Ce a facut el cu smg ul fac si eu cu cutitul. Si el poate confirma. Maine postez filmulet. Sa te vad de mine ce poti zice![]()
Ce a facut el cu smg ul fac si eu cu cutitul. Si el poate confirma. Maine postez filmulet. Sa te vad de mine ce poti zice![]()
I miss multiplayer..
Nu am jucat de 1 saptamana multiplayer si cand sa joc si eu... pff![]()
Incredibil..In-cre-di-bil.Pana nu fac astia ceva legat de lag, eu nu mai joc....bag lupa in tot cod-ul lu ma-sa.Am pierdut 3 meciuri in care aveam peste 20 kill-uri din cauza conexiunii.Nu mai zic ca atunci cand tragi intr-unu, golesti cartusu, el nu moare, dar cand iti da el vreo doua..pa.
Seteaza "Best" la search preferences. Cel putin la mine lag-ul a disparut aproape in totalitate.
Mda...la best connection stau cate 5-7 minute sa gasesc un joc . Ca sa nu fi fost discutii pe tema asta trebuiau sa faca fu**ing servere dedicate si gata dar vaca trebuie mulsa 200% aparent . Chiar ieri am jucat de curiozitate un meci de MW3 si nu mi-a venit sa cred ce lag free era .
Aseara, dupa ce ai iesit tu.Daca vreti sa vedeti si alte meciuri le puteti vedea aici: ReNeGaDe124 - Call of Duty: Black Ops 2 - Multiplayer Gameplay [PS3], unele bune, altele mai putin bune. Pe YouTube uploadez doar meciurile foarte bune.
L.E.: Doar atat, cele 2 atasamente.
Black Ops 2 to host double XP weekend | VG247Call of Duty: Black Ops 2 entices you back to its firm, military grip this weekend with the promise of double XP for multiplayer. The fun kicks off at 10:00AM PST on January 25 and runs through the same time on January 28. PC, PlayStation 3, Wii U and Xbox 360 players will all benefit.
Bookmarks