V-am cam incurcat aseara baieti, dar adevaru e ca nu mai pusesem mana pe un shooter pe PS3 de peste un anIar diferenta fata de MP de Max Payne pe care l-am jucat in ultimele zile ii destul de mare. Cam mult haos si multi camperi, dar momentan nu pot sa zic ca-mi pare rau ca am bagat si eu primul COD in consola. Diseara o sa am si casca
![]()
Voi va cumparati revolution? Eu mi l-am luat.
Ce ziceti? Incercam noile mape in weekend?![]()
Cum dreaq se deblocheaza unele chestii ca nu mai am token-uri...sunt prestige 8 lvl 55 si mai am o gramada de wildcard, perk si alte alea care nu sunt deblocate si nici token-uri nu mai am.Vi se pare normal sa ajungi la lvl maxim si sa nu ai atatea token-uri cat sunt necesare pt a debloca tot ce se poate debloca in joc?...astia-s idioti![]()
Pai nu poti debloca chiar tot dintr-un singur prestige, iti alegi echipamentul cu care joci mai des si iti place si ti-l deblochezi, eu zic ca sunt suficiente tokenuri pt asta. Oricum nu-ti fa griji ca atunci cand vei ajunge prestige master ti se va debloca absolut tot.
Nu conteaza ca esti prestige 8 sau 5 sau 1, nr de token-uri primite pana la level 55 e acelasi,indiferent de ce prestige ai, nu stiu cum nu ti-ai dat seama de asta pana acum! Cand dai reset la level 1(nou prestige) se blocheaza tot si se reia povestea de la 0.
Eu personal nu m-am cramponat de acest lucru niciodata, ba dinpotriva, nici nu aveam ce sa fac cu toate token-urile primite fiindca nu joc cu 20 de arme, am si eu acolo 5-6 preferate care le folosesc mai tot timpul.
Dar, dupa cum ti-am explicat si in mesajul precedent, daca vrei musai sa ai totul deblocat mai joaca putin pana faci prestige master si o sa ti se deblocheze tot.
Koba my friend, mi-am dat seama de acest lucru (nu joc de azi de ieri COD) insa nu mi se pare normal sa pui o grama de echipament pe care nu-l poti folosi decat daca ajungi la prestige master. In Mw3 spre ex. din cate imi amintesc la lvl 70 sau cat e maxim acolo, ai destule token-uri ca sa deblochezi tot...nu esti obligat sa dai prestige.In fine asta e...nu e un capat de tara insa mi se pare de porc treaba asta
![]()
lag ul e implementat in joc (nu e neaparat de la conexiunea de internet) .. in netcode - delay, host advantage si lag compensation gen mw3.
By Nash in forum Console Club
By Alex Khan in forum Console Club
By Ionut Laurentiu in forum Microsoft Xbox 360
By OEE in forum Videos
By andreicristian9 in forum Videos
Bookmarks