Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 31 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 ... LastLast
Results 541 to 560 of 610

Thread: Console Games - Donatii

1. #541 SP
    Admin MonkY's Avatar
    OK, merci pentru atentionare. Primeste si el o extra luna de Premium

2. #542 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hmm, ce ziceti de ideea asta: sa facem intalnirile CG la care insa pe langa cei 50 RON pentru meniu and stuff, sa mai fie si o "taxa" de 30-50 RON. Bani care sa se duca direct la hosting/donatii? La urma urmei, am vazut ca la intalnirile anterioare unii au aruncat si sute de ron pe bautura...

3. #543 SP
    Member Webpredator's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Hmm, ce ziceti de ideea asta: sa facem intalnirile CG la care insa pe langa cei 50 RON pentru meniu and stuff, sa mai fie si o "taxa" de 30-50 RON. Bani care sa se duca direct la hosting/donatii? La urma urmei, am vazut ca la intalnirile anterioare unii au aruncat si sute de ron pe bautura...
    Total de acord!

4. #544 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Eu sunt de acord.

5. #545 SP
    Member ramonski's Avatar

6. #546 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Și eu sunt de acord.
    Dar pe c�nd o �nt�lnire CG?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

7. #547 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by FallouT View Post
    Și eu sunt de acord.
    Dar pe c�nd o �nt�lnire CG?
    Probabil va fi la aniversarea a 4 ani de CG!

8. #548 SP
    Member MihneaWii's Avatar
    Nu stiu daca se primesc bani la vizite , dar daca da, cred ca am reusit sa donez macar 3 Euro doar din vizite. Adica sa am mai multe vizite decat la fb .
    Scuze si pentru cealalta poza ,era un post de al meu de pe 9Gag . Dar e amuzant.
    Attached Images Attached Images untitled-3.jpg untitled.jpg

9. #549 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by MihneaWii View Post
    Nu stiu daca se primesc bani la vizite , dar daca da, cred ca am reusit sa donez macar 3 Euro doar din vizite. Adica sa am mai multe vizite decat la fb .
    Ne bucuram ca iti place CG-ul. Din pacate, nu primim bani per visits... Daca s-ar fi intamplat asta, acum aveam rezolvata problema cu hosting-ul

10. #550 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Nu se poate sa facem un proiect pe Indiegogo/Kickstarter pentru o revista online de exemplu ? Pe site-urile de genul ala 2000$ se strang foarte repede.

11. #551 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Si daca se face proiectul si se strang banii, cine face revista ? Gandeste-te ca abea s-au oferit cateva persoane sa scrie stirile.

Si oricum, cine va finanta site-ul ? Oamenii care nu stiu de site ? Ca cei care stiu si pot ajuta, nu o fac din rautate (sau pur si simplu nu-si permit).

12. #552 SP
    Member MihneaWii's Avatar
    Eu ma gandeam sa fac un canal pe Youtube. Al meu , cu titlul ConsoleGamesRO.Clipurile pot contine review-uri, pot contine stiri , pareri despre useri , orice. Apoi e simplu , invitam prieteni/rude/amici/catei/pisici si alte cunostinte sa ne share-uiasca clipurile , ca sa devina canalul mai cunoscut. Pot vorbi si cu niste vlogeri romani mai cunoscuti , care sa ma ajute cu promovarea ,si o sa fie perfect.
    E , ok ? Doar ca o sa fie mai greu cu inregistratul jocurilor de pe tv , am nevoie de niste cabluri mai ciudate ... Dar daca gasesc s-a rezolvat. Oricum ,eu am doar wii , asa ca daca aven nevoie de alte console , se pot implica si altii , ca doar d'aia suntem o comunitate , nu ?

13. #553 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Nu se poate sa facem un proiect pe Indiegogo/Kickstarter pentru o revista online de exemplu ? Pe site-urile de genul ala 2000$ se strang foarte repede.
    Trebuie sa fii cetatean US ca sa poti sa ceri/scoti bani.

14. #554 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Tudoran, oamenii nu au donat nici cu bara si nici fara bara... Asta este. Mai sunt 2 luni or so, si incep sa cred ca am cam pierdut lupta... Mai am o "promisiune" de la un consolist... Daca se rezolva cu el, super. Daca nu... i don't know... Oricum nu stiu daca ai observat, dar am ramas cam putini si cei care ne ocupam de news... Poate cine stie, chiar nu se mai doreste sa continuam... Desi ma mira acest lucru, pentru ca numarul de vizitatori e constant (in crestere actually). Beats me...
    Spuneam acum ceva timp ca aveam o promisiune de la un consolist (care spunea ca ne poate ajuta sa achitam hostingul pe un an - pentru reclama si anumite exclusivitati). Din pacate insa... nu a mai da niciun semn. C'est la vie. Sorry!

15. #555 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Thx Xristina pentru donatie!
    Respect!

16. #556 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Thx Donely pentru donatia generoasa! Cu ocazia asta... CG-ul mai e salvat inca 3 luni! Sa vedem ce mai reusim sa facem pana la 1 Decembrie 2012...

17. #557 SP
    Member Xristina's Avatar
    Thanks Donley! \:d/ you the man

18. #558 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Thx Xristina si raul12 pentru donatie! Respect!

Btw, am deci sa facem ca pe aria de Licitatii... cei care vor dona sa primeasca automat si Premium Membership. Doar ca aici se va primi perioada echivalenta donatiei (detalii aici). I hope it's ok with you

19. #559 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Thanks goes to Boyka si vali_org pentru donatie! Respect!

20. #560 SP
    Junior Member MCV1's Avatar

Intrebare

Cu toate ca sunt junior member si nu sunt atat de vechi ca utilizator imi place acest forum si nu as vrea sa piara.As vrea sa donez dar din pacate am sub 18 ani si nu am cum sa fac rost.Acum nu pot sa ma uit prin istoria acestui thread dar e vreo modalitate de plata prin sms ca altcumva ni pot plati(scutati-ma ca nu ma pot uita dar chiar nuam)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 31 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 ... LastLast