OK, merci pentru atentionare. Primeste si el o extra luna de Premium![]()
Hmm, ce ziceti de ideea asta: sa facem intalnirile CG la care insa pe langa cei 50 RON pentru meniu and stuff, sa mai fie si o "taxa" de 30-50 RON. Bani care sa se duca direct la hosting/donatii? La urma urmei, am vazut ca la intalnirile anterioare unii au aruncat si sute de ron pe bautura...
Nu stiu daca se primesc bani la vizite , dar daca da, cred ca am reusit sa donez macar 3 Euro doar din vizite. Adica sa am mai multe vizite decat la fb.
Scuze si pentru cealalta poza ,era un post de al meu de pe 9Gag. Dar e amuzant.
Nu se poate sa facem un proiect pe Indiegogo/Kickstarter pentru o revista online de exemplu ? Pe site-urile de genul ala 2000$ se strang foarte repede.
Si daca se face proiectul si se strang banii, cine face revista ? Gandeste-te ca abea s-au oferit cateva persoane sa scrie stirile.
Si oricum, cine va finanta site-ul ? Oamenii care nu stiu de site ? Ca cei care stiu si pot ajuta, nu o fac din rautate (sau pur si simplu nu-si permit).
Eu ma gandeam sa fac un canal pe Youtube. Al meu , cu titlul ConsoleGamesRO.Clipurile pot contine review-uri, pot contine stiri , pareri despre useri , orice. Apoi e simplu , invitam prieteni/rude/amici/catei/pisici si alte cunostinte sa ne share-uiasca clipurile , ca sa devina canalul mai cunoscut. Pot vorbi si cu niste vlogeri romani mai cunoscuti , care sa ma ajute cu promovarea ,si o sa fie perfect.
E , ok ? Doar ca o sa fie mai greu cu inregistratul jocurilor de pe tv , am nevoie de niste cabluri mai ciudate ... Dar daca gasesc s-a rezolvat. Oricum ,eu am doar wii , asa ca daca aven nevoie de alte console , se pot implica si altii , ca doar d'aia suntem o comunitate , nu ?
Thx Xristina pentru donatie!
Respect!
Thx Donely pentru donatia generoasa! Cu ocazia asta... CG-ul mai e salvat inca 3 luni! Sa vedem ce mai reusim sa facem pana la 1 Decembrie 2012...![]()
Thx Xristina si raul12 pentru donatie! Respect!
Btw, am deci sa facem ca pe aria de Licitatii... cei care vor dona sa primeasca automat si Premium Membership. Doar ca aici se va primi perioada echivalenta donatiei (detalii aici). I hope it's ok with you![]()
Cu toate ca sunt junior member si nu sunt atat de vechi ca utilizator imi place acest forum si nu as vrea sa piara.As vrea sa donez dar din pacate am sub 18 ani si nu am cum sa fac rost.Acum nu pot sa ma uit prin istoria acestui thread dar e vreo modalitate de plata prin sms ca altcumva ni pot plati(scutati-ma ca nu ma pot uita dar chiar nuam)
Bookmarks