Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 60 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 ... LastLast
Results 541 to 560 of 1197

Thread: Mass Effect 2

1. #541 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Idem....aiurea rau ca pune default asa ...

2. #542 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Quote Originally Posted by SYZYGY View Post
    Idem....aiurea rau ca pune default asa ...
    pai vorbeste cu fiecare mebru al echipei si fa ship upgrades , dar ma gandesc ca ajuta si daca faci tech upgrades , biotic upgrades etc

3. #543 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by G3ox View Post
    pai vorbeste cu fiecare mebru al echipei si fa ship upgrades , dar ma gandesc ca ajuta si daca faci tech upgrades , biotic upgrades etc

4. #544 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar

5. #545 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Nu mai castigi nimic. Partea cu arma, o poti face dupa.

6. #546 SP
    oh crap, ce stupid
    La ce mi-au mai dat questul daca nu pot sa-l fac. Pff ce m-a scarbit faza, am pierdut ore intregi sa ma chinui cu loialitatea fiecaruia si acu' s-a dus totul dracu. Nici nu-mi vine sa mai deschid consola cand ajung acasa. Pff, sper sa fie ceva interesant pe OTV, o flacara violet ceva

7. #547 SP
    Stai ca poate incurc eu. Ai primit acel quest dupa ce ai terminat misiunea sau inainte?

8. #548 SP
    Eu am facut misiunea cu IFF dar inca nu aveam toti membrii , m-am enervat foarte tare dar am gasit un load dinainte de misiune , desi am pierdut vreo 3 ore de joc am facut toate misiunile posibile inainte de IFF.Pana la urma am ajuns la final cu 29 de ore de joc.

9. #549 SP
    Dupa.

10. #550 SP

11. #551 SP
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Dupa.

Mai poti face, dar piezi ce a scris G3ox. Trebuia sa il activezi imediat ce l-ai luat.

12. #552 SP
    E stupid oricum. Trebuia sa fiu avertizat intr-un fel, asa cum am fost avertizat cu IFF-ul prima data, sa aleg daca sa merg inainte sau nu. Sa nu ma arunc cu capul inainte.

13. #553 SP
    Am inceput playthrough 2 la insanity , pana acum totul merge bine , dar biotic charge e useless.

14. #554 SP
    Member Sanjuro's Avatar

15. #555 SP
    Sunt curios daca l-a omorat pe cineva pe Shepard pana acum. Banuiesc ca tot in misiunea sinucigasa ai aceasta posibilitate.

16. #556 SP
    Member tudort's Avatar
    intrebare stupida :
    dc varianta de colectie are 2 discuri dar nu cere instalare la al doilea?

17. #557 SP
    Quote Originally Posted by tudort View Post
    intrebare stupida :
    dc varianta de colectie are 2 discuri dar nu cere instalare la al doilea?
    Nu cere install pentru ca-ti cere discul pe masura ce avansezi in joc. Mie mi l-a cerut undeva cand am dat sa aterizez pe o planeta pe care scanasem proaspat o anomalie. Asa e normal la toate jocurile, ceea ce tu iei de referinta e ce ai intalnit in Forza 3 dar sistemul ala de install n-a mai fost folosit pana acum.
    Si nu-si permite nici un alt publisher inafara de Microsoft sa lanseze un joc la care o mare parte din content sa fie restrictionata catre toti utilizatorii (cum era cazul harddiskului).

18. #558 SP
    Member tudort's Avatar
    daca instalez ambele discuri e vreo problema? voi putea sa joc ambele nu? ma gandesc sa nu se foloseasca intens dvdurile in rulare ! citeste mult dp dvd in game?

19. #559 SP
    Le instalezi pe amandoua dar cand ti se va cere tot trebuie sa bagi discul 2. Jocul va rula de pe hard in continuare.

20. #560 SP
    Admin MonkY's Avatar
    E aberanta chestia cu diskurile... desi le-am instalat pe amandoua pe hard, cred ca mi-a cerut de 2-3 ori fiecare disk... In momentele acelea imi ziceam "They've missed the BluRay"

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 60 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 ... LastLast