V-am cam incurcat aseara baieti, dar adevaru e ca nu mai pusesem mana pe un shooter pe PS3 de peste un anIar diferenta fata de MP de Max Payne pe care l-am jucat in ultimele zile ii destul de mare. Cam mult haos si multi camperi, dar momentan nu pot sa zic ca-mi pare rau ca am bagat si eu primul COD in consola. Diseara o sa am si casca
![]()
Voi va cumparati revolution? Eu mi l-am luat.
Ce ziceti? Incercam noile mape in weekend?![]()
Cum dreaq se deblocheaza unele chestii ca nu mai am token-uri...sunt prestige 8 lvl 55 si mai am o gramada de wildcard, perk si alte alea care nu sunt deblocate si nici token-uri nu mai am.Vi se pare normal sa ajungi la lvl maxim si sa nu ai atatea token-uri cat sunt necesare pt a debloca tot ce se poate debloca in joc?...astia-s idioti![]()
Pai nu poti debloca chiar tot dintr-un singur prestige, iti alegi echipamentul cu care joci mai des si iti place si ti-l deblochezi, eu zic ca sunt suficiente tokenuri pt asta. Oricum nu-ti fa griji ca atunci cand vei ajunge prestige master ti se va debloca absolut tot.
Nu conteaza ca esti prestige 8 sau 5 sau 1, nr de token-uri primite pana la level 55 e acelasi,indiferent de ce prestige ai, nu stiu cum nu ti-ai dat seama de asta pana acum! Cand dai reset la level 1(nou prestige) se blocheaza tot si se reia povestea de la 0.
Eu personal nu m-am cramponat de acest lucru niciodata, ba dinpotriva, nici nu aveam ce sa fac cu toate token-urile primite fiindca nu joc cu 20 de arme, am si eu acolo 5-6 preferate care le folosesc mai tot timpul.
Dar, dupa cum ti-am explicat si in mesajul precedent, daca vrei musai sa ai totul deblocat mai joaca putin pana faci prestige master si o sa ti se deblocheze tot.
Koba my friend, mi-am dat seama de acest lucru (nu joc de azi de ieri COD) insa nu mi se pare normal sa pui o grama de echipament pe care nu-l poti folosi decat daca ajungi la prestige master. In Mw3 spre ex. din cate imi amintesc la lvl 70 sau cat e maxim acolo, ai destule token-uri ca sa deblochezi tot...nu esti obligat sa dai prestige.In fine asta e...nu e un capat de tara insa mi se pare de porc treaba asta
![]()
lag ul e implementat in joc (nu e neaparat de la conexiunea de internet) .. in netcode - delay, host advantage si lag compensation gen mw3.
Bookmarks