Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 31 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast
Results 281 to 300 of 610

Thread: Console Games - Donatii

1. #281 SP
    Admin MonkY's Avatar
    LeGenD: pentru mine personal conteaza mai mult gestul decat suma. Pentru factura, o conta suma... dar dupa cum am spus, daca 10% din userii CG ar dona minimul de 3EUR, problema ar fi rezolvata. Therefore, you have my thanks!

Ma mira (ca si anul trecut) userii care au facut ceva bani pe aria de Publicitate... useri pentru care o suma de genul asta nu inseamna nici macar shippingul unui joc adus de-afara... Useri care dau lectii pe CG despre cum ar trebui sa fie comunitatea... Dar in fine, asta e viata

2. #282 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Pai acum tac chitic, sunt in "concediu" respectivii. Sa vezi ca dupa razboi multi viteji se arata.

3. #283 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    La banca, pot dona si in euro sau doar in ron?

4. #284 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    contul este de lei man. face Monky transformare pt lista in euro

5. #285 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Ma mira (ca si anul trecut) userii care au facut ceva bani pe aria de Publicitate... useri pentru care o suma de genul asta nu inseamna nici macar shippingul unui joc adus de-afara... Useri care dau lectii pe CG despre cum ar trebui sa fie comunitatea... Dar in fine, asta e viata
    Sau daca nu dispun de lichiditati, macar sa renunte la un joc din colectia proprie sau orice altceva care se poate pune la licitatie. De ex. eu de 3 zile incerc sa gasesc un Gameboy Advance care sta aruncat prin vreun dulap. Mai bine il scot la licitatie pentru CG decat sa stea aruncat la mine. Sunt sigur ca exista un colectionar care ar da 50 lei sau mai mult pentru o asemenea ''jucarie''. Astfel fac un gamer fericit si o fapta buna pentru CG.
    Oricum la chestii de genul acesta se vad adevaratii useri a CG'ului (cu bune si cu rele).

6. #286 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    P�na la urmă care e deathline-ul?

7. #287 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Deathline-ul nu stiu , poate vroiai sa spui deaDline-ul

8. #288 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    da, sorry...

9. #289 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by Daniel View Post
    Sau daca nu dispun de lichiditati, macar sa renunte la un joc din colectia proprie sau orice altceva care se poate pune la licitatie.
    Corect. Eu chiar ma aflu in situatia asta acum pt ca am investit orbeste in alte chestii la inceputul lunii. Dar am scos la licitatie 2 joculete, cum zicea si MonkY intentia conteaza.

10. #290 SP
    Member Ma_Plictisesti's Avatar
    Mi-a mancat ebay-ul toti banii, la tel am vreo 600 ron, am imprumutat de la prietena 700 ron (ii vrea duminica), in concluzie - i'm so f**ked. Nu e o justificare sau ca as vrea sa subliniez ceva ... just say'in. Ah, tre sa-mi caut job. (nici somer nu sunt) Desi n-am vandut nimic in ultimele zile, de unde am sau nu voi merge banca sa donez 50 ron. Mai vine cineva ?

LE: m-am razgandit in privita taxei- zen euros (10) in acest fel e un pic mai costisitor sa ai clone

11. #291 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Deadline-ul e pe 01.08. Dar astept sa vina ziua mare, ca sa vorbesc sa ni se factureze pe 3 luni or so, astfel incat la anul sa avem mutata plata hostingului intr-o perioada mai ok pentru toti. Cred ca luna Septembrie - Noiembrie e mult mai ok decat Iulie - August. Si in aceste 3 luni, lasam deschis sistemul de Licitatii astfel incat sa reusim sa strangem pt. 1 an. Ce ziceti, e ok?

12. #292 SP
    Eu zic ca e perfect. Din Iulie pana in Septembrie/Noiembrie se pot strange destul de usor banutii.
    De data aceasta ne'ai luat un pic pe nepregatite

13. #293 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...dar de ce că nu fie deschis sistemul de licitații mereu? Nu văd o problemă �n asta. Imposibil să nu se plictisească cineva de o piesă hardware sau de un joc, mai ales dacă intervine faza: nu se merită să-l v�nd la prețul ăla mai bine-l țin. Ei bine cu sistemul de licitații deschis chiar se merită pentru că:
    1. Scapi de acel joc super enervant
    2. Faci o faptă bună și ajuți comunitatea
    3. Cel care a c�știgat licitația apreciază jocul mai mult (și poate chiar �l căuta demult...etc.)
    4. Suma se �mparte (WIN - WIN)
    Chiar dacă suma este de 20 de lei (ex.)...contează (�n timp).

Sper că s-a �nțeles ideea, nu prea știu să explic la ora asta

14. #294 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Guys, in caz ca ati donat prin banca sau ati platit de cel putin 2 zile prin banca pentru o anumita licitatie si nu apareti aici, dati-mi un semn va rog cu detalii si re-verificam. Sorry, dar la unele plati prin banca nu-mi apar detalii... ori apare un nume pe care nu-l cunosc, ori apare cine stie ce cod de banca. Eu le iau pe rand, dar e posibil sa mai omit cate un entry. Oricum, tot ce nu e rezolvat anunt aici. TOTI trebuie sa apara in lista de Donatii. Thx!

15. #295 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Asa cum a zis si RaverX, cel mai bine ar fi ca bara cu suma necesara platii hostingului sa fie activa tot anul nu cu o luna inainte. De asemenea toti care vand pe Bazar, la orice tranzactie reusita 1-2 RON sa vina la CG (mi se pare de bun simt). Nu stiu cum se poate implementata asta dar oricum. De asemenea plata de membru VIP super ok. Niste reclame n-ar strica dar in limita bunului simt, etc.

16. #296 SP
    Member Ma_Plictisesti's Avatar
    membru VIP e fix pix. reclamele sunt baza, de preferat un developer ca sponsor.

17. #297 SP
    Admin MonkY's Avatar
    RonanN1: sistemul de Licitatii a fost deschis mereu... nu l-a inchis nimeni. Doar ca daca nu a pus nimeni nimic si nu a cumparat nimeni nimic, efectul lui a fost... zero. Sau aproape zero

LucKos: acelasi lucru... sistemul de Donatii a fost tot timpul activ (doar ca nu a fost bara vizibila - bara care creeaza probleme in anumite module). Ca si la Licitatii, e acolo degeaba daca nu-l foloseste nimeni

Daniel: acelasi lucru si pt. tine. Nu stiu pe cine am luat prin "surprindere"... Toti am avut un an la dispozitie. Eu am reusit sa pun deoparte (si cu ajutorul celor cu sticky - thx goes to Webpredator, RobertDinu si barbavali cu aceasta ocazie) doar 1000 EUR. Poate daca puneam jocurile pentru tombole/concursuri la licitatie, acum aveam mai mult... Dar, am zis si eu ca se poate...

18. #298 SP
    Se poate. Din cate vad eu o sa intre destul de multi bani de pe licitatii. Daca mai obtii si amanarea aia pana in Septembrie
    Daca nu dam toti o spargere la banca si ne'am lipit Sau poate castiga unu dintre noi la Loto

19. #299 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Eu am reusit sa pun deoparte (si cu ajutorul celor cu sticky - thx goes to Webpredator, RobertDinu si barbavali cu aceasta ocazie) doar 1000 EUR. Poate daca puneam jocurile pentru tombole/concursuri la licitatie, acum aveam mai mult... Dar, am zis si eu ca se poate...
    Cred ca jocurile pt. premii ar fi un venit destul de ok, si asa sincer am vazut aici cantitati de jocuri/chestii date cadou cate n-am vazut pe Kotaku sau alte bloguri de gaming mari in aceeasi perioada, as desfiinta si sectia video ( - bandwidth ) nu cred ca are rost sa fiti mirror pt. gametrailers, eu personal intru aici doar pentru text...si nu in final...ar mai trebui struniti tinerii forumisti, vad o gramada de lume "cu salariu" care s-a retras sau posteaza din an in paste...stiu ca s-au facut multe compromisuri de dragul comunitatii dar mai trebuie luate si masuri...

20. #300 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    MonkY, ai putea sa incerci o chestie, gen cum face Okazii, sa iei comision pe tranzactie, sau pur si simplu o taxa de afisare (de thread nou/vanzare noua) chiar si de doar 1-2 euro. La cati vand, se strang imediat sume destul de mari

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 31 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast