Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 31 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 ... LastLast
Results 501 to 520 of 610

Thread: Console Games - Donatii

1. #501 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Cu banneru' de la Altex nu ai rezolvat nimic, domnu' sef?
    Nu de alta da am vazut ca unu' din tipii cu sticky are la el pe site deci banuiesc ca se poate.

2. #502 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    Total members that have visited the forum today: 1,098

daca ar dona fiecare macar 1E s-ar putea rezolva azi toata problema..
    eu deaia ma gandesc de ce nu face lumea . Dupa ce o sa castig licitatia (daca castig), o sa mai donezi cativa euro..de la mine o sa fie vreo 20...so? Ramane doar ca restu lumii sa doneze un pic. Eu ma gandesc ca sigur userii care nu au multe post-uri si nu se implica asa de mult nu o sa donezi, dar altii care sunt membrii de mai bine de un an... eh, asa e lumea se pare. Don't wanna point fingers or something.

p.s. nu stiu de ce ati scos bara de donatii. Nu stresa pe nimeni si arata totusi ca site-ul are nevoie de bani. Daca e scoasa poate multi vor uita sau vor crede ca totul e ok (nu e ca si cum toti membrii ar fi activi ca si noi si ar fi la curent cu intreaga situatie). Eu spun ca e mai ok sa ramana bara pana strangem banii.

3. #503 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dudel View Post
    Cu banneru' de la Altex nu ai rezolvat nimic, domnu' sef?
    Nu de alta da am vazut ca unu' din tipii cu sticky are la el pe site deci banuiesc ca se poate.
    Mie nici macar nu mi-au raspuns. Despre cine vorbesti? Sa intreb si eu cum a reusit (in Romania cred ca tine mai mult de ce pile are fiecare...).
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    p.s. nu stiu de ce ati scos bara de donatii. Nu stresa pe nimeni si arata totusi ca site-ul are nevoie de bani. Daca e scoasa poate multi vor uita sau vor crede ca totul e ok (nu e ca si cum toti membrii ar fi activi ca si noi si ar fi la curent cu intreaga situatie). Eu spun ca e mai ok sa ramana bara pana strangem banii.
    Tudoran, oamenii nu au donat nici cu bara si nici fara bara... Asta este. Mai sunt 2 luni or so, si incep sa cred ca am cam pierdut lupta... Mai am o "promisiune" de la un consolist... Daca se rezolva cu el, super. Daca nu... i don't know... Oricum nu stiu daca ai observat, dar am ramas cam putini si cei care ne ocupam de news... Poate cine stie, chiar nu se mai doreste sa continuam... Desi ma mira acest lucru, pentru ca numarul de vizitatori e constant (in crestere actually). Beats me...

4. #504 SP

5. #505 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    MonkY, nu lasa sa treaca timpul fara sa mai anunti intr-un fel sau altul. Sunt multi care nu intra pe aceste thread-uri si nu stiu care este situatia. Incearca sa faci un articol, sau ceva de genu, care sa apara pt 3-5 secunde cand intri pe site, dupa care sa te redirectioneaze automat in home, sau ceva de genu.

Fa un articol la news, detaliat, in care sa prezinti modalitatile prin care se poate dona, precum si conturile aferente si modalitatile prin care cineva poate deveni verde si conturile aferente.
    Pune accent pe cat de important este acest lucru.

Eu abea m-am angajat, de app 1 luna, dar la salariu urmator ma voi face verde. In mod clar, daca s-ar dona cate 1 euro din 2 in 2 membrii, nu s-ar mai ajunge in aceste impasuri.

6. #506 SP
    Member Xristina's Avatar
    Nu poti sa fortezi pe cineva sa doneze, dar tind sa fiu de acord cu razvan, sa bati lumea la cap un pic cu asta si sa le aduci aminte ca in eventualitatea in care pica CG, bye bye news, bye bye prieteni cu care discuti in mod civilizat, bye bye bazar si asa mai departe.

LE: Exista bara pentru donatii, dar oamenii sunt mai receptivi in momentul in care ii tot anunti. Pasivitatea este data si de faptul ca poate unii nu sunt informati corect despre viitorul forumului. Ei vad bara, zic ok nu e nimic grav, doneaza altcineva si pentru mine.

7. #507 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    nu stiu cat de ok ar fi sa scriem stiri si anunturi pe faptul ca ne terbuie bani, dar totusi vremuri disperate cer masuri disperate. Si la urma urmei nu ar trebui sa ne fie rusine, din simplul motiv ca "we didn't whore ourselves" (nu stiu cum sa scriu in romana sa sune si nostim), cu zeci si sute de reclame pe site. Ce ma enerveaza site-urile alea la care daca intri pe o pagina iti apar reclame pop-up, sau au mai multe reclame pe pagina principala decat feature-uri...dar macar ei nu au grija asta.

IDEE: Hai undeva pe la inceputul lunii (1 iunie....5 iunie whatever), sa facem ceva zi speciala: "Let's Do It, CG!" sau ceva de genul, in care sa doneze fiecare intre 1 si 5 euro (nu ne putem baza pe userii cu 10-100 de post-uri sa doneze, asa ca zic sa donam noi userii cu vechime). Nu ti-ar lua mai mult de cateva secunde daca ai PayPal sau mai mult de jumatate de ora daca mergi la banca (cum fac eu de altfel). Eventual in ziua aceea daca unii nu vor sa doneze, ar putea gasi alte metode de a da bani: sa puna la licitatie, sa be bage ei la licitatii, sa se bage la tombole, sa devina premium members etc. Daca e lumea de acord, atunci am putea face un thread pe care sa discutam asta, sau chiar un Hot Story. Dar ramane de vazut ce doresc moderatorii si o parte din useri...adica cu alte cuvinte vedem ce posteaza lumea aici, si dupaia facem un thread intitulat "Let's do it, CG!" in care sa facem un poll si sa primim tot felu de propuneri. Nu?

p.s. ideea e sa il facem la inceputul lunii, pt ca atunci lumea primeste salarul/alocatia, si chiar nu prea mai are nici o scuza: daca vrea doneaza, daca nu...nu. Dar un euro sa fim seriosi...cat inseamna aia? (o inghetata Napoca? 30% dintr-un pachet de tigari? O bere? stii de chestiile alea te poti lipsi o zi...mai bei o apa plata ca e mai sanatoasa).

8. #508 SP
    Member Xristina's Avatar
    Idei sunt, sa vedem daca e si bunavointa.

Observatie: ConsoleGames este singurul site pe care pot sa il accesez de pe mobil fara sa imi smulg parul din cap la fiecare reclama idioata care imi acopera juma de ecran.

9. #509 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Propun sa facem aici un brainstorming cum de astfel s-a si inceput prin care sa incercam sa gasim metode prin care sa determinam majoritatea userilor sa doneze.
    1. Sunt de acord cu razvanrazy ca trebuie facut un articol care sa apara atunci cand intri pe site pe toata fereastra cu buton de continua/nu mai posta acest mesaj. Astfel vor putea vedea absolut toti utilizatorii prin ce probleme trece forumul.
    2. Trebuie abordat articolul in asa fel incat sa fie prezentate toate efectele negative ce vor urma in cazul in care nu va mai exista forumul (no bazar - tre sa fie un element cheie) si toate metodele prin care poti licita (Paypal, devii membru premium, licitatie, pui ceva la licitatie, redirectionare unei parti din vanzarile de pe bazar)
    3. O problema principala ce trebuie rezolvata este cum poate dona un user care nu are card. Multi ar dona, dar trebuie sa fie si comod pentru a o face (oamenii sunt comozi in general). Paypal este o modalitate extrem de comoda pt cei cu carduri, dar cei fara, adoloscentii, ar prefera sa o faca cu telefonul mobil (nu simt ca dau bani din propriul buzunar, iar factura e platita de parinti). Stiu ca plata prin sms este inaccesibila, dar tre sa ne chinuim sa gasim o alternativa la fel de buna! Poate sa ajungem si la ''angajarea'' de colectori (membrii importanti ai forumului care sa doneze putin timp pentru a se intalni cu userii in oras sa colecteze sume de bani si apoi sa-i depuna ei la banca sau prin paypal...)
    4. Imi place ideea cu tombola la Diablo 2, 1 euro - 1 bilet. O solutie (mai de un ultim efort) ar mai fi sa dam fiecare un album, un film, un poster (nu numai jocuri) si la inceputul lunii viitoare sa organizam o MEGAtombola care sa fie intens mediatizata atat pe forum cat si pe retelele de socializare. Ne intalnim sau ii trimitem lui Monky bunurile pentru tombola pana la sf lunii, iar de pe 1 sa facem reclama la aceasta. 2 euro - 1 sansa de castig de exemplu.

Voi mai reveni si cu alte posturi pe masura ce imi ma mai lovesc alte idei. Desi pana acum nu am contribuit asa cum trebuia, in perioada urmatoare voi depune eforturi prin licitatii, donatii (modice, ca facultatea de drept imi mananca toti banii) ca mi-ar parea rau sa dispara acest proiect. Datorita lui, m-am facut baiat cuminte si am trecut pe jocuri originale!

P.S. Am citit postul lui Tudoran dupa ce ma apucasem de scris propriul post, si datorita faptului ca cele 2 se aseamana ii dau lui copyright la ideile propuse

10. #510 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Mergand pe ideea ta, ca siteul nu e infectat de publicitate si pop-uri dubioase e chiar legitim un mesaj (spam) scris intr-un mod istet in care sa se expuna plusurile si what you will loose, care sa includa si IBANul + alte modalitati de plata.

De asemenea acum m-a lovit o idee! Ce ar fi sa mai adaugam o sectiune si in engleza sau macar mesajele de la bazar sa fie in engleza, astfel atragi si useri din afara si produsele se vand mai repede avand in vedere preturile din bazar vs alte forumuri internationale. Plus ca pt un strain 2-3 euro sunt peanuts si ar dona mai usor. Cu posta romana poti sa trimiti in ue 1-2-3 jocuri ca si corespondenta recomandata cu 20 roni si ajunge in 7 zile. Eu am trimis niste tinichele in state si in malaezia si m-a costat maxim 35Ron (evident pe banii cumparatorului).

Un alt avantaj sa trecem pe engleza: importul stirilor s-ar face mult mai usor.
    La fel threadurile ce vizeaza colectionarii sau ce ne-am cumparat azi sunt de nisa si merg in engleza.

Bottom up, we go global (ro-EN).

Ce ziceti?

P.S. Am mai donat si eu. La salariu pe 15 mai pompez. Daca vand Dead Islandul PC aici, la fel mai vars ceva.

11. #511 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu personal as prefera sa ramana in romana forumul. Este forum romanesc si trebuie tratat ca atare. Si sa fim seriosi, nu cred ca sunt mai mult de 100 de useri straini. Si oricum sansele ca un strain sa plateasca, sau sa dea mai mult de 3-5 euro (fara comisioane) sunt foarte mici si oricum nu prea conteaza 5 euro la valoarea sumei.

12. #512 SP
    Nu am propus sa schimbam tot forumul in engleza ci sa avem si o sectiune in engleza pentru a putea fi accesat si de straini. Astfel ar creste numarul de la 100 de straini poate la 150-200-300 - din care daca platesc 10-20-30 tot e ceva.
    Sincer la atitudinea care am vazut-o pana acum a userilor raportata la cat efort a depus MonKy&Co, tind sa cred ca un strain ar dona mai repede decat un roman neaos de-al nostru .

Hai sa o ardem nationalist cand e cazul. Eu zic ca 2-3 threaduri in engleza nu strica sau prima pagina sa fie tradusa si sa ai optiune de RO/EN - mai ales ca sunt pentru o cauza nobila .
    "Don't ask what your country can do for you, ask what you could do for the country!"

In ultima instanta nu m-ar deranja sa se umple homepage-ul de reclame la bujii, service-uri sau saloane de masaj dar sa supravietuiasca forumul.

My 2 cents,

L.

13. #513 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Thx pentru suport guys! Si pentru idei! Si pentru donatiile recente (lui GreyhounD si LucKos). Si pentru licitatii! Ce pot sa spun? Daca n-ati fi voi, probabil nu m-as mai chinui atat sa tin in viata acest proiect. Proiect care pentru unii stiu ca e "just another website", dar unde sincer cred ca mi-am facut mai multi prieteni (mai ales consolisti) decat oriunde in alta parte.

M-am uitat pe jocuri-originale.org si reclama aceea nu e de la Altex propriu-zisa ci de la 2parale.ro. As putea incerca sa pun si de la ei banner, dar daca va produce la fel de mult ca si cel de la emag... mai bine nu. Practic le cam facem reclama gratuita (stiu ei de ce ofera un astfel de sistem la urma urmei). O sa fac si acolo cont totusi si facem o incercare.

Referitor la "going international", e complicat. Nu asa complicat de implementat (ba chiar as putea face un agregator de stiri automat, asa cum vedeti ca am realizat pe homepage in modulul de "External News"), cat faptul ca noi am vrut totusi sa fie doar pentru romani, doar pentru noi. In plus, e posibil ca mai mult rau sa faca (decat bine)... Ma gandesc cu groaza la zilele in care am avut spike-urile acelea infernale (cu peste 100.000 de hit-uri in cateva minute pe niste imagini din site). Serverul a facut fata cu brio atunci, dar nu stiu ce s-ar intampla daca acest lucru ar fi constant. Probabil ne-ar costa bandwith-ul de n ori mai mult si ar trebui sa trecem la CDN-uri.

Pe partea de News-uri am stat si m-am gandit. Pe deoparte s-au dus ceva dintre doritori pentru ca s-au dus si acele multe premii care veneau lunar... Pe de alta parte, noi totusi suntem mai mult axati ca forum decat ca news website. Cateodata e redundant sa pui o stire despre un joc, cand deja exista thread dedicat pentru jocul respectiv, unde userii deja au postat tot ce se putea legat de acel joc.

Oricum munca la CG nu se termina niciodata... Chiar ma gandesc, daca ar fi fost sa platesc pe cineva sa faca munca mea (sau a moderatorilor, sau a editorilor... sau a programatorului), ce carute de bani ar fi trebuit. De exp. de mai bine de un an lucrez la un feature care cred ca este unic pentru Romania si care v-ar face voua viata mult mai usoara si ar aduce un super plus oricarui gamer (dar nu pot sa spun prea multe detalii, sorry)... vBulletinul este criminal insa. Daca nu ar fi atat de stabil cu niste baze de date imense si cu un numar imens de conexiuni simultane, as fi renuntat de mult la el. Mai costa si carute de bani si majoritatea modulelor sunt comerciale...

Dar... vedem. Cum ati spus si voi, de data aceasta voi face un thread cu o luna inainte (asta ar insemna cam peste o luna - am achitat pe 3 luni acum aproximativ o luna). We shall see... (spuse orbul)

14. #514 SP
    Hai sa-mi zic si eu cei 0.07 lei (0.09 cu TVA, la cursul zilei):
    In primul rand o trebuit sa caut butonul de donate cand el ar trebui sa sara in ochi la fiecare 2 minute DONEAZA, DONEAZA, DONEAZA! (exagerez, normal da cred ca un buton normal ar fi acceptabil).
    In al doilea rand ideea cu ziua internationala a donatiilor CG mi se pare foarte buna, la fel si cea cu tombola desi se pare ca nu are prea mult succes...
    Mi se pare bine si sa fie un tip care sa stranga banii in orasele mai mari da' poate ca n-ar avea oamenii incredere ca banii merg unde trebuie. Si da, m-as oferi pt. Cj (pentru ca imi place berea gratis)
    Acuma vine ideea fantezista care nici io nu stiu cat de buna mi se pare da' poate derivati voi ceva util din asta: am vazut ca se gasesc ps2 la 100 de lei. Pe net zicea ca donatiile care sensibilizeaza donatorul au mai mult succes asa ca ar merge la fiecare 200 de euro primiti sa donam o consola unui spital de copii sau ceva in genu'.
    Si in incheiere, eu zic sa nu astepti inca o luna pt. ca nu vad cu ce ajuta asteptarea

15. #515 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Butonul de donare este sus la meniuri.... Sub "Links", intre "Invite Friends" si "My Posts"...
    Se numeste "Donate".
    Sau a aparut mai nou... si nu am fost eu atent? E posibil si asta...

16. #516 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Zilele donatiei. Pe x si x+1 nu se va putea intra pe forum decat daca donezi o suma de 10 ron (+-) in contul sus-numit

Parca si vad cum or sa intre doar doi useri atunci

17. #517 SP
    Aia-i problema ca-i ascuns . L-am gasit, l-am folosit da' no la butoane de genu' bigger is better.
    LE: ideea era sa aiba oamenii un motiv in plus chiar si imaginar sa doneze...

18. #518 SP
    Dap,
    Subscriu la ce a zis Dudel...ar trebui sa fie butonul de Donate prezent si pe homepage nu numai pe forum homepage. Eventual intr-un chenar si bolduit. Cu cat mai ostentativ cu atat mai bine

19. #519 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Butonul de donare este sus la meniuri.... Sub "Links", intre "Invite Friends" si "My Posts"...
    Se numeste "Donate".
    Sau a aparut mai nou... si nu am fost eu atent? E posibil si asta...
    E acolo de ceva vreme. Si mai este si lista de Donations tot acolo. Oricum, am pus acum un link si pe homepage, in meniul principal, chiar sub Licitatii. Nici nu as vrea sa agasam cu mii de linkuri si mesaje cu "Doneaza!". La urma urmei, cel care a donat, de ce ar mai trebui sa fie chinuit din nou cu mesaje gen "Doneaza!"

P.S. Va dati seama cat de buni am fost, daca in aproape 4 ani nu am apelat niciodata la un Mass PM?!? Well, poate anul asta va trebui sa ne calcaml promisiunea...

20. #520 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    P.S. Va dati seama cat de buni am fost, daca in aproape 4 ani nu am apelat niciodata la un Mass PM?!? Well, poate anul asta va trebui sa ne calcaml promisiunea...
    Go for it!!! Copilul care nu plange, nu primeste de mancare!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 31 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 ... LastLast