mi-a disparut un jucator de la watch list. A mai patit cineva ceva de genul? am trimis email celor de la support dar vad ca inca nu au raspuns
Salut.
Am si eu o problema!!
Cumpar un FIFA 13 pentru PS3.
Problema este ca acest joc a fost desfacut iar vanzatorul spune ca nu a folosit codul pentru online.
Site cineva cum pot face o verificare.
Multumesc mult
Dai redeem code. Dupa ce bagi codul si dai continue, iti zice ce contine codul si te intreaba daca vrei sa continui, sau iti zice ca a fost deja folosit.
Atentie! Codul trebuie bagat pe un cont din zona jocului, altfel iti va spune ca nu este bun chiar daca este bun.
Multumesc pentru informarie.
Nu am dat toate detaliile
Cumpar jocul dar in acel moment nu am la diapozitie Consola
Doar Tableta cu Internet
Multumesc
Poti face redeem de aici:
https://account.sonyentertainmentnet...?&category=psn
daca merge pe tableta...
ma enerveaza cand dai pasa cu un jucator in spate si jucatorul care da pasa pleaca repede in fata sa se demarce pentru a ramane singur cu portarul, dar este blocat de fundas si se loveste si cade. teoretic ar trebui sa fie ori fault ori sa ocoleasca naibii imbecilul ala de jucator![]()
Pai cumpar un joc fifa 13 dar este desfacut propiterul spuna ca Nu a activat codul.
Eu vreau sa verific.
nu prea ai cum, iti dai seama ca daca iti da codul, vorba ta poti sa iei codul si sa numai platesti. iar el nu prea are cum sa demonstreze. la asta merge doar pe incredere. nu cred ca exista ceva gen verifici codul si iti spune daca e folosit sau nu (doar daca il activezi), EA n-ar avea nici un interes sa faca asta pentru ca ei vor sa vanda cat mai mult.
Am gasit pe sonyentertaimentnetwork sectiunea cont
Verificare rendeem Prepaid card
Am sa incerc
Daca merge, anunt
Ar fi o varianta tinand cont ca poate fii accesat de pe un smartphone
SERVER | EA SPORTS Football
ceva sugestii?
Am cuparat fifa 13 de pe sonyplaystore pana la urma(vanzatorul nu sa mai prezentat)
Merge perfect am platit 37 de lire.
dar am doua nelamuriri
1.in legatura cu echipa Romaniei din joc
Mi se pare ca romania este configurata foarte ciudat(toti sunt la nivel 85), ca sa nu mai vorbim ca joci direct cu MANU sau Milan
diferenta care se vede.
2.Exosta o noua obtiune de joc(pe bani sau puncte daca am inteles eu) am primit invitatia pe mail ma-m inscris si cam atat mai departe.......
Datimi si mie o idee.
In rest fifa ruls
PSN ID : slv-ro
Bookmarks