@isis: Orice site serios isi justifica banii primiti prin donatii, ca si respect fata de donatori.
Imi cer scuze ca am facut comentariul precedent cat si acesta.
Nu inteleg unde sunt "oameni mai cu bun-simt ca aici" cand ati sarit pe mine in asa mod.
As vrea sa ma apar pentru acuzatia aiurea ("cred ca ai inteles gresit: eu personal nu cer bani nimanui") pentru ca nu am zis nimic referitor la acest lucru si mai mult am intrebat de scop informativ cat costa intretinerea unui astfel de forum.
Desigur, probabil fanboyii ps3/xbox360 care se cearta care este mai buna, inevitabil m-au taxat pentru indrazneala mea.
E ok, imi voi permite de acum doar sa citesc posturi.
Were - mi se pare normal ca ai fost atacat/taxat pentru postul tau. Ai postat total aiurea fara sa citesti topicul. Postul tau nu are caracter informativ ci acuzator.
Inainte sa postezi, citeste topicul, daca nu ai timp sa citesti, nu mai posta.
Edit: de ce nu mai este sticky?!?
Avem o donatie de 5 EUR din partea cuiva cu initialele G.D.C. (pup**********@yahoo.com). Cine se simte "vinovat" este rugat sa-mi dea un PM, ca sa-l pot trece in sistemul de donatii. Multumesc! Respect!
Well, am mai achitat pentru inca 3 luni (Mai, Iunie, Iulie). Dupa aceea... chiar nu stiu ce se va intampla... C'est la vie!
Sa speram ca vei putea tine comunitatea in viata cat mai mult timp.Cu prima ocazie o sa donez si eu ceva.
Cum pot vedea cand expira premium membership-ul? Ar cam veni timpul sa-l renoiesc.
Cheers,
L.
---------- Post added 29-05-2012 at 11:40 AM ----------
Monky, de ce nu bagi niste reclame pe site? Poate cei de la Altex ar fi interesati - am vazut ca au inceput sa-si schimbe politica de preturi in ce priveste jocurile de console.
My 2 cents,
L.
Te duci la Settings-> Paid Subscription. Acolo ai "Active Subscription" unde iti arata "Expiry Date"... la cine cazul...
Thanks! Mai am pana in decembrie. Sper sa reziste si forumul. Sunt cam stramtorat acum dar sper sa pot dona in timp util.
LucKos: o sa incerc sa trimit din nou "CV"-ul CG pe la diverse firme. Ultima oara toti au zis ca "e criza, nu au buget pt. gaming"
Oricum, degeaba am pune si reclame la alte site-uri, daca nu va da nimeni click pe ele (pt. ca sunt paid per click majoritatea, nu pay per view). Ca exemplu avem bannerul eMag, care nu produce aproape nimic. Nici macar in cazul celor pentru care ma agit sa fac recomandari, sa le testez produsele pe care si-ar dori sa le cumpere... C'est la vie!
Oricum cred ca scot bara de donatii de pe toate paginile (si va ramane in aria de Donatii)... pentru ca vad ca nu ajuta deloc...
Nu se poate pune in loc de bara de donatii bannerul emag si pc garage(si altele care ar putea aduce bani)?
Eu de exemplu intru doar pe forum. Intru din favorites unde este pus forumul. Nu intru deloc tastand "www.consolegames.ro" si abia acum am auzit de bannerul eMag pentru ca nu intru pe "Home".
Sau si astea si bara de donatii![]()
Bannerul emag este si aici: http://www.consolegames.ro/forum/forum.php
Am incercat totusi sa nu punem bannerele in locuri care sa deranjeze... dar, ca ultima solutie... cine stie.
Vreau si eu un cont bancar sa fac donatia- la prima vedere nu l-am gasit.
Inca o intrebare, dpdv tehnic, nu ar fi viabila o solutie gen Microsoft Azure? Intreb, nu dau cu parul.
Salut. Contul este trecut pe primul post: "avem si cont IBAN in care se pot face donatii. Contul IBAN - Raiffeisen Bank este RO77 RZBR 0000 0600 1160 1080 si beneficiar Cristina Kelemen (dupa ce efectuati transfer de bani in acest cont va rog sa-mi dati un PM cu numele si suma depusa.)"
Cat despre Microsoft Azure, e prima oara cand aud... Ne interesam si vedem. Orice solutie e binevenite (daca functioneaza). Multumim!
Tu te referi la asa ceva: Windows Azure Tour: What is Windows Azure? | An introduction to Windows Azure ?
Daca da... raspunsul e nu, nu ne ajuta cu nimic![]()
Total members that have visited the forum today: 1,098
daca ar dona fiecare macar 1E s-ar putea rezolva azi toata problema..![]()
Bookmarks