Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 27 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 ... LastLast
Results 441 to 460 of 530

Thread: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

1. #441 SP
    Member pufy's Avatar
    Ma gandesc totusi ca tine si de cati bani l-au platit pe Kiefer Sutherland ca sa "joace"

2. #442 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Tocmai am facut misiunile principale 28 si 29, unde BB a vorbit mai mult decat in toate misiunile de pana acum adunate la un loc

Exista si cutscenes si story, dar avanseaza mai greu si numai facand misiuni principale, side OPS doar cele importante de culoare galbena au ceva story, in schimb restul sunt total de umplutura, pt cine vrea mai mult de la joc si nu se mai satura

Mie imi place, side OPS-urile puteau sa fie ceva mai putine si mai variate, fiindca se repeta foarte foarte mult, si BB ar fi trebuit sa vorbeasca mai mult, dar in rest imi place tot, tocmai am gasit The Final Countdown si l-am pus instant ca melodie la elicopter

P.s. recomand sa va luati un Rocket Launcher sau pe robotelu ala ca si buddy la misiunea 29, altfel veti avea o viata grea si vor aparea niste nervi

3. #443 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Gameplayul e sublim la jocul asta 11/10 merită.
    Dar open wordul, povestea, cutscenurile (prea puține), bossi, customizarea (doar de umplutură), muțenia lui Snake, culesul plantelor, bazele simpliste, mother baseul degeaba, elicopterul ce nu te poate căra de la o misiune la altă, calul inutil, credite peste credite să nu uităm cumva, casetele alea infinite în loc de cutscenes, dezbrăcata aia tot cu țâțele în ochii mei, toate mă fac să îl arunc de pereți.
    Just my two cents.

---------- Post added 14-09-2015 at 14:55 ----------

Ah, era să uit, inflitreaza-te în aceleași baze de 1000 de ori. Bleah

4. #444 SP
    Member Frankie.'s Avatar
    Eu l-am abandonat fiindca acesta e cel mai dezamagitor MGS din punctul meu de vedere.E foarte sec in ceea ce priveste povestea.Nu ma movtiveaza deloc sa avansez in joc.Imi voi spala gustul amar lasat de PP,rejucand Guns of the patriots.

5. #445 SP
    Member Peetzy's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    aia tot cu țâțele în ochii mei.[COLOR="Silver"]
    Off-topic oarecum, dar ma poate influenta sa iau jocul. Fear, pune si tu o poza cu ochii tai

6. #446 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Sunt bune pozele si de la mine ?
    Attached Images Attached Images metal-gear-solid-v_-phantom-pain_20150908191757.jpg metal-gear-solid-v_-phantom-pain_20150910124429.jpg

7. #447 SP
    Member Mishy's Avatar
    Am citit undeva ca motivul pentru care e imbracata asa sumar e din cauza ca ea "respira" prin piele sau ceva de genul. Mai mult nu am citit nu am vrut sa citesc vreun spoiler.

8. #448 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Dupa ce m-am chinuit aproape 1 ora cu misiunea 21, m-am gandit sa folosesc un artillery strike. 6 minute de asteptare, dar mission complete, fara sa intru in baza sau sa trag vreun glont. I love this game !

9. #449 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by Mishy View Post
    Am citit undeva ca motivul pentru care e imbracata asa sumar e din cauza ca ea "respira" prin piele sau ceva de genul. Mai mult nu am citit nu am vrut sa citesc vreun spoiler.
    Aha..cat de convenabil.... Presupun ca si stretching-ul asta il face ca sa-si elibereze caile respiratorii..
    Attached Images Attached Images metal-gear-solid-v_-phantom-pain_20150906142826.jpg metal-gear-solid-v_-phantom-pain_20150906142854.jpg metal-gear-solid-v_-phantom-pain_20150906142905.jpg metal-gear-solid-v_-phantom-pain_20150906142936.jpg metal-gear-solid-v_-phantom-pain_20150906142945.jpg metal-gear-solid-v_-phantom-pain_20150907211538.jpg metal-gear-solid-v_-phantom-pain_20150909001450.jpg

10. #450 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Fox Engine

11. #451 SP
    Member geo971986's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Dupa ce m-am chinuit aproape 1 ora cu misiunea 21, m-am gandit sa folosesc un artillery strike. 6 minute de asteptare, dar mission complete, fara sa intru in baza sau sa trag vreun glont. I love this game !
    artileria daca nu ma insel iti limiteaza rank-ul si mai sunt vreo cateva gen parasite suit, raiden suit, infinite ammo bandana etc...

12. #452 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Asta e primul joc la care imi vine sa apas butonu de inregistrat videouri incontinuu, I cant believe I can do this s**t in a game

Quiet e op rau, deja rad in fata elicopterelor, cand la inceput nu mai stiam pe unde sa fug de ele, acum le dobor cu 2 grenazi:

also...who fultoned this guy!?...e ceva glitch sau wtf! ca eu nici nu l-am atins:

and bonus video cu Quiet si Snake la dus, usor spoiler in video de mai jos,

13. #453 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Staff morale increased

14. #454 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Funny as F

15. #455 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Unii au dat gratis, alții vor bani
    http://gamerland.ro/suvenir/metal-ge...tom-pain-lampa

16. #456 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Si la emag a fost de vanzare, 40 si ceva de lei

17. #457 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Unii l-au dat gratis la cine au vrut ei, eu il asteptam si nu l-am primit. Macar astia il dau pe bani la toti care il doresc

18. #458 SP
    Member cr0c0's Avatar
    30 lei a fost pe emag. Dar nu merita folosita.

19. #459 SP
    Senior Member mario_1303's Avatar
    39,99 a fost pe Emag si inca mai este :

Lanterna Metal Gear Solid V The Phantom Pain - eMAG.ro

20. #460 SP
    Member Mousey's Avatar
    Ce de nemulțumiți pe aici.
    E primul Metal Gear pe care-l joc, și mi se pare absolut genial din toate punctele de vedere. Mă așteptam să nu înțeleg nimic din poveste, dar casetele ce le primești sunt foarte detaliate. Eu unul prefer să le ascult când mă plimb prin deșert, trece mai repede timpul. Am jucat câteva misiuni doar, dar din ce am văzut are extrem de mult conținut. Într-adevăr, nu prea l-am auzit pe Snake să vorbească în joc, dar în casete e foarte „activ”.
    Sincer, abia aștept să le joc și pe celelalte din serie.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 27 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 ... LastLast