Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 115 of 116 FirstFirst ... 15 65 105 113 114 115 116 LastLast
Results 2,281 to 2,300 of 2303

Thread: Fifa 13

1. #2281 SP
    Junior Member Magnum1's Avatar
    E best cdm in game dupa mine...sut naprasnic...5" weak foot...se apara excelent. ...dar vad ca a disparut din market asa din senin....

---------- Post added 17-01-2014 at 08:50 ----------

L-am gasit aseara tarziu....e chiar foarte puternic omu'....sta bine la mijloc.....salutare !

2. #2282 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Gata. Asta e ultimul squad pe Fifa 13. De pe 7 ne vedem pe Fifa 14.

BPL FIFA 13 Ultimate Team Squad | Futhead

3. #2283 SP
    Member bogdan-1984's Avatar
    Te astept sa facem un meci

4. #2284 SP
    CIne nu mai joaca Fifa 13 si nu are ce face cu coins si ceva jucatori din BPL ii raman profund indatorat........ multumesc !!!

5. #2285 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    pe ce platforma?

6. #2286 SP
    Ps3

7. #2287 SP
    Heh, vesti proaste. Astazi m-am jucat cam toata ziua Fifa 14 cu un prieten la el tot pe 360. Am ales sa ma abtin. Este o porcarie mai mare decat Fifa 13. Nu exista echilibru, tradingul este la pamant, aceiasi copii retardati cu tupeu si mai jegos dar cu tactici si mai proaste. Decat Fifa 14, mai bine GTA V sau Ghosts. Sa le fie de bine la EA si daca Fifa 15 e la fel, prefer sa dau bani celor de la Konami.

8. #2288 SP
    Nimeni...nimic??? Deci inca se joaca lumea Fifa 13....

9. #2289 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Quote Originally Posted by Marinake View Post
    Heh, vesti proaste. Astazi m-am jucat cam toata ziua Fifa 14 cu un prieten la el tot pe 360. Am ales sa ma abtin. Este o porcarie mai mare decat Fifa 13. Nu exista echilibru, tradingul este la pamant, aceiasi copii retardati cu tupeu si mai jegos dar cu tactici si mai proaste. Decat Fifa 14, mai bine GTA V sau Ghosts. Sa le fie de bine la EA si daca Fifa 15 e la fel, prefer sa dau bani celor de la Konami.
    De ce este trading ul la pământ ?

10. #2290 SP
    "Compare price" si serverele care fac figuri.

11. #2291 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Nu stiu ce probleme ai tu cu serverele dar eu doar cand a fost crash market am avut ceva probleme , atat .

12. #2292 SP
    Anyone....daca are cineva jucatori BPL 4-1-4-1-2 si nu mai are ce face cu ei..pls contact me....thx !!!

13. #2293 SP
    Daca tot nu mai trec pe Fifa 14, trebuia sa imi fac ceva echipa buna care sa faca fata in 13 si m-am oprit la asta. Deja ii am pe Neymar, Thiago Silva, Ramires, Maicon si Benzema si inca 130k + ceva playeri la trade pile. Singurele schimbari pe care le va mai suferi acest squad vor fi Ribery in locul lui Ben Arfa si Julio Cesar IF sau MOTM. In rest chiar nu cred ca mai am ce ii face.

Hybrid FIFA 13 Ultimate Team Squad | Futhead

14. #2294 SP
    Daca cineva mai are ceva coins fifa 13 ps3 si nu are ce face cu ei pls contact me....thx friends !!!

15. #2295 SP
    In sfarsit dupa ce am pierdut ceva coins si am tot incercat sa recuperez, am reusit sa imi fac un super squad.

My dream came true FIFA 13 Ultimate Team Squad by Marinake | Futhead

Pe langa echipa asta mai am 200k + jucatori pe trade pile in valoare de alti 600k. Urmatoarea tinta este Cristiano Ronaldo, dar sa vad daca o sa ma pot desparti de echipa asta care pana acum s-a descurcat impecabil.

16. #2296 SP
    Junior Member kaiac's Avatar
    Salut,vreau sa stiu daca se poate juca fifa 13 online la dublu de pe aceeasi consola si cum procedez daca se poate?

17. #2297 SP
    Cum pot juca fifa 13 la dublu online daca se poate?

18. #2298 SP
    Member Bogditza's Avatar
    Cred ca au inchis serverul pt online la fifa 13

19. #2299 SP
    nu au inchis ma joc eu regulat
    si 12 mai merge online
    fifa 14 worst fifa ever
    fifa 15 it is ok but 13 is better

20. #2300 SP
    Member Bogditza's Avatar
    Aaa, super atunci. Eu joc Fifa 15

---------- Post added 31-03-2015 at 17:57 ----------

La dublu se poate juca in pro club parca era. Cand selectezi pe ce post joci

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 115 of 116 FirstFirst ... 15 65 105 113 114 115 116 LastLast

Bookmarks