Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 49

Thread: Conform "specialistilor" sunt prosti, lenesi si tehnofobi

  1. #21 SP
    Member DraZziW's Avatar
    Mie imi plac ambele in aceeasi masura: dota si shootere pe pc, restu pe consola

  2. #22 SP
    Senior Member huber's Avatar
    dar nu cred ca avea rostul acest thread stupid , pe mine sincer ma doare undeva de cei care afirama ca sunt prosti , lenesi etc,cei ce avem console , daca lor le convine sa de-a in fiecare an cel putin 1500 ron ca sa fac upgrade la PC ca sa joace jocuri de ultima generatie e problema lor , daca nu o sa se inchida threadul fac pariu ca o sa degenereze in flame-uri.

  3. #23 SP
    Member Tom_Cat's Avatar
    Fara Flame inutil!

    PC-ul ofera mai multa putere, insa nu este in totalitate transpusa in performante de gaming.Un joc pe consola are un feeling mai bun pentru ca producatorii stiu exact pe ce hardware o sa lucreze, asa ca este mai usor de optimizat.In felul acesta se dezvolta mai multe gameplay, stroy, etc.

    Problema PC-ului nu este hardware-ul in sine, iar cele de soft cu rabdare se pot rezolva, ce-a mai mare problema, care o sa duca la disparita gamingului pe PC asa cum cunoaste acum este chiar comunitate de gameri! Se pirateaza tot! Normal, ca nimanui nu ii convine, asa ca le vor lasa jocuri On-Line, unde pot sa ii controleze la accesul pe server, in rest...nu are rost.Toti producatorii migreaza spre console, unde rata pirateriri este mult mai mica.Asadar, declinul jocurilor pe PC este cauzat chiar de jucatorii de pe PC, care orbiti de usurinta cu care poti pirata un program, au ajuns sa ignore chiar si freeware-ul in favoarea warezului.

  4. #24 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Da dar sa nu uitam ca pc-ul in afara de skulltrail, nu a atins rangul de procesoare 8-core ca ps3-ul. Inca ..

    Off:Hopa. Politie la poarta .

  5. #25 SP
    Member andreips3's Avatar
    Quote Originally Posted by alalalt View Post
    Prostie mai mare nici daca incercai nu puteai sa spui
    PC-ul (mai exact unele pc-uri) poate avea o putere de procesare mai mare decat a consolelor. Dar niciodata nu va fi superior ca platforma de jocuri.
    Indeed, ai pus punctul pe "i".
    In tineretea mea si eu eram pc worshiper; totul s-a schimbat dupa ce am invatat sa folosesc un controler . Acum, ca si main gaming rig am un ps3, si pt restu exista vaio fw21e x.

  6. #26 SP
    Junior Member dizzee's Avatar
    Quote Originally Posted by alalalt View Post
    Prostie mai mare nici daca incercai nu puteai sa spui
    PC-ul (mai exact unele pc-uri) poate avea o putere de procesare mai mare decat a consolelor. Dar niciodata nu va fi superior ca platforma de jocuri.
    vad vorbe dar nu vad argumente
    uite, ma simt generos in seara asta asa ca o sa te invat cate ceva si o sa ofer eu argumente pt superioritatea PC-ului~

    - ma jucam in dupa-amiaza asta GTA4, ca de obicei folosind mouse+kb, iar la un moment-dat am ajuns la o misiune cu brucie in care trebuia sa pilotez un elicopter; ei bine am luat atunci in mana controller-ul de xbox360 care-i conectat non-stop la PC si am pilotat elicopterul asa; n-a trebuit nici macar sa modific ceva in setari, jocul a trecut in "controller mode" automat. Dupa aia am luat iar mouse-ul pt ca e muult mai bun la headshot-uri n stuff. Asta inseamna posibilitatea de a alege. Ai asa ceva pe console? Foarte rar. La fel si cu alte jocuri, GRID, Dreamfall, Psichonauts, etc le joc frumos stand pe canapea si folosind controller-ul, iar daca la un moment-dat am nevoie de mouse (sunt niste puzzle-uri in Dreamfall de exemplu care merg greu cu controllerul) pur si simplu pun mana pe el si-l folosesc. E bine sa poti alege.
    - SERVER BROWSER. Majoritatea jocurilor pe care le am le joc online, iar match-maker-ul de pe console suge la capitolul asta; stiu pt ca nu l-am putut ocoli in mp-ul de la Far Cry 2, care ar fi chiar decent daca interfata n-ar fi asa consolizata..
    - Servere custom. CoD4 cu 52 de jucatori, TF2 cu 32, harti usermade, etc.. Pur si simplu te plictisesti mai greu de un joc. Doar uita-te la cum arata TF2 (cel mai bun joc de multiplayer IMO) in momentul asta pe PC fata de xbox sau mai ales fata de PS3 lol..
    - hardware mai bun. ma jucam in seara asta CoD4 multiplayer si ma uitam cum se incarca nivelele in 5-10 secunde.. La fel de repede se incarca in GRID sau TF2. Cat dureaza pana se incarca un nivel pe console? Cate ore stai pana se instaleaza un joc pe PS3? Ce faci cu durerea de cap de la zgomotul de elicopter facut de discul care se invarte non-stop in xbox? Pe pc am majoritatea jocurilor cumparate pe Steam, nu stau cu grija ca pierd discul, nu stau sa scot un disc si sa bag altul, etc. E mai simplu si mai rapid.
    - free mods. chiar azi ma jucam Dystopia, un mod gratuit de HL2 si-am ramas uimit de cat de bun poate sa fie.. La fel sunt numeroase alte mod-uri gratuite, daca n-ai bani de jocuri tot ai cu ce sa te distrezi. Cate lucruri sunt gratuite pe console?.. Pana si patchurile de pe XBL sunt pe bani, in timp ce pe PC sunt gratis (vezi TF2 sau Portal)
    - jocuri mai ieftine. mult mai ieftine. aici nici macar nu mai trebe sa aduc alt argument, sunt cazuri in care un joc lansat simultan pe ambele tipuri de platforme e cu 50% mai ieftin pe PC. Asta e principalul motiv pentru care e mai ieftin pe termen lung sa te joci pe PC decat pe console. Daca vrea cineva sa ma contrazica, s-o faca cu calcule si argumente, nu cu tampenii puerile gen OMG TREBUIE SA IEI PLACA VIDEO DE 1000$ IN FIECARE AN CA SA TE JOCI OMGOMG; a mea HD4850 a costat 550 de lei asta vara si e mai puternica decat toate 3 consolele la un loc hehe

    mai am argumente dar mi-e lene sa mai scriu~~

    PS: cea mai mare satisfactie cat am jucat TF2 a fost cand jucam sniper si reuseam sa dau un headshot la un scout/demo/soldier in plina saritura.. Pot face asta pe consola? heh~

    Quote Originally Posted by huber_93 View Post
    daca lor le convine sa de-a in fiecare an cel putin 1500 ron ca sa fac upgrade la PC ca sa joace jocuri de ultima generatie e problema lor
    looooool de unde pana unde 1500 ron?! hahaha funny stuff

    Quote Originally Posted by crysty View Post
    Da dar sa nu uitam ca pc-ul in afara de skulltrail, nu a atins rangul de procesoare 8-core ca ps3-ul. Inca ..
    sper ca glumesti cand compari un core de CELL cu unul de nehalem/deneb/penryn

    adica CELL e un procesor bun, dar totusi nu e pt jocuri sau home use, kthxbai~

  7. #27 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    am parcurs si eu (mai mult oblic) cele 16 pagini ale threadului respectiv. Tom_Cat, nu numai ca te lupti cu morile de vint, insa individul respectiv (care vad este super respectat acolo) te-a cam facut, in sensul ca te-a provocat, ti-a atins niste corzi sensibile si tu ai rabufnit (drept ptr care ai si primit un warning verbal). ti-a intins o cursa cum se spune si tu ai picat in ea. din punctul meu de vedere cel mai intelept ar fi sa te retragi.

    poate m-as fi oprit la un paragraf daca acelasi individ nu ar fi scris urmatoarele ca raspuns la un post al lui djleo in care se mentiona consolegames.ro

    "Sa ne lamurim... ce dracu e cu comunitatea din Romania? Esti cu ceva mai deosebit pentru ca faci parte dintr-o "comunitate"? Chiar si asa, din "comunitatea" asta atat de meseriasa contorizati pe cei care au console, pe cei online? Eu va garantez ca nu exista 10% din posesorii de console (wii si xbox 360) cu ele ramase nemodate in RO. In plus, in Romania, posesorii de console par a fi un fel de soferi meseriasi de Audi care depasesc fraerii care stau la coada la semafor. Faceti loc... eu am consola, fac parte din comunitate, mi-am luat LCDTV, stau in fotoliu, desfac un Jack Daniels si ma joc cu amicii mei, toti cu AUDI Q somethign, care suntem smecheri si care facem pe "fraerii" cu PC, ca si noi avem PC, dar nu stim sa ii dam drumul si chiar daca am stii tot pe console ne-am juca." Fubar

    aaaa...wtf? asta e comportament de moderator si de editor pe un site care se doreste a fi respectabil? nu comentez cuvintele lui de mai sus pentru ca nu are sens. o sa va las insa sa va delectati cu doua editoriale semnate de stimabilul Fubar.

    PC fanboys, a rising trend

    Consoles will fail

    ar merita o scrisoare catre cineva mai sus pus din cadrul softpedia unde sa intrebam daca punctul de vedere emis de moderatorul Fubar este unul oficial sau nu pentru ca, in acest caz, se poate spune ca provoaca un prejudiciu imaginii consolegames.ro si insulta comunitatea noastra. anyway, ar fi o chestie mai mult de fun pentru ca eu unul prefer sa ma joc in continuare ce si cum imi place decit sa ma consum cu asemenea chestiuni (triste).

    PS pls inchideti acest thread. nu va aduce decit flame. deja am citit postul lui dizzee de mai sus si eram tentat sa ii raspund, insa m-am abtinut. altii insa cred ca vor continua si asta nu duce nicaieri. Flaming is futile! Singurul adevar e ala in care crezi tu, iar asta o stiti cu totii ff bine.

  8. #28 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Dizzee cred ca e un spion

    In fine.Hostile are dreptate,deja avem un subiect care o sa se dezvolte pe mai multe episoade decat cazul Elodia.

  9. #29 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    si macar daca ar fi SENZATIONAL, dar nu e.

  10. #30 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Parca ma uit la OTV. Eu nu pricep de ce mai stai de vorba cu asemenea fenomene care clar au niste probleme reprimate si doresc cu tot dinadinsul sa-si faca simtit punctul lor de vedere, care automat este cel corect si unic. Asemenea persoane care poarta ochelari de cal trebuie lasa-te in pace, nu trebuie sa le alimentezi "foamea" jucand dupa regulile lor. Stii cum e, fiecare cat il duce bibilica.

  11. #31 SP
    Member alalalt's Avatar
    @dizzee - spune-mi, te rog, ce console detii?

  12. #32 SP
    Max
    Member Max's Avatar
    1.Eu chiar nu inteleg care e problema lor (cei de pe softpedia) si care e problema voastra (CsG).. fiecare sa se joace pe ce vrea.
    2.Cei care spun ca "Pc-ul e mort ca si platforma de gaming" cred ca sunt picati in cap. Eu ma joc pe pc de o perioada lunga de timp.. si uite domnule ca nu a murit.. va asigur eu
    3.E absolut inutil sa imi expun punctul de vedere pe acest thread, atat eu.. cat si @dizzee pentru ca majoritatea sunteti console fanboys..

    (ultimul reply)

  13. #33 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Max, problema e ca fiecare generalizeaza plecind de la propria lui persoana in loc sa priveasca fenomenul global, chestie din start gresita. nu, PC-ul nu a murit ca platforma de gaming si nici nu va muri vreodata. problema insa este ca sunt alte platforma care ameninta si PC-ul si consolele traditionale, iar producatorii incep sa puna accent pe ele..mobilele. IMHO, daca vreti sa cautati inamicul real, dati fast-forward citiva ani in viitor. o sa spuneti ca nu se compara jocurile pe mobile cu cele de PC/console. da, fff adevarat, INSA exista 2 resurse pe care orice persoana le are si le consuma, iar pentru marea majoritate ele sunt ffff limitate. TIMPUL si BANII. Ce fac in timpul liber si cum imi cheltuiesc banii?

    o sa spuneti ca poate nu va jucati atit de mult pe mobil. nu stiu, eu am un coleg la serviciu care se joaca in continuu pe iphone si omu are si consola (PS3) si calc acasa. i se pare insa mai natural pe mobil. vine din spate o generatie care a crescut cu mobilele, o generatie care s-a nascut pentru a da sms-uri si a vorbi la telefon. cineva trebuie sa speculeze asta si se vor face fff multi bani pe viitor din asa ceva. GC 2009 a fost anulat, doar ptr a fi inlocuit de GCO 2009, un exeniment dedicat jocurilor online si celor de pe mobile. trendului casual i se mai adauga o componenta in acest moment. mobilul. tot ceea ce va fi casual si mobil in acelasi timp va fi de viitor. da, nu vor fi competitori directi cu celelalte platforme, insa asa cum spuneam mai sus, cele 2 resurse sunt limitate, iar daca mobilele pun ghiara si pe fenomenul de gaming, atunci viitorul suna chiar sumbru si pentru PC, si pentru console. sa nu intelegeti caa gamingul de pe PC sau console va disparea cu totul. nu, nici vorba, insa asa cum azi multe companii investesc in development ptr console mai multi bani, tot asa, pe viitor, e posibil ca investitiile sa se duca tot mai mult spre developmentul de soft/gaming casual pentru mobile.

  14. #34 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    dizeee... esti ruda cu Dead Ghost? mai usor la "suge" ala cu nu suntem la aprozar sau in spatele blocului... pastreaza un limbaj decent si lipsit de autoritate... multumesc

  15. #35 SP
    Member andreips3's Avatar
    The butler did it!

  16. #36 SP
    Member Tom_Cat's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Parca ma uit la OTV. Eu nu pricep de ce mai stai de vorba cu asemenea fenomene care clar au niste probleme reprimate si doresc cu tot dinadinsul sa-si faca simtit punctul lor de vedere, care automat este cel corect si unic. Asemenea persoane care poarta ochelari de cal trebuie lasa-te in pace, nu trebuie sa le alimentezi "foamea" jucand dupa regulile lor. Stii cum e, fiecare cat il duce bibilica.
    Nu le-am mai raspuns, sincer am incercat sa le ofer o alta optica asupra fenomenului de gaming, insa parca sunt indoctrinati cu PC-ul....Nu, nu o sa moara PC-ul, dar o sa fie aproape totul on-line, pentru a combate pirateria.

    Oricum, o alta replica memorabila a fosts a lui MattBaker, conform careia producatorii de jocuri nu traiesc din vanzarea jocurilor, mai au si alte locuri de munca, asta o fac ca hobby

    Dizee, in afara se SteamAccount-ul acela, unul de Live! ai?

    Parte cu gamingul pe mobil vine tare din urma, insa o vad ca o alternativa mobila, pentru ca senzatia si functionalitatea unei console pe un LCD HD este cu totul alta.Poate o amenintarea la adresa PSP, insa si aici am dubii, o platfoma dedicata este superioara uneia care ofera ca bonus o astfel de utilitate.

  17. #37 SP
    Junior Member dizzee's Avatar
    HEI nu ma intelegeti gresit, n-am venit aici to troll you ca ala de pe softpedia, oricum you would be easy targets
    Cum am zis mai sus, si PC-ul si consolele isi au avantajele proprii, am zis de ce mi se pare superior PC-ul pt gaming din perspectiva mea, dar nu poti sa zici ca o platforma e superioara din toate punctele de vedere si ca cealalta e pe moarte, nu de alta, dar e stupid sa sustii asa ceva~

    Quote Originally Posted by Pastilutza View Post
    Dizzee cred ca e un spion

    In fine.Hostile are dreptate,deja avem un subiect care o sa se dezvolte pe mai multe episoade decat cazul Elodia.
    Nu, mi-a dat Max link-ul de la thread-ul asta si cum ma plictiseam..
    Subiectul a fost discutat deja pana la moarte prin alte locuri, nu e asta primul thread console vs. PC lol

    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    dizeee... esti ruda cu Dead Ghost? mai usor la "suge" ala cu nu suntem la aprozar sau in spatele blocului... pastreaza un limbaj decent si lipsit de autoritate... multumesc
    Oh oh ma scuzati ca v-am jignit urechiusele, n-o sa mai fac..
    Nu stiu cine e acest domn "dead ghost", permiteti-mi sa ma prezint:
    My name is dizzee and I'm focusing my internet powers on being: 1. warm, 2. fuzzy~
    hope this helps?

  18. #38 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Toata tevatura asta cu "PC-ul este mort, consolele sunt pentru copiii autisti" mi se pare paranoia creata de niste indivizi care nu ai prea multe tigle pe casa. In definitiv te joci pe ce platforma iti place, asta nu inseamna ca una exclude pe cealalta sau ca una este superioara celeilalte. Ca orice lucru pe lumea asta, exista avantaje si dezavantaje de orice parte. Totul se rezuma in final la gusturi.

    Can't we all just get along ?

  19. #39 SP
    Junior Member dizzee's Avatar
    Quote Originally Posted by Tom_Cat View Post
    Dizee, in afara se SteamAccount-ul acela, unul de Live! ai?
    da

  20. #40 SP
    Member alalalt's Avatar
    Dizzee, nu mi-ai raspuns. Ce console ai acasa?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 33 Last Post: 02-03-2015, 18:32
  2. Replies: 1 Last Post: 14-09-2012, 21:02
  3. Replies: 0 Last Post: 18-06-2011, 16:44

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts