaculoase si o varietate mare de tehnici..
Tekken 6,
Tekken Tag Tournament 2,
Street Fighter x Tekken,
Super Street Fighter 4: Arcade Edition,
Injustice - Gods Among Us,
Ultimate Marvel Vs Capcom 3
Super Street Fighter 4: Arcade Edition , pentru mai multe informatii recomand https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j...51156542,d.bGE
Bookmarks