Ma gandesc totusi ca tine si de cati bani l-au platit pe Kiefer Sutherland ca sa "joace"
Tocmai am facut misiunile principale 28 si 29, unde BB a vorbit mai mult decat in toate misiunile de pana acum adunate la un loc
Exista si cutscenes si story, dar avanseaza mai greu si numai facand misiuni principale, side OPS doar cele importante de culoare galbena au ceva story, in schimb restul sunt total de umplutura, pt cine vrea mai mult de la joc si nu se mai satura
Mie imi place, side OPS-urile puteau sa fie ceva mai putine si mai variate, fiindca se repeta foarte foarte mult, si BB ar fi trebuit sa vorbeasca mai mult, dar in rest imi place tot, tocmai am gasit The Final Countdown si l-am pus instant ca melodie la elicopter
P.s. recomand sa va luati un Rocket Launcher sau pe robotelu ala ca si buddy la misiunea 29, altfel veti avea o viata grea si vor aparea niste nervi![]()
Gameplayul e sublim la jocul asta 11/10 merită.
Dar open wordul, povestea, cutscenurile (prea puține), bossi, customizarea (doar de umplutură), muțenia lui Snake, culesul plantelor, bazele simpliste, mother baseul degeaba, elicopterul ce nu te poate căra de la o misiune la altă, calul inutil, credite peste credite să nu uităm cumva, casetele alea infinite în loc de cutscenes, dezbrăcata aia tot cu țâțele în ochii mei, toate mă fac să îl arunc de pereți.
Just my two cents.
---------- Post added 14-09-2015 at 14:55 ----------
Ah, era să uit, inflitreaza-te în aceleași baze de 1000 de ori. Bleah
Eu l-am abandonat fiindca acesta e cel mai dezamagitor MGS din punctul meu de vedere.E foarte sec in ceea ce priveste povestea.Nu ma movtiveaza deloc sa avansez in joc.Imi voi spala gustul amar lasat de PP,rejucand Guns of the patriots.
Am citit undeva ca motivul pentru care e imbracata asa sumar e din cauza ca ea "respira" prin piele sau ceva de genul. Mai mult nu am citit nu am vrut sa citesc vreun spoiler.
Dupa ce m-am chinuit aproape 1 ora cu misiunea 21, m-am gandit sa folosesc un artillery strike. 6 minute de asteptare, dar mission complete, fara sa intru in baza sau sa trag vreun glont.I love this game !
Asta e primul joc la care imi vine sa apas butonu de inregistrat videouri incontinuu, I cant believe I can do this s**t in a game
Quiet e op rau, deja rad in fata elicopterelor, cand la inceput nu mai stiam pe unde sa fug de ele, acum le dobor cu 2 grenazi:
also...who fultoned this guy!?...e ceva glitch sau wtf! ca eu nici nu l-am atins:
and bonus video cu Quiet si Snake la dus, usor spoiler in video de mai jos,
Unii au dat gratis, alții vor bani
http://gamerland.ro/suvenir/metal-ge...tom-pain-lampa
39,99 a fost pe Emag si inca mai este :
Lanterna Metal Gear Solid V The Phantom Pain - eMAG.ro
Ce de nemulțumiți pe aici.
E primul Metal Gear pe care-l joc, și mi se pare absolut genial din toate punctele de vedere. Mă așteptam să nu înțeleg nimic din poveste, dar casetele ce le primești sunt foarte detaliate. Eu unul prefer să le ascult când mă plimb prin deșert, trece mai repede timpul. Am jucat câteva misiuni doar, dar din ce am văzut are extrem de mult conținut. Într-adevăr, nu prea l-am auzit pe Snake să vorbească în joc, dar în casete e foarte „activ”.
Sincer, abia aștept să le joc și pe celelalte din serie.
![]()
Bookmarks