Poti face ca piratii?schimbi mana in functie de situatie?
E plin jocul de detalii minore:
De pe reddit:
If you are on the field for too long without returning to mother base you'll be hooked up to Saline in your chopper
If you take lots of damage and bleed you'll be hooked up to a Blood Bag in your chopper.
If someone get's knocked out or falls asleep face first in a puddle they will drown shortly after.
If you reload a full mag you have 31 bullets rather then 30 due to one still being chambered.
If you don't regularly shower your crew will look at you in disgust, you will have flies, and if you leave it for too long Ocelot will throw a bucket of water at your face.
Find the cassette that is sounds of someone releiving themself. Go into a port-o-pot, play cassette through your iDroid and the guards will avoid that stall.
Legat de faza cu caseta la buda, am auzit ca ceva similar poti face cu casetele cu "Enemy eliminated". Poti sa ii convingi pe inamici ca te-au omorat, astfel incat nu o sa te mai caute. Doar ca trebuie folosita caseta in limba corespunzatoare.
Eu mă bucur să văd în sfârșit un joc finisat înainte de a fi vândut, și mai e și open world pe deasupra. Chiar dacă lipsește modul online, tot mulțumit sunt.
This game is bonkers! Am facut misiunea 12 aseara (hellbound)...omg, cea mai misto de pana acum. DD is awesome, spoteaza tot pe o raza de 50m cam asa, face furisatu mult mai rapid si misto, nu mai tb sa stau cu binoclu atat sa-i spotez manual pe toti
O am si pe Quiet la baza insa nu pot sa o iau ca buddy deocamdata, nu stiu daca tb sa fac ceva anume sau doar sa mai avansez in story ca sa o pot folosi, sta acolo in celula ca un tease
![]()
Nu am jucat pana acum nici un MGS si nu am prea stiut la ce sa ma astept, dar mi-a depasit toate asteptarile.Imi place foarte mult Reflex Mode. Nu mi-a placut niciodata in jocurile de tip stealth momentul in care esti descoperit tot inamicii sunt pe tine si nu ai ce face, decat quit and reload or kill everyone.
Tocmai ce am terminat misiunea "Where do the Bees Sleep" si acele departamente din Mother Base sunt la lvl 7 toate si mi se pare ca sunt cam in urma cu ele. Am facut cateva side-ops si am trimis ce soldatii am putut, dar parca tot nu sunt de ajuns. Ceva sfaturi?
Trimite tot ce poti spre baza, cel putin acum, mai tarziu axeaza-te pe cei cu nivele mai bune. Eu trimiteam vreo 10-15 oameni in fiecare misiune.
misiunea 45...neasteptat de grea!
In alta ordine de idei, Kojima asta are un fetish cu credits-urile...creca le-am invatat pe de rost pana acum si tot nu imi dau seama daca am terminat storyline-ul sau nu![]()
Actually lumea se plânge ca jocul e neterminat și cer un final adevărat, chiar și ca paid DLC. Circula și vreo 2 petiții pe net....
Quiet e mișto, dar cam overpowered.. daca DD ii marchează pe toți, Quiet curăță toată baza de una singura....
Daca iau materiale si blueprints si apoi dau restart checkpoint, ele raman sau mai trebuie sa le iau o data? Raman doar materialele si blueprints trebuie luate iar?
Bookmarks