Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 60 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 57 ... LastLast
Results 121 to 140 of 1197

Thread: Mass Effect 2

1. #121 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    New ScreenShots

Part I
    Attached Images Attached Images mass-effect-2-dezember-bilder.jpg mass-effect-2-dezember-bilder__2_.jpg mass-effect-2-dezember-bilder__3_.jpg mass-effect-2-dezember-bilder__4_.jpg mass-effect-2-dezember-bilder__5_.jpg mass-effect-2-dezember-bilder__6_.jpg mass-effect-2-dezember-bilder__7_.jpg mass-effect-2-screenshot-dezember.jpg mass-effect-2-screenshots-dezember.jpg mass-effect-2-screenshots-dezember__3_.jpg mass-effect-2-screenshots-dezember__4_.jpg mass-effect-2-screenshots-dezember__5_.jpg

2. #122 SP
    Part II
    Attached Images Attached Images mass-effect-2-screenshots-dezember__6_.jpg mass-effect-2-screenshots-dezember__7_.jpg mass-effect-2-screenshots-dezember__8_.jpg mass-effect-2-screenshots-dezember__9_.jpg

3. #123 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    sa inteleg ca va fi ultra-customizable?
    http://www.consolegames.ro/forum/att...bilder__5_.jpg
    tare de tot!

4. #124 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Quote Originally Posted by nightprowler View Post
    sa inteleg ca va fi ultra-customizable?
    http://www.consolegames.ro/forum/att...bilder__5_.jpg
    tare de tot!
    Dap , Shepard va avea un o camera in Normandy unde va putea sa isi customizeze armura

5. #125 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    acum am urmarit si clipul de la now playing, primele 12 minute or so...sunt imbunatatiri vizibile fata de primul joc, care oricum a fost genial. parca vad ca iar "pierd" 40 de ore in joc.

6. #126 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    abia astept sa joc ME2 , mai o luna de asteptat .....
    capture.jpg

7. #127 SP

8. #128 SP
    Junior Member RazvyR52's Avatar
    mam apucat iar sa joc ME.doar asa...sami aduc aminte de poveste[din nou]

9. #129 SP
    Member Atrium's Avatar

O varianta in HD a trailer-ului pus de Skaar.

10. #130 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Incredibil arata trailerul final... Il puteti vedea pe homepage sau in VideoDir... Mass Effect 2, a new level in gaming cinematics
    Deja se pot apuca sa faca filme

11. #131 SP
    Member kane86's Avatar
    Si eu m-am apucat de Mass Effect... Combat-ul e greoi tare si are foarte multe bug-uri, sper ca in Mass Effect 2 sa se rezolve. Trebuie sa ai o rabdare si o vointa de fier sa nu abandonezi jocul asta (am zis ca renunt de vreo 3-4 ori). Voi incerca totusi sa il termin pentru ca Mass Effect 2 mi-a facut pana acum o impresie buna si nu vreau sa-l incep fara sa termin si prima parte .

12. #132 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sa renunti la Mass Effect ? Hmm... majoritatea pe care ii stiu, nu au rezistat tentatiei de a-l termina de 2-3 ori
    Bine, daca vrei sa joci Mass Effect ca pe un FPS, n-ai mari sanse... poate deveni frustrant, cred...

13. #133 SP
    Member kane86's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Sa renunti la Mass Effect ? Hmm... majoritatea pe care ii stiu, nu au rezistat tentatiei de a-l termina de 2-3 ori
    Bine, daca vrei sa joci Mass Effect ca pe un FPS, n-ai mari sanse... poate deveni frustrant, cred...
    Nu e vorba ca vreau eu sa il joc ca pe un FPS, dar cam asta e o buna parte din joc . Nu stiu e o parere proprie: de exemplu cand ii nimeresti capul inamicului cu sniperul si ala nu are nimic (poti sa il dobori doar daca tragi in plin), AI-ul mi se pare destul de cretin (mai ales coechipierii - unul dintre ei mi-a disparut la un moment dat, si sunt nedumerit cum invie ei la momentele cinematice si dupa acestea), iar Mako....(sa nu zicem nimic de control, dar am intrat intr-un Geth Colossus, s-au unit texturile si a inceput sa se invarta toata imaginea, inamicul tot incercand sa se ridice). Poate ca am avut eu ghinionul sa vad doar ce-i mai prost la acest joc...Oricum apreciez povestea, grafica, vorbaria si faptul ca e un RPG diferit de celelalte prin plasarea in SCI-FI.

Dupa cate am citit si vazut despre ME2 am vazut ca s-ar fi rezolvat mai mult probleme enumerate de mine mai sus. Sa vedem...

14. #134 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    L-am terminat de trei ori plus ambele DLC-uri si nu am intalnit problemele enumerate de tine. Jocul este opera de arta si abia astept partea a doua.

15. #135 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Singura mea neplacere care am avut-o cu jocul a fost controlul Mako-ului. Pur si simplu nu mi-a placut. In rest, cum a zis si Dj Mo. O capodopera.

16. #136 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Cadoul perfect de ziua raposatului ...

17. #137 SP
    Member collector's Avatar
    Mi-am luat xbox special pentru mass effect , si a meritat din plin !
    Sunt la al 6-lea playthrough(si abia acum pot spune ca am descoperit mai tot ce se putea ) , incerc sa fac lvl 60 , momentan sunt la 57 , mai mult ca sigur o sa reusesc , pe dificultate insanity , e greu doar la krogani .
    Bun , dar asta nu e important , deci jocul este absolut incredibil , - chiar daca din punct de vedere al performantei pe xbox , se misca execrabil .. putea sa se miste si la 2 fps si tot atat de bun era , chiar daca misiunile secundare sunt slab realizate , chiar daca are destule buguri , chiar daca pare nefinisat , chiar daca explorarea planetelor e prost facuta , chiar daca AI-ul e incredibil de stupid, atat al tau cat si al inamicilor , chiar daca ... chiar daca ... Are in schimb , ceva ce nu am mai vazut la niciun joc - povestea incredibila si cum se construieste pe parcurs ,plus ca ai mult de vorbit fata in fata cu diferite personaje , iar realizarea extraterestrilor cat si a personajelor umane , voiceactingul , sunt de o calitate rar intalnita . Este singurul joc care l-as putea prezenta profesoare de romana si nu mi-ar fi rusine .... este atat de matur , de credibil , de emotionant !
    De data asta voi lasa consiliul sa moara , si la sfarsit spun ca eu as vrea sa fiu singur in consiliu , si pe Anderson ca ajutor , sunt FOARTE curios cum va continua asta in mass effect 2 , si voi fi foarte dezamagit daca nu se tine cont de ultima decizie . Dar sunt intr-o mare dilema , sa joc mass effect 2 sau sa nu-l joc ? stiind ca dupa ce il voi juca , as da orice ca sa-l joc din nou pentru prima oara , la fel cum as face acum si pentru mass effect 1!
    Am terminat de citit si cele doua carti -Ascension si Revelation , si recomand tuturor fanilor inraiti sa o faca .
    Atat am avut de spus ..

18. #138 SP
    Member dogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by collector View Post
    Sunt la al 6-lea playthrough(si abia acum pot spune ca am descoperit mai tot ce se putea ) , incerc sa fac lvl 60 , momentan sunt la 57 , mai mult ca sigur o sa reusesc , pe dificultate insanity , e greu doar la krogani .
    Bun , dar asta nu e important , deci jocul este absolut incredibil , - chiar daca din punct de vedere al performantei pe xbox , se misca execrabil .. putea sa se miste si la 2 fps si tot atat de bun era , chiar daca misiunile secundare sunt slab realizate , chiar daca are destule buguri , chiar daca pare nefinisat , chiar daca explorarea planetelor e prost facuta , chiar daca AI-ul e incredibil de stupid, atat al tau cat si al inamicilor , chiar daca ... chiar daca ... Are in schimb , ceva ce nu am mai vazut la niciun joc - povestea incredibila si cum se construieste pe parcurs ,plus ca ai mult de vorbit fata in fata cu diferite personaje , iar realizarea extraterestrilor cat si a personajelor umane , voiceactingul , sunt de o calitate rar intalnita . Este singurul joc care l-as putea prezenta profesoare de romana si nu mi-ar fi rusine .... este atat de matur , de credibil , de emotionant !
    De data asta voi lasa consiliul sa moara , si la sfarsit spun ca eu as vrea sa fiu singur in consiliu , si pe Anderson ca ajutor , sunt FOARTE curios cum va continua asta in mass effect 2 , si voi fi foarte dezamagit daca nu se tine cont de ultima decizie . Dar sunt intr-o mare dilema , sa joc mass effect 2 sau sa nu-l joc ? stiind ca dupa ce il voi juca , as da orice ca sa-l joc din nou pentru prima oara , la fel cum as face acum si pentru mass effect 1!
    Am terminat de citit si cele doua carti -Ascension si Revelation , si recomand tuturor fanilor inraiti sa o faca .
    Atat am avut de spus ..
    sunt de aceasi parere !! un joc incredibil ,jocul meu preferat of all time.

ps: eu am lasat consiliul sa moara la primul playthrough,i-am avertizat de atatea ori si ei nu m-au ascultat .....

19. #139 SP
    Member kane86's Avatar
    Quote Originally Posted by collector View Post
    Atat am avut de spus ..
    O descriere apropiata de ceea ce am mentionat, doar ca eu am scos mai mult in evidenta partile rele (care din pacate iti formeaza o prima impresie). Daca ai putina rabdare intradevar se observa ceva deosebit la acest joc.

20. #140 SP
    Member kane86's Avatar
    L-am terminat. Abia astept partea a 2a !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 60 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 57 ... LastLast