mie mi se pare ca au exagerat rau cu controlul mingiei..adica jucatori precum Aguero,Tevez fac preluari de toata jena..da..ok..te ajuta in unele faze sa-ti faci mingea ptr o pozitie viitoare..sau sa depasesti adversarul direct din preluare...dar e mult prea mult ce-au facut ei...pasele cu lungi cu Triunghi se duc de cele mai multe ori prost..iar dueluriile umar la umar sunt in 90% din cazuri pierdute..
apoi mai sunt probleme de arbitraj....mi s-a intamplat si mie..
am si eu o intrebare.....ce reprezinta jucatorii aratati in timpul meciului in stanga sus????
si nu numai. Daca joci cu Juventus iti spune ca e cel mai probabil ultimul an al lui Buffon. Daca joci cu Bayern iti spune de forma proasta prin care trece Robben. In comentariu ti se aduc informatii din viata reala![]()
am jucat si eu aseara fifa 13 demo, mi se pare o schimbare mare fata de fifa 11, fida 12 nu am jucat niciodata pe xbox, astept versiunea full akum
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Pregateste-ti crampoanele, poti fi in locul lui Messi pentru o zi - PC Garage
https://docs.google.com/document/d/1...6_M/edit?pli=1
Da' nu am gasit pe ce se tine concursul (PC, PS3, XBOX...)
---------- Post added 18-09-2012 at 01:31 PM ----------
Am aflat. E pe PC.
Salut domnilor sper sa fie un fifa 13 demential astept si eu sa-mi cumpar a-4-a consola xbox pentru a ma juca cu voi fifa,pentru cine ma cunoaste fostul id este( mihai84 live si forum ) jucam cu dumy,ionxxl,chechi,dragos,mogo pe live in club etc.. sper sa joc si cu voi intr-un club asta daca va face placere sa jucati in echipa....SA VINA FIFA 13!!!! ID MESS-mihai_bogdan1984
voiam sa specific si aici pt cine e nelamurit. am facut precomanda la pc garage de fifa 13 ps3 in urma cu 2 saptamani, si tocmai mi s-a confirmat acum 5 minute ca jocul va ajunge la mine in ziua lansarii, pe 28. cost total: 252 lei, transport inclus.
recomand pc garage, am cumparat multe de la ei si sunt foarte seriosi.
Am intrat in Ultimate Team (http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team).
Am primit 5 packuri: 1 bronze cu de toate(12 itemuri), 2 gold cu de toate(12 itemuri), si 2 silver cu cate 12 jucatori(gold si silver)
Toata lumea a primit acelasi lucru?
mie nu imi merge, dar am revazut niste reluari salvate
Chimia FC 1 � 0 Tottenham | EA SPORTS Football
Bookmarks