parca e prea multa.....biotic power. era mai frumos daca te chinuiai pentru fiecare implant care sa-ti dea cite un mic boost in directia X. asa, am impresia ca se abuzeaza si in stilul asta riscam sa ne intilnim in partea a treia cu gandalf si saruman.
Eu zic ca ce am vazut noi e doar pentru prezentare si numai cind ajungi la nivelul maxim al implantului sa poti face "magii", dar cine stie ce ne rezerva viitorul? Frumos zis h0stile, banui ca or sa apara si hobitii.
Mass Effect 2 Expands To 2 Discs, Sometimes 3 - mass effect 2 - Kotaku
---------- Post added 04-12-2009 at 10:13 PM ----------
VG247 Blog Archive BioWare reveals the Engineer class for Mass Effect 2
Engineer Class Walkthrough HD
http://www.consolegames.ro/forum/227565-post17.htmlMass Effect 2's Engineer class can disable and even turn enemies to your side.
Deci sunt absolut fascinat
Una dintre tipe, mai in varsta, nu joaca si in serialul recent aparut "FlashForward" ?
Cum va afecta save game-ul din primul ME:
How Mass Effect 2 Will Interact with Your Mass Effect 1 Saves
Interviu cu Ray Muzyka:
Love, Morality, and Dialogue in an Elevator: A Mass Effect 2 Ray Muzyka Interview + Video
Articolul acesta contine spoilere destul de mari din primele 2 ore de joc, eu nu l-am citit dar daca nu va deranjeaza spoilerele, go ahead:
Mass Effect 2 Hands-on Preview for Xbox 360 - VideoGamer.com
Nu vreau sa citesc nimic. Mai e un pic peste o luna pana la lansare si cand il bag prima data in consola vreau sa ma loveasca toooootulNu cred ca o sa dorm inainte sa il termin :
Lista de achievementuri pentru Mass Effect 2.
Succes Full - Mass Effect 2 Achievements
By OEE in forum Videos
By SublimingSun in forum Licitatii
By Mika in forum Console News
Bookmarks