Ce a facut el cu smg ul fac si eu cu cutitul. Si el poate confirma. Maine postez filmulet. Sa te vad de mine ce poti zice![]()
Ce a facut el cu smg ul fac si eu cu cutitul. Si el poate confirma. Maine postez filmulet. Sa te vad de mine ce poti zice![]()
I miss multiplayer..
Nu am jucat de 1 saptamana multiplayer si cand sa joc si eu... pff![]()
Incredibil..In-cre-di-bil.Pana nu fac astia ceva legat de lag, eu nu mai joc....bag lupa in tot cod-ul lu ma-sa.Am pierdut 3 meciuri in care aveam peste 20 kill-uri din cauza conexiunii.Nu mai zic ca atunci cand tragi intr-unu, golesti cartusu, el nu moare, dar cand iti da el vreo doua..pa.
Seteaza "Best" la search preferences. Cel putin la mine lag-ul a disparut aproape in totalitate.
Mda...la best connection stau cate 5-7 minute sa gasesc un joc . Ca sa nu fi fost discutii pe tema asta trebuiau sa faca fu**ing servere dedicate si gata dar vaca trebuie mulsa 200% aparent . Chiar ieri am jucat de curiozitate un meci de MW3 si nu mi-a venit sa cred ce lag free era .
Aseara, dupa ce ai iesit tu.Daca vreti sa vedeti si alte meciuri le puteti vedea aici: ReNeGaDe124 - Call of Duty: Black Ops 2 - Multiplayer Gameplay [PS3], unele bune, altele mai putin bune. Pe YouTube uploadez doar meciurile foarte bune.
L.E.: Doar atat, cele 2 atasamente.
Black Ops 2 to host double XP weekend | VG247Call of Duty: Black Ops 2 entices you back to its firm, military grip this weekend with the promise of double XP for multiplayer. The fun kicks off at 10:00AM PST on January 25 and runs through the same time on January 28. PC, PlayStation 3, Wii U and Xbox 360 players will all benefit.
By Nash in forum Console Club
By Alex Khan in forum Console Club
By Ionut Laurentiu in forum Microsoft Xbox 360
By OEE in forum Videos
By andreicristian9 in forum Videos
Bookmarks