Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 60 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 ... LastLast
Results 841 to 860 of 1197

Thread: Mass Effect 2

1. #841 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Am terminat si eu demo-ul de 2 ori ieri.
    Super joc!

Pentru un demo...e destul de lung.Nici nu vreau sa ma gandesc la zecile de ore pe care o sa le joc in varianta full.

L.E.:Si mie mi se par ca personajele arata mai detaliat.

Check this video:YouTube - Mass Effect 2 - PS3 Preview

2. #842 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by babulu View Post
    Daca ne luam dupa NeoGaf, o sursa mai de increderere decat Lens versiunea de PS3 arata mult mai bine.
    NeoGAF - View Single Post - Mass Effect 2 PS3 releasing on Jan. 18 (NA) and Jan. 21 (EU) | Demo Dec. 22

Pai iar s-au discutat ieri discutii doar de amorul artei. Am jucat aseara demo-ul si cred ca am putut sa-mi formez o parere dupa cele aproximativ 100 de ore petrecute in acest joc pe consola rivala: si anume ca varianta PS3 intr-adevar arata mai bine. Nici nu se discuta altceva!!

3. #843 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    Cutremurator? Vorbim despre Unreal Engine aici, pe care eu personal il detest la maxim, dar imi voi calca pe sentimente si ma voi bucura de un joc superb. Ce imi pare rau este ca, chiar nu mai tin minte nimic din Mass Effect 1... sper sa imi reimprospateze memoria acea introducere.
    Ce ai domnu cu engine-ul Unreal. Pai daca nu era, ce mai jucai pe console? Cateva jocuri si exclusivele? Peste jumatate din jocurile generatiei actuale de console, folosesc acest engine.

4. #844 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Nu am ceva cu el in sensul ca as fi vrut sa nu fi existat, doar ca nu au reusit sa il imbunatateasca. Sufera de aceleasi probleme since day-one: framerate slab (mai ales daca apar particule, lumina, etc.), texture loading pe ecran, tearing. Engine-ul mi se pare de nivel mediu, probabil este si destul de ieftin, unii reusesc sa il utilizeze mai bine (Batman AA), dar daca vrei ceva extraordinar, clar nu poti cu Unreal. La tech-demo-uri se pricep toti...

revenind

Nu am jucat pe Xbox360 Mass Effect 2, dar arata bine si se misca bine pe PS3, mult mai binde decat Dragon Age. Stiti ca sunt primul care dau cu oua la faze d'astea, dar aici chiar nu este cazul. Oricum, am un sentiment ca adevaratul Mass Effect 3 Engine il vom vedea in...Mass Effect 3

Bioware

5. #845 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Conform video-ului de pe IGN, jocul arata mult mai bine pe PS3. Nu am mai comparat varianta PS3 cu cea de PC, dar se pare ca Bioware au facut intr-adevar o treaba buna. Jocul se misca si se vede foarte bine pe PS3. Abia astept sa pun mana pe el.

6. #846 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Conform video-ului de pe IGN, jocul arata mult mai bine pe PS3. Nu am mai comparat varianta PS3 cu cea de PC, dar se pare ca Bioware au facut intr-adevar o treaba buna. Jocul se misca si se vede foarte bine pe PS3. Abia astept sa pun mana pe el.
    din cate am inteles de pe diverse siteuri IGN au o alta versiune a jocului decat cea prezenta din Demo ...

7. #847 SP
    La asta ma gandeam si eu. Desi diferenta dintre demo si full nu ar trebui sa fie foarte mare. Poate avem parte de o surpriza placuta de data asta.

8. #848 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ati luat demo-ul? E ceva diferit la grafica, avand in vedere ca folosesc engine nou? Sau e asa, de cateva detalii... l-as lua si eu nu de alta, dar nu mai am spatiu pe PS3 (sa crape pietrele daca stiu pe ce l-am folosit )

9. #849 SP
    Sterge din game data jocurile care nu le mai joci. Grafica din demo nu va fi cea finala din ce se vede in video. IGN-ul are varianta finala si arata mult mai bine decat demo-ul.

10. #850 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Despre demo? Ce sa zic, optimizat la maxim ca sa lucreze fluid pe PS3, atit din punct de vedere grafic cit si al controlului (fac comparatie cu varianta PC, pe care am achizitionato la inceputul anului). Chiar am ramas placut impresionat, desi era de asteptat din partea celor de la Bioware. Si-au facut un obicei din asi surprinde fanii.

Asteptam varianta full cu toate bunatatile de rigoare.

11. #851 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Acuma sper sa nu fie problema cu ps3-ul meu, dar daca miscam ceva mai rapid camera/aim-ul, numai screen tearing vedeam

12. #852 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Am jucat si eu demo, foarte frumos, nu am mai vazut demo care sa ma tina putin peste o ora. E cam mult shooting in jocul asta pentru un RPG.

13. #853 SP
    E Action RPG. E mai apropiat ca gameplay de Fallout 3/New Vegas decat de Dragon Age.

14. #854 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Acum sper sa nu faca si Dragon Age 2-ul prea action, ca-mi trebuie neaparat un RPG bun in 2011

In ceea ce priveste shootingul cam des pentru un RPG, macar se simte foarte fain, simti cum spargi robotii aia. O fi si de la sunetul armelor. O sa rrrup jocu asta, asta e clar de pe acum lol Daca am luat platina la Dragon Age dupa 160-170 de ore fara sa ma plictisesc, la ME2 o sa fie si mai interesant.

15. #855 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Daca nu l-as fi devorat pe PC poate l-as fi luat pe PS3, dar asa....
    As vrea sa-mi sterg din memorie ca am jucat ME2 lol

16. #856 SP
    Member St Mael's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Grafica din demo nu va fi cea finala din ce se vede in video. IGN-ul are varianta finala si arata mult mai bine decat demo-ul.
    Defapt este un singur demo, acelas pe care il au si IGN si toti ceilalti si care este exact aceasi distractie care va fi si in jocul final. Poate nu va intereseaza asta pentru ca e ceva trivial, dar pe forumul BioWare (unde imi fac eu veacul o gramada) s-a tot dezbatut situatia dubioasa a graficii pana mi s-a urat. In final lumea s-a prins care este exact situatia, comparatia de pe Lens of trooth este intr-adevar valida insa pune varianta de PS3 intr-o lumina mai proasta fiindca se concentreaza foarte indeaproape pe aspecte de care in ansamblu s-ar trece cu vederea. Pe NeoGaf este aceiasi chestia insa acolo capturile prezinta situatia la modul mai general si din cauza asta nu se vede discrepanta aceea.

Cel mai bine prezinta situatia oamneii de la Digital Foundry.

Mass Effect 2 demo: PS3 vs. Xbox 360 - Page 1 | DigitalFoundry | Eurogamer.net

Desi au facut si ei o mica greseala intr-o concluzie pe care au tras-o fugitiv, sunt de departe cei mai profesionali pe partea asta de comparatii tehnice si va invit sa cititi daca va intereseaza cu adevarat chestiile astea triviale.

Cat despre cei de la IGN, desi au avut si ei acelas demo s-au urcat pur si simplu la bordul hype-train-ului generat de faza cu engine-ul de ME3 si cum au vazut ca lumina si umbrele cad altfel in varianta de PS3 au tras concluzia pripita ca e o imbunatatire tehnica si-au mers mai departe. Ei sunt cam praf pe partea tehnica si nu au facut niciodata o astfel de comparatie profesionala.

17. #857 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Am revenit si eu pe PSN dupa vreo luna de absenta si primul lucru pe care l-am facut a fost sa incerc demo-ul de la ME2. Absolut superb. Cu toate ca asta a fost primul meu contact cu universul ME, ii stiam prea bine reputatia. Si nu m-a dezamagit deloc.

Nu am avut probleme de FPS, iar pentru genul asta de joc pot sa zic ca grafica mi se pare perfecta. Cel putin fetele personajelor sunt realizate magistral, lip synch, ce mai the whole package La capitolul sunet la fel numai de bine, iar cu schema de control m-am acomodat imediat.

PS: Vroiam sa bag la decizii un vs. cu Dead Space 2, dar deja m-am hotarat. Preordering now

18. #858 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    eu sunt singurul care nu a fost impresionat de acel demo? L-am jucat acu 2 zile si sincer nu am vazut nimic special...cred ca a fost primul demo care nu l-am dus pana la capat (nu ca ar fi fost incredibil de lung da pur si simplu nu mi-a placut). Nu stiu ce sa zic...pe mine RPG-urile cu pistoale si chestiile de genu ma lasa rece . I`ll stick to knights in shiny armor. Defapt daca ma gandesc bine...nici Dragon Age nu mi-a placut (adica celalt RPG Bioware lansat recent). da ala nu mi-a placut din cauza bug-urilor in numar maresi a gameplay-ului care zic ca nu se potriveste pe console...

Deci pt mine se pare ca Mass Effect 2 nu e must buy. O sa astept sa se ieftineasca. Singurele chestii ce mi-au placut au fost cinematics-urile si tipa aia bruneta =p~ (miranda sau cum o cheama )

19. #859 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Joaca Mass Effect si-ti va placea si Mass Effect2, alte RPG-uri bune, mai recente, cu pistoale ar fi Fallout 3 si Fallout New Vegas. Merita jucat sa stii, si e opinia unui adept al RPG-urilor old school, si mie-mi plac RPG-uri cu actiune in lumi fantastice (de basm).

20. #860 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Eu mi-am anulat precomanda.. dat fiind faptul ca are un pret destul de piperat si nu o sa stau asa bine cu banii in ianuarie. In plus, mi-am dat seama ca am jocurile originale de PC /ME 2 e chiar Collector's /. Deci o sa incep saptamana viitoare cu ME. Daca ar fi sa ma iau dupa site-urile de specialitate ambele sunt portari de calitate.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 60 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 ... LastLast