Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 30 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 ... LastLast
Results 481 to 500 of 589

Thread: Call of Duty: Black Ops 2

1. #481 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Am si eu o intrebare.La scorestreak-uri am hunter killer,hellstorm missle si lodestarcand umplu bara de vreo doua ori imi apare hellstorm si hunter.Umplu bara si a treia oara,dupa ce fac alea doua valabile, cu gandul ca dau de lodestar, dar o ia de la inceput si-mi zice ca hunter killer e din nou valabil chiar daca il aveam nefolosit.Nu stiu daca ati inteles cevaIntrebarea este:ce trebuie sa fac sa dau de lodestar....chiar am nevoie unele meciuri de el...l-am folosit de vreo doua ori si este cred cel mai bun air-support.
    Trebuie sa nu mori, altfel scorestreakul se reseteaza. Incearca sa-ti pui niste streakuri mai apropiate ca valoare, este diferenta prea mare intre Hellstorm (700) si Lodestar (1500).

2. #482 SP
    Senior Member boga's Avatar
    V-am cam incurcat aseara baieti, dar adevaru e ca nu mai pusesem mana pe un shooter pe PS3 de peste un an Iar diferenta fata de MP de Max Payne pe care l-am jucat in ultimele zile ii destul de mare. Cam mult haos si multi camperi, dar momentan nu pot sa zic ca-mi pare rau ca am bagat si eu primul COD in consola. Diseara o sa am si casca

3. #483 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Voi va cumparati revolution? Eu mi l-am luat.
    Ce ziceti? Incercam noile mape in weekend?

4. #484 SP
    Member caine_rau's Avatar
    Prea mult lagggggggggg. Eu zic pass

5. #485 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Cum dreaq se deblocheaza unele chestii ca nu mai am token-uri...sunt prestige 8 lvl 55 si mai am o gramada de wildcard, perk si alte alea care nu sunt deblocate si nici token-uri nu mai am.Vi se pare normal sa ajungi la lvl maxim si sa nu ai atatea token-uri cat sunt necesare pt a debloca tot ce se poate debloca in joc?...astia-s idioti

6. #486 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Pai nu poti debloca chiar tot dintr-un singur prestige, iti alegi echipamentul cu care joci mai des si iti place si ti-l deblochezi, eu zic ca sunt suficiente tokenuri pt asta. Oricum nu-ti fa griji ca atunci cand vei ajunge prestige master ti se va debloca absolut tot.

7. #487 SP
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Pai nu poti debloca chiar tot dintr-un singur prestige
    Asa cum am spus sunt prestige 8 nu 1...si nici nu cred ca mai dau...raman la asta chiar daca am o gramada de chestii nedeblocate.E absolut idiot sa faci in asa fel incat la lvl maxim (55 in cazut BO2) sa nu ai destule token-uri cate echipamente sunt...idioti de 2 lei

8. #488 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Peste 2 prestige-uri vei debloca tot

9. #489 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by TiBiKiMiR View Post
    Asa cum am spus sunt prestige 8 nu 1...si nici nu cred ca mai dau...raman la asta chiar daca am o gramada de chestii nedeblocate.E absolut idiot sa faci in asa fel incat la lvl maxim (55 in cazut BO2) sa nu ai destule token-uri cate echipamente sunt...idioti de 2 lei
    Nu conteaza ca esti prestige 8 sau 5 sau 1, nr de token-uri primite pana la level 55 e acelasi,indiferent de ce prestige ai, nu stiu cum nu ti-ai dat seama de asta pana acum! Cand dai reset la level 1(nou prestige) se blocheaza tot si se reia povestea de la 0.
    Eu personal nu m-am cramponat de acest lucru niciodata, ba dinpotriva, nici nu aveam ce sa fac cu toate token-urile primite fiindca nu joc cu 20 de arme, am si eu acolo 5-6 preferate care le folosesc mai tot timpul.
    Dar, dupa cum ti-am explicat si in mesajul precedent, daca vrei musai sa ai totul deblocat mai joaca putin pana faci prestige master si o sa ti se deblocheze tot.

10. #490 SP
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Nu conteaza ca esti prestige 8 sau 5 sau 1, nr de token-uri primite pana la level 55 e acelasi,indiferent de ce prestige ai, nu stiu cum nu ti-ai dat seama de asta pana acum!
    Koba my friend, mi-am dat seama de acest lucru (nu joc de azi de ieri COD) insa nu mi se pare normal sa pui o grama de echipament pe care nu-l poti folosi decat daca ajungi la prestige master. In Mw3 spre ex. din cate imi amintesc la lvl 70 sau cat e maxim acolo, ai destule token-uri ca sa deblochezi tot...nu esti obligat sa dai prestige.In fine asta e...nu e un capat de tara insa mi se pare de porc treaba asta

11. #491 SP
    Daca ai facut 8 prestige-uri mai poţi face inca 2

12. #492 SP
    Member monstrul's Avatar
    Quote Originally Posted by caine_rau View Post
    Prea mult lagggggggggg. Eu zic pass

delay-ul si lagul fac parte din joc...

13. #493 SP
    Quote Originally Posted by monstrul View Post
    delay-ul si lagul fac parte din joc...

Da..dar cum jocu asta se bazează pe lupte rapide lagul e important

RE: da..host pro

14. #494 SP
    Member monstrul's Avatar
    lag ul e implementat in joc (nu e neaparat de la conexiunea de internet) .. in netcode - delay, host advantage si lag compensation gen mw3.

15. #495 SP

16. #496 SP
    Member BLAUPUNKT's Avatar
    best line 0:52

best line 0:20 & 1:35

recomand sa vizionati in intregime

17. #497 SP
    Member monstrul's Avatar
    league play like a bawz

18. #498 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Daca mai joaca cineva pe xbox 360 sa imi dea si mie un PM!

19. #499 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    aahh ahahahah ), irish-iranian R.E.S.P.E.C.T

20. #500 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 30 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 ... LastLast