nope, eu am primit doar lanterna...
cel separat, care tin sa mentionez, e EPIC! lucky me..
adevarul e ca am sunat la ei inainte sa imi livreze comanda, dupa ce am vazut pe forum ca unele comenzi au venit fara si ca, defapt, acel bonus era doar pentru editiile standard day one Ed.
Am pus putina presiune pe ei si le-au pus in pachet.
Da, asta fac si eu acum. Am primit goldpack DLC si ma astept sa dea si steelbook-ul ca nu mi se pare normal, mi-au confirmat in doua instante ca voi primi tot. Plus ca am precomanda din 20/03/2015
Exact in 20.03 am facut si eu precomanda... au dat alandala, cum s-a nimerit. Lanterne nu mai au ca am încercat sa discut si pentru un amic, dar steelbook-uri mai aveau azi pe stoc. Sa ii suni maine la prima ora, nu fa cu formular la ei pe site ca nu rezolvi nimic. Succes!
Pana si Roach al lui Geralt e mai folositor ca D-Horse, prefer sa alerg de la obiectiv la obiectiv, mai culeg o floare, mai Fultonez o oaie.![]()
Best companion e Quiet! Curata de una singura sate intregi...Catelul e foarte util la depistat inamici si landmines iar calul e mega useless. In alta ordine de idei jocul mi se pare exagerat de usor...
Pe pc stiu din demo ca era o o setare care dadea blurul ala aiurea. Daca setarea este data mai jos, dispare si blurul.
Ce noroc ca oricum nu ne interesează PCul
---------- Post added 05-09-2015 at 16:47 ----------
Am vreo 20 de ore și încă nu am văzut nici o pasăre, oare nu văd bine sau chiar nu sunt? Aș băga una la colecție
Just in case, daca intereseaza pe cineva, am atasat aici exemplu cu setarea din demo care da blurul ala aiurea pe personaj:
Graphics Comparison de la Konami.
商品情報 | METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN - 公式WEBサイト
Bookmarks