220, Zona 2, 5 Martie (care cade Vineri -> prinzi si weekendul cu BFBC2 in consola)
Bad Company 2
MW2 , din ce am auzit , nu are multipleyer-ul asa stralucit cum se aude . Multe dezavantaje.
MAG am auzit ca are multe bug-uri si cateodata e destul de enervant .
BC2 am jucat demo-ul si nu m-am plictisit niciodata .Multe arme , harti mari , vehicule , decor "dezmembrabil " etc. !
![]()
MW2
MW2, are un multiplayer foarte frumos, eu mai mult pt. MP l-am cumparat.
MAG, si el la randul lui este MP Only dar este frumos, sa joci cu 200 de playeri.
BC2, mi se pare o porcarie de jocdupa 2 min. de MP din demo l-am sters.
BC2 mi se pare cel mai bun.
MW2 mi se pare o bataie de joc la adresa fanilor, plin de glitch-uri si de camperi, patch-uri care mai mult strica.
MAG am jucat doar beta si mi-a placut, cu conditia sa nu vrei sa alergi de nebun pe harta.
Credeti ca merita sa cumpar seria Army of Two ?
Am citit cate ceva despre al doilea joc (pare destul de interesant) din serie dar despre primul nu am auzit prea multe.
Ce parere aveti ?
Ia uitati o intrebare interesanta:
Am un prieten care vine din Japonia; ce joc sa imi aduca de acolo (pt PS3 ca merg si ntsc) care sa fie cu adevarat special? ceva ce nu ai gasi in mod normal la noi![]()
Nu am de ales intre doua jocuri...am alta decizie de luat....sa imi cumpar sau nu Alone in the Dark Collectors Edition sau nu? Merita? sau nu...?
Bookmarks